Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen dak van fermette" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen dak van fermette:

Dak deels renoveren en veluxramen steken

Er moeten twee veluxramen geplaatst worden. Hiernaast is het ook mogelijk dat een deel van het pannendak nog hersteld moet worden. Ook een aantal goten te vernieuwen.

Vernieuwen dak tuinhuis

De shingles zijn versleten en er is lichte insijpeling naar het onderdak. Tuinhuis heeft een oppervlakte van 3X3 met pyramidedak. Dit dak moet men renoveren.

Verandadak vernieuwen

Plaatsen van nieuwe panelen op bestaand veranda dak. Polycarbonaatplaten; Dak : 4 m lang en 2 m Br

Pannendak vernieuwen en isolatie steken

Vernieuwen van dak. Nieuwe dakpannen leggen en daaronder ook isolatie voorzien.

Vernieuwen dakrand plat dak

Wij hebben een plat dak waarvan de dakrand aan vernieuwing toe is. Momenteel is deze bekleed met PVC, maar de kleur is niet meer mooi (afgeschoten van de zon op een aantal plaatsen). Wij dachten aan een nieuwe dakrand in TRESPA (of ander materiaal indien dit gelijkaardig is).

Schoorsteen renoveren

vernieuwen van oude (nog in dienst) schoorsteen op dak woning

Vernieuwen dak van fermette

Wij hadden afspraak om ons dak te laten vernieuwen , maar de firma stopt . Dus we zijn op zoek naar een andere firma het is voor een nieuw dak voor een soort fermette (kleine woning).er zijn 6 kapellen in het dak ,die worden buiten de pannen afgewerkt door de firma van onze ramen en deuren.

Plat dak vernieuwen

Het dak is + - 95 m² en moet volledig worden vernieuwd. Plat dak. Klein appartementsgebouw. isolatie en vernieuwing roofing.