Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Stuk dak gevel herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stuk dak gevel herstellen:

Golfplastieken dak vervangen

vervangen 2 stukken golfplastiek op rol op zeer licht hellend afdak boven garage. Afmetingen ongeveer 2 x (1m40 x 8 meter). 1 zijkant is schuin en bovenzijde van langste stuk wordt bevestigd aan zijmuur van buurman.

Dak van de veranda en dakgoten herstellen

Door de storm van vorige zondag is 1 dakpaneel weggevlogen. Het gaat om doorschijnende golfplaten. Ook is de dakgoot hierdoor stuk en de afvoer van het hoofddak is eveneens verdwenen.

Schoorsteen verwijderen op schuin dak

Wij hebben vorige zomer besloten om onze schoorsteen, die we niet meer gebruiken, te verwijderen. Deze bevind zich op een schuine dak. Voor ons is enkel het stukje op het dak een probleem, het stuk binnen in ons huis zullen we zelf verwijderen. Deze bestaat enkel van boven uit een stukje beton, zoals overige schoorstenen, de rest bestaat uit baksteen en voor zover ik weet is er geen asfalt aanwezig. Enkel het stukje dat boven ons dak uitsteekt dient verwijderd te worden.

Plat dak herstellen

Het betreft 2 daken. Het voorste stuk ligt een stuk hoger en daar ligt roofing op. Het gaat om het achterste stuk waar er EPDM op ligt ma is slecht gelegd en we hebben een lek van de overgang van roofing naar EPDM (Vastgemaakt met tape). Nu voorlopig hersteld door stukken roofing. Door het lek zit de onderkant vol vocht waardoor een volledige herstelling van het achterste dak nodig is. We zouden graag opteren voor roofing om de kostprijs te drukken!? Het dak is een totale oppervlakte van 80m².

Dakgoten vervangen en herstellen dak

Oud dak dichten (enkele pannen stuk )en nieuwe dakgoten vooraan het huis plaatsen. Dakgoten in houten bakken nu de bedoeling zinken dakgoot. 10 m dakgoot. Oude hoeve. Geen optie om nu een nieuw dak te leggen enkel te herstellen.

Hellend dak herstellen

Enkele pannen vervangen die stuk zijn, deze hebben we liggen. Ook lekt het aan de schouw, hier is geen loden slap maar is rondom nog voorzien met cement. Ofwel willen we deze herstellen of die kan eventueel ook verwijderd worden.

Stuk dak/gevel herstellen

Water loopt via het dak over een stuk van de voorgevel. Hierdoor waterschade in slaapkamer straatkant.

Lek in leien dak detecteren en herstellen

Een mogelijk daklek op een stuk buitenmuur dat zorgt voor vocht in huis. Gaat om een buitenmuur waar leien op liggen. Na te kijken of dit effectief een lek is en zo nodig herstelling uit te voeren.