Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Stuk dak gevel herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stuk dak gevel herstellen:

Hellend dak herstellen

Enkele pannen vervangen die stuk zijn, deze hebben we liggen. Ook lekt het aan de schouw, hier is geen loden slap maar is rondom nog voorzien met cement. Ofwel willen we deze herstellen of die kan eventueel ook verwijderd worden.

Stuk dak/gevel herstellen

Water loopt via het dak over een stuk van de voorgevel. Hierdoor waterschade in slaapkamer straatkant.

Lek in leien dak detecteren en herstellen

Een mogelijk daklek op een stuk buitenmuur dat zorgt voor vocht in huis. Gaat om een buitenmuur waar leien op liggen. Na te kijken of dit effectief een lek is en zo nodig herstelling uit te voeren.

Schouw afbreken op dak

Ik wil een stuk schouw afbreken dat tegen de muur van de buren staat.

Dak van schuur vervangen

Het dak van de schuur is stuk door een ongeluk van de buurman. Het is 3 x 2 m en aan 3 zijden afgewerkt met dekstenen en vooraan een dakgoot. Een deel van de dekstenen zijn ook stuk alsmede 3 tegels van het terras. De buur heeft geprobeerd het zelf te herstellen maar dat is niet echt gelukt. Heb dringend een prijsofferte nodig voor de verzekering en iemand die aan deze klus wil beginnen zodra de verzekering akkoord gaat.

Plaatsen van twee veluxen in overzetdak

Momenteel zijn we aan het verbouwen en maken we van de zolder een extra slaapkamer. We willen hier dakramen (nog niet aangekocht, Velux of Fakro? ) plaatsen. We hebben een leien dak met daarbovenop een overzetdak. Plaatsen van twee dakramen Graag de prijs per stuk gezien we nog niet zeker zijn of het 1 of 2 dakramen zullen worden.

Zinken dak herstellen

Er is een stuk van het zinken dak verdwenen vermoedelijk door storm? ongeveer 1mx1m Het dak is een rond zinken dak met opstaande naad en het stuk dat verdwenen is is op de zijkant.

Vervanging of herstelling regenpijp

De regenpijp (3m hoogte) tegen de achtergevel loopt over. De pijp is ingewerkt in een nis in de muur en vangt het water op van een plat dak. Het water loopt dus in de muur. Hierdoor is de sierpleister aan de buitenkant stuk en sijpelt vocht door aan de binnenkant van de muur.