Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen dak van fermette" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen dak van fermette:

Dak tuinhuis vernieuwen

De shingles op het dak van mijn tuinhuis zijn versleten. En staan vol mos. Dus er moeten nieuwe singles op. Maar tevens dienen de dakplaten die daaronder liggen ook aan minstens één zijde vernieuwd te worden (waterinsijpeling). Daarna dakgoten terug aanbrengen.

Vernieuwen dak carport

Vernieuwen van golfplaten op carport. Dit voor zo een 15m².

Dak tuinhuis herstellen

Vernieuwen plat dak van een tuinhuis van 3 op 3 meter. Het regent binnen in het tuinhuis. Ik vermoed dat de huidige dakbedekking een soort vezelgolfplaat is

Dak herstellen of mogelijks helemaal vernieuwen

Na recente regen en wind vrij grote waterdoorsijpeling door het dak. Te herstellen maar het kan zijn dat men een groot deel of heel het dak moet vervangen. Het gaat om een schuin dak van 15 op 10 meter.

Hellend dak vernieuwen en isoleren

Hersteling dak met leien. Het schuine dak is eveneens ook te isoleren.

Golfplaten van garagebox vernieuwen

Ik wil het dak van mijn vrijstaande metalen garagebox laten vernieuwen. Het is nu een metalen dakplaat die doorgeroest is. Eventueel zou ik graag een lichtdoorlatende plaat hebben. Het betreft een oppervlakte van 3 x 6 meter.

Zadeldak renoveren

Te renoveren zadeldak in L-vorm met lengte 12 meter x 4 meter en 8 meter x 4 meter. Langs westzijde een velux van 110 cm. Eén schouwdoorgang ter hoogte van de nok. Velux ook te vervangen met isolerende kader. Dakisolatie aan te brengen op de bestaande kepers en balken. Vernieuwen dak met dakpannen koramic stormpan en tegelijk aanbreng van 12 cm pur op kepers.

Vernieuwen dak van tuinhuis

Ons tuinhuis van 15 m² heeft dringende een nieuwe dakbekleding nodig. Roofing of golfplaten . Nu ligt er roofing op.