Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen van hellende daken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van hellende daken:

Vernieuwen van twee hellende daken

Beste, wij zijn op zoek naar een dakwerker dewelke een bestaand hellend dak van twee aaneengesloten rijwoningen zou kunnen vernieuwen. Het werk betreft afbraak bestaande metalen pannen, aanbrengen van een thermische isolatie van 12cm, nieuw onderdak, nieuw latwerk, nieuwe pannen (steen/keramisch), nieuwe nokpannen en het plaatsen en aanwerken van vier nieuwe veluxen. De dakstructuur is nog in goede staat. Samen zijn de daken 116m².

Dakbedekking en bijhorende koepel vernieuwen

Het betreft een ingesloten plat dak van 5 m lang en 2. 20 m breed met een vlakke, licht hellende koepel (ongeveer 2 m x 3 m) van dubbelwandige polycarbonaatplaten (16 mm). De koepel vertoont verschillende lekken. De koepel en de dakbedekking er rond moeten vernieuwd worden. Ook de afvoerpijp van dit dak vertoont lekken en moet hersteld worden.

Leien hellend dak vernieuwen

De werken zouden gaan over 3 hellende daken. Totale oppervlakte ongeveer 160 m². Liggen momenteel leien op, mogelijk asbesthoudend maar geen idee.

Hellend dak renoveren en isoleren

Balken zijn in goede staat, enkel dak vernieuwen. 65 m² met 4 hellende vlakken.

Vernieuwen en isoleren van dak

Graag zouden we een offerte wensen te krijgen voor het vernieuwen van ons hellende dak van +/- 100 m². Tevens het dak te isoleren.

Vernieuwen dak

een nieuw dak -> vermoedelijk alles zowel dakbekleding als houtstructuur. + aanpassing aan de achterzijde van het dak -> zelfde ontwerp hanteren als de voorkant van de woning. ---> achterzijde is het dak 1 hellende zijde ---> voorzijde is het dak kort hellend stuk dan 2,45m vertikaal (creëert meer ruimte in de kamer) kleine woning -> basisoppervlak waarop dak zich bevind: 35m2 Kan geen budget kiezen (moest wel iets ingeven) want weet niet hoeveel zoiets zou kosten, vertrouw op het advies van een vakman.

Herbekleden gevel +/- 25 m (voorkeur ...

Herbekleden gevel +/- 25 m (voorkeur sidings) Vernieuwen licht hellende dakbedekking van aangebouwde keuken/badkamer +/- 25 m. (momenteel bedekt met bitumen golfplaten)