Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen en isoleren van dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen en isoleren van dak:

Plat dak vernieuwen

Plat dak vernieuwen en isoleren : 28 m². Nu ligt er roofing.

Dak vernieuwen en nieuw dakterras leggen

Verwijderen oude (niet meer werkende) schouw, vernieuwen van dekstenen (schade door hagel), isoleren van het terras en het vernieuwen van bankerai of andere houtsoort.

Vernieuwen en isoleren van dak

Vernieuwen en isoleren van dakbedekking. Het betreft 2 daken . De dampdrukverdelende onderlagen zijn resp. 201 en 174 m2. De werken zijn niet dringend maar dienen goedgekeurd door de VME van begin december 2018.

Golfplaten van garageboxen vernieuwen en isoleren

Het betreft twee naast elkaar liggende garage-boxen. Momenteel liggen er golfplaten op die zo goed als zeker asbest bevatten. Deze golfplaten dienen vervangen te worden door nieuwe golfplaten zonder asbest. Daarna wens ik op die nieuwe golfplaten een gespoten laag isolatieschuim te laten aanbrengen met daarop uiteindelijk een coating. Afmetingen : 6 meter breed, en diepte 5.50 ongeveer 30 m².

Dak en zolderruimte renoveren

Wij willen graag het volledige (hellend) dak (rijwoning) laten vernieuwen, alsook isoleren en 2 nieuwe velux ramen plaatsen. Ook de zolderruimte moet hierbij volledig aangepakt worden. Deze moet dienst doen als slaapkamer en opbergruimte en zou moeten voorzien worden van ingemaakte kasten.

Nieuw plat dak leggen

Vervangen van roofing plat dak vernieuwen en isoleren 12m².

Vernieuwen en isoleren van dak

Het vernieuwen en isoleren van het dak (hoekse zadeldak en dakpannen) Ganse dak renoveren en isoleren. Ongeveer 120 m². Er zit een velux in en 6 kapellen. En twee dakramen. Ter plaatse komen kijken.

Omkasting dakgoot herstellen en andere dakwerken

De omkasting van de dakgoot nagenoeg is versleten (dakklossen of zoiets). Dit is zowel aan de voorzijde als de achterzijde versleten. Graag hadden we prijs gekregen om dit te vernieuwen. De dakgoot zelf is enkele jaren geleden nog vernieuwd geweest met epdm. We spreken over ongeveer een 32 lopende meter in totaal. Gans het dak herstellen. Nieuwe pannen. Ook graag isoleren.