Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen dak carport" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen dak carport:

Dakpannen vervangen

Het vernieuwen van een dak. Het betreft een hellend dak, breedte gevel ongeveer 9 m. Vervangen van de bestaande dakpannen door keramische/gebakken dakpannen.

garage - plat dak vernieuwen

Dak in roofing op aanbouwgarage is beetje lek. Het gaat om een dak van 6 meter op 3,5 meter. Lek bevindt zich in de hoek, maar ik zou graag het volledige dak vernieuwen. Dat mag opnieuw in roofing of een ander kwalitatief voorstel.

Dakwerken uitvoeren

Momenteel bevindt zich een lek in het dak waardoor bij hevige of veel regen het water in een kamer druppelt. Dit is een hellend dak met dakpannen met een dakkapel hierin verwerkt. Het dak is nog in redelijk goede staat maar is niet geïsoleerd. Ik overweeg om het ganse dak te vernieuwen en te laten isoleren. Hieronder wat informatie: -Tussen de straat en het huis is ruimte om materiaal en/of machines te plaatsen -De zinken goten zijn recent, maar aan de dakkapel dienen de goten nog vervangen te worden. -Half open bebouwing. Het dak ligt lager dan dat van de buren

Golfplaten dak tuinhuisje vernieuwen

Golfplaten dak met vermoedelijk asbest van tuinhuisje van 3m x 2m vernieuwen. Momenteel zijn de golfplaten nog in goede staat maar zijn ze bemost, aangeslagen en de kopdekking lost. Onderdak en afvoergoten zijn nog intact.

Gedeelte van een dak vernieuwen

Gedeelte van ons dak vernieuwen. Dit in een vierkantshoeve

Plat dak vernieuwen

We zouden graag ons dak van de veranda, polycarbonaat platen, willen vervangen door hoog rendements glas of polycarbonaat platen. Het dak is ongeveer 9x8m De platen zijn 2,10m lang.

Klein dak houtkot vernieuwen

Dak van 6m² op houtkot vervangen. Momenteel oude golfplaten die lekken. Liefst onderdak met daarop houtshingels vb cederhout

Dakkoepel vernieuwen, kiezels aanbrengen en plat dak nakijken

We hebben een EPDM dak. Hier willen grindballast op laten aanbrengen en de huidige dakkoepel laten vernieuwen. Tevens moet het EPDM dak en kitranden gecontroleerd worden. - plaatsen grindballast op plat dak (ongeveer 90m2) - plaatsen koepel van velux: CFP 0073 100/100 vast ISD 0000 acrylaat transparant zonnescherm op zonne-ergie MSG6090 WL - Dak controleren