Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Shingles tuinhuis vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Shingles tuinhuis vervangen:

Shingles tuinhuis vervangen

Door de stormen in februari zijn een heel aantal shingles van ons tuinhuis gevlogen. Wij zouden deze graag opnieuw laten leggen door een vakman. I De totale oppervlakte van het dak van het tuinhuis is 26 m² maar niet het volledige dak moet opnieuw gelegd worden. Wij schatten dat het opnieuw te leggen deel ongeveer 3m² is.

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat enkel het dak van het tuinhuis opnieuw wil leggen. Door de storm zijn de shingles weggevlogen. Ook de platen onder de shingles zouden moeten vervangen worden. Het gaat over een dakoppervlakte van ongeveer 12 m².

Dak tuinhuis vernieuwen

De shingles op het dak van mijn tuinhuis zijn versleten. En staan vol mos. Dus er moeten nieuwe singles op. Maar tevens dienen de dakplaten die daaronder liggen ook aan minstens één zijde vernieuwd te worden (waterinsijpeling). Daarna dakgoten terug aanbrengen.

Zadeldak en onderdak van tuinhuis herstellen

Zadeldak met rode rechthoekige shingles van tuinhuis vervangen. Het onderdak met pen en groef latten beginnen te rotten op het uiteinde. Deze latten vervangen en opnieuw bedekken met rode rechthoekige shingles. Het tuinhuis meet 400 x 245 cm met een totale dakoppervlakte van 13 m².

Vernieuwen dak tuinhuis

De shingles zijn versleten en er is lichte insijpeling naar het onderdak. Tuinhuis heeft een oppervlakte van 3X3 met pyramidedak. Dit dak moet men renoveren.

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Shingles moeten vervangen op tuinhuis eventueel waterafvoer - bij voorkeur nieuw soort shingles. Puntdak. 4 op 4 ongeveer.

Nieuwe shingles op tuinhuis plaatsen

De shingels die op het dak van mijn tuinhuis lagen zijn door de laatste storm weggewaaid en losgekomen. Ook is de zijkant opgewaaid en ligt verschoven. Mijn tuinhuis is 4.6 m en de hoogte van mijn dak is 1.85 m.dus 8.51 m² per zijde. Vernieuwen van het volledige dak in hetzelfde soort shingles.

Herstellen dak tuinhuis

Wegens schade bestaand dak tuinhuis met shingels volledig vervangen door nieuwe shingles of andere degelijke dakbedkking. Totale oppervlakte ongeveer 9m².