Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen van dakgoot" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van dakgoot:

Opnieuw bekleden dakgoot

Zinken dakgoot met houten bekleding van 5.5 meter vernieuwen. Bekleding bladert af en de goot zelf is waarschijnlijk ook aan vernieuwing toe. Voorkant van het huis op de derde verdieping.

Vernieuwen van dakgoot

Dakgoot moet gedeeltelijk vernieuwd worden, in de verticale afvoer van de dakgoot moet een filter geplaatst worden. De dakgoot is met zink gemaakt. Het deel van de dakgoot dat vernieuwd moet worden is ongeveer 12meter.

Herstelling of vernieuwen dakgoot

Net voor de corona lockdown is tijdens een storm een gedeelte van de bruine pvc los gekomen. Gisteren heb ik gemerkt dat ook hout aan het loskomen is. Graag herstelling / vernieuwing dakgoot eventueel in combinatie met dakvernieuwing Dakgoot ongeveer 5.5m hellend dak rijwoning ongeveer 50m²

Bekleding oversteken dakgoot vernieuwen

Bekleding van oversteken dakgoot vernieuwen. Materiaal is PVC. Totale oppervlakte is ong. 60m².

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot rondom de woning is aan vernieuwing toe. Lekt en kapot op sommige plaatsen.

Dak afwerken

Schimmelprobleem (klein oppervlak, gewoon in de hoek) in de slaapkamer wegens slechte afwerking van het dak. Ik zou graag iemand laten langskomen om het kernprobleem op te lossen zonder dat ik heel mijn dakgoot moet laten vernieuwen, indien dit mogelijk is.

Dakgootbekleding pvc vernieuwen

de dakgootbekleding rondom de bungalow laten vernieuwen. Het gaat om een houten met pvc beklede dakgoot van 18 meter vooraan en achteraan en de schuine kanten naar de nok meten alle vier 6 lopende meter. Totaal ongeveer 62 lopende meter. De breedte van de huidige planchetjes is ongeveer 60 cm.

Vernieuwen dak, dakgoot en dakvensters plaatsen

Vernieuwen van dak. Pannendak. Ik schat een 60 vierkante meter. De schouw mag ook afgebroken worden en 2 dakvensters geplaatst worden