Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "veluxen of één grote plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor veluxen of één grote plaatsen:

Twee veluxen of één grote plaatsen

We hebben een huis met drie gevels, we hebben het isolatiewerk gedaan. We zijn druk bezig met het afwerken van de zolder die we nodig hebben voor de velux dakramen. Maak vervolgens de muren in gyproc. Nous avons une maison à trois façades, nous avons fais les travaux d’isolation. Nous sommes occupé à faire des finissions au grenier nous avons besoin d’un proffesionnel pour les fenêtres de toit velux. Pour en suite faire les mûrs en gyproc.

Velux ramen te plaatsen

Wij zijn op zoek naar een partij die nieuwe velux ramen kan komen installeren. Momenteel is er één bestaande velux dat vervangen moet worden, het is een puntdak met pannen (zie bijlage). Hierbij de details: Leveren en plaatsen 3 Veluxen type GGU0060R UK04 Leveren en plaatsen 3 Velux Rolluiken ELEK UK04 Bijhorende gootstukken en passtukken Openingen + afwerking dak Foto ter beschikking.

Nieuw dak

We hebben een nieuw huis gekocht en willen er een nieuw dak op laten zetten. De oppervlakte van één kant van het puntdak is ongeveer 4mx5m. de helling is +- 25graden. Het zal een spantdak worden. Ook 3 veluxen. We hebben een bouwaanvraag binnen gedaan bij stedebouw en dus ook plannen en meetstaat. Ik wil liefst betondakpannen. budget niet zo duidelijk omdat we een ganse verbouwing van het huis doen. Als u geintresseerd bent gelieve me dan te mailen. zo snel mogelijk...

Vervangen van het dak van een ...

Vervangen van het dak van een stationsgebouw te Anzegem dat wij op punt staan te kopen. De huidige dakpannen zijn nog in goede staat en kunnen herbruikt worden, eventueel deels nieuwe pannen. Het gebouw bestaat uit 3 delen: 6,5 x 12m; 6,5 x 7 m; 6,5 x 8 m. Het dak heeft een helling van 45°. Het dak zou 'zogenaamd dubbel' moeten zijn. In één deel zouden drie veluxen moeten aangebracht worden.