Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Unilin panelen en dakpannen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Unilin panelen en dakpannen plaatsen:

Unilin panelen en dakpannen plaatsen

We gaan ons huis renoveren. Het dak moet vervangen worden. Is nu met asbest leien dichtgelegd. Deze moeten weggehaald worden alsook een schouw afbreken. Omdat het dak dan gewoon rechtuit rechtaan is zonder hoekjes en kantjes denken we eraan unilin panelen te gebruiken. Aangezien we dit zelf niet kunnen zoeken we een vakman die hiermee vertrouwd is. Het dak is ongeveer 100m².

Plaatsen van unilin kingspan panelen en dakpannen

Plaatsen van Unilin kingspan panelen en dakpannen voor nieuwbouwwoning. Materiaal nog aan te kopen.

Plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen

Voor het vernieuwen van een zadeldak zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met het plaatsen van Unilin of kingspan isolatie panelen.Het gaat om sandwichpanelen.

Unilin panelen plaatsen

Ik wil graag unilin panelen laten plaatsen op een onregelmatig hellend dak van 160 m² en een dak van 140 m².

Dakwerken voor een half open bebouwing

Half open bebouwing. Huis naast mij is nog niet gebouwd. Dak = 7m breed - 8,50 lang met hellingsgraad van 45°. Graag een offerte voor unilin SW panelen. R-waarde 4 en afgewerkt met gipskarton. Moeten pannen op komen.

Renovatie van een bestaande woning waar ...

Renovatie van een bestaande woning waar ook een gedeelte in nieuwbouw wordt aangebouwd. Vervangen van het bestaande hellende dak en plaatsen van een nieuw dak beide met unilin-panelen, aanbrengen van panlatten en vlakke grote dakpannen.

Volledige vernieuwing (daktimmer & bedekking) van twee daken

Volledige vernieuwing (daktimmer & bedekking) van twee daken: * vernieuwen van een zadeldak op een schuur, 110m2 grondprojectie * vervangen van een schilddak door een zadeldak, 60m2 grondprojectie Uitvoering met Unilin panelen met gipskarton afwerking gewenst.

Unilin panelen plaatsen + pannen leggen

plaatsen van Unilin-panelen + pannelatten aanbrengen en boomse pannen leggen.