Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Verandadak vervangen en randen afwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verandadak vervangen en randen afwerken:

Verandadak vervangen en randen afwerken

Vervangen van platen van dak veranda. Overkapping tussen zijgevel en muurtje buren waarop ramen zijn geplaatst aan de voorkant afgesloten met deuren. Langs buitenkant moet dak winddicht gemaakt door afwerkingsrand boven ramen en deuren. Veranda van 7,10 x 3,9 meter en 8 vakken van ongeveer 90 cm per vak.

Verandadak herstellen

Vervangen van 2 polycarbonaat platen dubbelwandig. 3,5m x 1,14m en 3,5m x 1,13m. 5 dubbele rubbers

Vervangen van panelen dakveranda in draadglas

Op mijn glazen verandadak, zouden er 7 panelen moeten vervangen worden . De reden is dat er barsten in zijn. Het gaat om helder draadglas, dikte 6,5 mm. Hierbij de afmetingen van de panelen: 1 stuk 355 mm x 2400 mm 4 stuks 600 mm x 2400 mm 1 stuk 595 mm x 2400 mm 1 stuk 600 mm x 3700 mm

Herstellen van verandadak door hagelschade

Vervangen van de polytereenplaten. Platen op veranda.Dak van veranda : 20 m².

Vervangen dak van veranda

Graag had ik mijn verandadak laten vervangen Deze omvat 10 elementen polycarbonaat van 3,5 m bij 1 meter Aktuele dikte 1,5cm

Polycarbonaat platen te vervangen van veranda

Ons verandadak is aan vernieuwing toe. Het gaat hier om 8 platen van 1m x 4m en 8 kleinere. Er zijn 2 platen losgekomen door de storm onlangs en andere zijn gaten in door de hagel waardoor er water komt in te staan.

Dak in polycarbonaat vervangen

Verandadak bestaand uit polycarbonaat platen vervangen(oude platen versleten en rubbers lekken) +-32m². Staat ook zonnewering erboven.

Verandadak vervangen

Dak van overdekt terras moet volledig vervangen worden. Terras met doorzichtige plastiekplaten. Dak van 4 m lang en 4 m breed.