Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Stuk dak gevel herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stuk dak gevel herstellen:

Plat dak herstellen

Plat dak ca 90 m²: isoleren, dichten en koepel vernieuwen. In centrum op gebouw met twee verdiepen. Er is een stuk losgewaaid.

Veranderen van het dik plastieken dak naar een glazendak

Is het mogelijk om bij ons het nu aanwezige plastieke dak te komen vernieuwen, in onze bijkeuken? Dit is nog van de vorige eigenaars. Van de binnenkant gemeten zijn de afmetingen: 1m70 breed en 2m40 lang, maar de lengte gaat meer zijn .Momenteel is het dak in plastiek, maar we wilden het in klaar geïsoleerd glas en dat de zonnestralen wat tegenhoudt. Het is dat het er anders veel te warm wordt. Een tweede optie is een lichtstraat. (-je) Volgens mij kunnen de bestaande profielen aan de binnenkant behouden blijven. Dat stuk van keuken staat of grenst aan op grond van mijn geburen. (raar verkaveld geweest in het verleden).

Daklekkage verhelpen

Door de storm van gisteren liep mijn dak stormschade op en sijpelde de regen binnen op de bovenste verdieping. vanuit de tuin zie ik een loszittend stuk ter hoogte van de dakgoot. gezien de weervoorspellingen voor de komende dagen zou dit asap moeten hersteld worden.

Nieuwe koepel steken op plat dak

Ik wil graag op het plat dak van mijn garage een nieuwe koepel laten steken omdat de oude stuk is Deze liefst niet in glas maar in kunststof en toch iets isolerend en lichtgevend . De grootte kan ik niet meedelen.

Golfplastieken dak vervangen

Vervangen 2 stukken golfplastiek op rol op zeer licht hellend afdak boven garage. Afmetingen ongeveer 2 x (1m40 x 8 meter). 1 zijkant is schuin en bovenzijde van langste stuk wordt bevestigd aan zijmuur van buurman.

Dak van de veranda en dakgoten herstellen

Door de storm van vorige zondag is 1 dakpaneel weggevlogen. Het gaat om doorschijnende golfplaten. Ook is de dakgoot hierdoor stuk en de afvoer van het hoofddak is eveneens verdwenen.

Schoorsteen verwijderen op schuin dak

Wij hebben vorige zomer besloten om onze schoorsteen, die we niet meer gebruiken, te verwijderen. Deze bevind zich op een schuine dak. Voor ons is enkel het stukje op het dak een probleem, het stuk binnen in ons huis zullen we zelf verwijderen. Deze bestaat enkel van boven uit een stukje beton, zoals overige schoorstenen, de rest bestaat uit baksteen en voor zover ik weet is er geen asfalt aanwezig. Enkel het stukje dat boven ons dak uitsteekt dient verwijderd te worden.

Plat dak herstellen

Het betreft 2 daken. Het voorste stuk ligt een stuk hoger en daar ligt roofing op. Het gaat om het achterste stuk waar er EPDM op ligt ma is slecht gelegd en we hebben een lek van de overgang van roofing naar EPDM (Vastgemaakt met tape). Nu voorlopig hersteld door stukken roofing. Door het lek zit de onderkant vol vocht waardoor een volledige herstelling van het achterste dak nodig is. We zouden graag opteren voor roofing om de kostprijs te drukken!? Het dak is een totale oppervlakte van 80m².