Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen en isoleren van dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen en isoleren van dak:

Schoorsteen met asbestpijp verwijderen + dakbedekking vernieuwen

Van het bijgebouwtje aan ons huis willen we zowel de oude, ongebruikte schoorsteen (met typische asbestpijp) verwijderen en het gat laten dichtmaken, als de dakbedekking vernieuwen. De huidige dakpannen zijn versleten en poreus. Tevens willen we het dak laten isoleren. Het bijgebouw grenst tegen de achterzijde van het hoofdgebouw en toegang hiertoe is enkel mogelijk via de garage.

Dak vernieuwen en isoleren

Pannendak vernieuwen en het dak isoleren. Tevens een Velux plaatsen van 1 op 1 m. Dak boven keuken ook te doen maar hier geen venster plaatsen. Oppervlakte : 75 m² en 80 m².

Hellend dak isoleren en vernieuwen

Isolatie langs buiten. is een hellend pannen dak. ook dakgoten te vernieuwen.Dakoppervlakte 189m². velux vervangen.

Dakgoten vernieuwen en oversteken te dichten en nazicht lek

Voor onze woning zouden de dakgoten moeten vernieuwd worden, een lek hersteld worden aan een Inox schouw, oversteken van het dak dicht (ook winddicht) maken en isoleren.

Plat dak vernieuwen

Plat dak vernieuwen en isoleren : 28 m². Nu ligt er roofing.

Dak vernieuwen en nieuw dakterras leggen

Verwijderen oude (niet meer werkende) schouw, vernieuwen van dekstenen (schade door hagel), isoleren van het terras en het vernieuwen van bankerai of andere houtsoort.

Vernieuwen en isoleren van dak

Vernieuwen en isoleren van dakbedekking. Het betreft 2 daken . De dampdrukverdelende onderlagen zijn resp. 201 en 174 m2. De werken zijn niet dringend maar dienen goedgekeurd door de VME van begin december 2018.

Golfplaten van garageboxen vernieuwen en isoleren

Het betreft twee naast elkaar liggende garage-boxen. Momenteel liggen er golfplaten op die zo goed als zeker asbest bevatten. Deze golfplaten dienen vervangen te worden door nieuwe golfplaten zonder asbest. Daarna wens ik op die nieuwe golfplaten een gespoten laag isolatieschuim te laten aanbrengen met daarop uiteindelijk een coating. Afmetingen : 6 meter breed, en diepte 5.50 ongeveer 30 m².