Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Verandadak vervangen en randen afwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verandadak vervangen en randen afwerken:

Nieuw dak op veranda voor betere isolering

Mijn veranda is ongeveer 3m breed en 5.20 m lengte. Oud verandadak moet vervangen worden door een dak dat betere isolatie voorziet. Meneer laat begin december ook infraroodlampen plaatsen (door een andere vakman die hij al gecontacteerd heeft).

Verandadak herstellen

Stormschade heeft onze 5 verandaplaten (polycarbonaat) lengte ongeveer 1 x 4,5m geperforeert door hagel. We hadden deze graag laten vervangen. Houten veranda

Polycarbonaat platen vervangen

Vervangen van bestaand verandadak door plaatsing van nieuwe profielen en polycarbonaat platen. Dit op veranda van 6 op 3 meter.

Herstellen verandadak

Panelen van de veranda moeten vervangen worden . Het zijn polycarbonaat panelen Afmetingen 5 panelen van 4,29m x 1,23m 1 paneel van 4,29 m x 0,41 m dikte is 3.2cm Worden bevestigd met rubbers

Verandadak vervangen

Het dak van de veranda werd beschadigd door de storm in juni. Het gaat om 3 grote platen, polycarbonaat platen.

Polycarbonaat platen vervangen op verandadak

De polycarbonaatplaten dienen vervangen te worden van de veranda. Het gaat om 5 stuks.

Verandadak vervangen of herstellen

veranda van 3m op 7m de dichtingen van het dak zijn versleten ik wil weten of het dak nog kan herstelt worden , maar overweeg ook een nieuw dak te plaatsen

Platen verandadak vervangen

Omwille van hagelinslag zijn er gaten gekomen in het verandadak in één van onze woningen. Er ligt een dubbele plaat (4 panelen), enkel de bovenste laag vertoont gaten.