Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen dak:

Vernieuwen dak tuinhuis en kippenhok

Het dak van tuinhuis vernieuwen. Plus aansluitend kippenhok. Lengte tuinhuis: 2.10m lengte bijhok: 1.30m lengte

Dak tuinhuis vernieuwen

Het dak van mijn blokhut is aan vervanging toe. Momenteel liggen er leien op. Graag had ik nu een duurzame bedekking. De afmetingen zijn 4,30 m diepte en twee maal 2,20m. De afbraak opruimen en meenemen.

Garagedak vervangen

Dak garage afbreken en vernieuwen. Momenteel eterniet maar graag metaal of andere bekleding. Licht hellend. Ongeveer 30m².

Vernieuwen dak

We zouden dakpannen willen plaatsen. Momenteel liggen er asbest leien. We zouden deze zelf afvoeren. Er is geen onderdak. Het huidige dak bestaat uit houten platen die nog in goede staat zijn. Er zou dus nog een onderdak moeten komen ook. Bovendien zouden wij bij deze werken 2 grote velux ramen willen steken. Op onze zolder is er ook een dwarsbalk die we willen verhogen zodat we hier later kamers kunnen maken. Isoleren doen we zelf.

Herstellen dakraam en dakpannen

Glas uit metalen dakraam vernieuwen. Dakpannen vastmaken vooraan en achteraan. Beschadigingingen aan lood of zink aan schoorsteen herstellen. Later ook vernieuwen plat dak met EPDM koepels.

Dak vernieuwen garage

Ik wil de bestaande eternit platen op de garage in de tuin (afmetingen 6,5m x 14 m) verwijderen, daarna het bestaande gebouw vernieuwen en een nieuw dak, licht hellend, terug plaatsen met geïsoleerde dakplaten, met profiel van dakpannen.

Dak tuinhuis vernieuwen

Ik wil een nieuwe dakbedekking voor mijn tuinhuis. Het is een zadeldak met een oppervlakte van ongeveer 33 m². Graag een dakbedekking dat het minst gevoelig is aan mos. Oude bedekking haal ik zelf weg.

Dak tuinhuis vernieuwen

De shingles op het dak van mijn tuinhuis zijn versleten. En staan vol mos. Dus er moeten nieuwe singles op. Maar tevens dienen de dakplaten die daaronder liggen ook aan minstens één zijde vernieuwd te worden (waterinsijpeling). Daarna dakgoten terug aanbrengen.