Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen van betonnen goten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van betonnen goten:

Vernieuwen van betonnen goten

Vernieuwen van goten in beton. Stukken van 1 m en 20 cm diepte). Betonnen dakgoten.

Plat dak vernieuwen

Wij willen onze plat dak van houten balken en roofing van 23 m² vervangen door betonnen plaat/plat dak.

Dakgoten en regenpijpen

Betonnen dakgoten herbekleden, probleem aan schouw/ dakgoot en venster. Gedeeltelijk uitgebrokkelde muur aan slecht raam. Vernieuwen platform garage. Vernieuwen bovenbekleding carport. Behandelen van gevel tegen vocht.

Nieuwe dakpannen en panlatten plaatsen

Ik wens nieuwe dakpannen op mijn dak, het is ongeveer 50m², alsook nieuwe panlatten en nieuwe dakgoten. De basisconstructie waarop het dak rust, de verticale balken, zijn nog in goede staat, Graag wens ik ook een onderdak (momenteel is er geen) en nieuwe dakgoten. Voor alles afzonderlijk had ik graag jullie prijzen aub. Dus ook de prijs zonder onderdak en zonder nieuwe dakgoten aub. Zo kan ik zien of het interessant is om ook de dakgoten te vernieuwen of niet. Alsook graag de prijzen van materiaalkost en totale werkuren afzonderlijk aub. Materiaalkost is uiteraard afhankelijk van de soorten dakpannen, maar gelieve mij verschillende voorstellen te geven (voorbeeld prijs voor betonnen dakpannen, kleidakpannen, ... enz) De hoogte is 358 cm is. Lengte dak voorkant: 520cm van beneden

Renovatie van dak en plaatsen dakramen, goten, afvoeren,...

Vernieuwen van bestaande dak afbraak plus plaatsen ongeveer 280 vierkante meter. Model dakpan Rubin 11 V p(maat 441 x280). Pan keuze kan nog wijzigingen . Gieten van een betonnen steunbalk waar het dak op steunt 2x6m 2x30m Plaatsen van 5 veluxe sk06 Vervangen van goten ongeveer 60 lopende meter Afvoer van de goten 4 maal 2m70 Vervangen van het hout langs de binnenkant isolatie dak , zou ik kiezen voor isolatie panelen langs de binnen kant, panelen als ze geplaatst zijn dat er langs de binnen kant geen afwerking meer wordt voorzien soort sandwich panelen volledige effen.

Vernieuwen van dak

Vernieuwen van dak: Werken :verwijderen en terugplaatsen van 32 stuks zonnepanelen op voorkant huis. Bekijken of een "overzetdak" mogelijk is. Huidige dakbedekking zijn shingles.. Eén dakkapel vooraan en één achteraan (zie foto's). Gewenste dakbedekking voor deze dakkapellen is EPDM (afmetingen 3mtr x 5mtr en 2mtr x 2 mtr. Totale Oppervlakte beide zijden is max. 224m² minus de dakkapellen. Gelieve prijs te geven met betonnen en ook met keramische dakpannen. Foto's ter beschikking.

Vernieuwen plat dak

vernieuwen van een klein plat dak,nieuwe asfalt erop en vernieuwen betonnen boorden

het golfplaten dak van ons betonnen kot ...

het golfplaten dak van ons betonnen kot achter de garage is door de hevige sneeuwval doorgebarsten. Volgende werken zijn noodzakelijk: - afbraak oude dakbekleding en dwarsbalken - plaatsen nieuwe dwarsbalken - plaatsen nieuw dak. Dat kan terug in golfplaten of met roofing, nog nader te bespreken. - vernieuwen dakgoot