Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen van dakgoot" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van dakgoot:

Vernieuwen dak, dakgoot en dakvensters plaatsen

Vernieuwen van dak. Pannendak. Ik schat een 60 vierkante meter. De schouw mag ook afgebroken worden en 2 dakvensters geplaatst worden

Regenpijp aan voorgevel vernieuwen

Regenpijp (oud vierkant model) en gevelhaken afgebroken na stormschade. Graag offerte opmaken voor nieuwe regenpijp met eventueel bijkomend een vernieuwing van de ingemetselde dakgoot aan de voorgevel. Regenpijp van 8 m, PVC

Dakgoot vernieuwen

We hebben een laagbouwwoning waarvan men de dakgoot moet komen vernieuwen.

Herstellen dakgoot

Ten gevolge van een lek in de dakgoot, heb ik last van een natte muur. Graag had ik de dakgoot laten herstellen/vernieuwen.

Vervangen van dakgootbekleding in hard schuim of pvc

Ik wil graag mijn dakgootbekleding vernieuwen . die is nu bekleed in pvc maar verouderd en los hangend. Hard schuim,pvc,of volk zijn een optie De goot is negen meter lang en aan beide kanten een afvoer . De dakgoot bevindt zich langs de rijbaan met voetpad en dan met een hoogte van ongeveer 6meter.

Dakgoten vervangen

Dakgoot te vernieuwen. Moet nu een zinken dakgoot worden.

Dakgoot vervangen of herstellen

We zijn op zoek naar een vakman om onze dakgoten te herstellen / vernieuwen. Soort van kunststof.

Vernieuwen van dakgoot

Bij het aftrekken van het behang hebben we schimmel op het pleisterwerk aangetroffen. Bij nader inspectie langs de buitenkant zien we dat de dakgoot (zink) lekt. Het pleisterwerk is rechtstreeks tegen de bakstenen muur aangebracht. De dakgoot is ongeveer 5,5 meter lang en bevindt zich boven een vals dak. Dakgoten uit zink.