Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen van plat dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van plat dak:

Plat dak vernieuwen

Plat dak 45m²- 5m op 8.70m. Plat dak vernieuwen. Nu heb ik er pvc op staan en wil graag epdm hebben.

Plat dak vernieuwen

Plat dak van garage van ongeveer 30m². Regent op sommige plekken binnen in een garage. Na overleg met aannemer dachten we aan vernieuwen van roofing, met huidige roofing als ondergrond. Aparte alléénstaande garage.

Vernieuwen dakbedekking plat dak

Vernieuwen dakbedekking plat dak oppervlakte ± 20m² (vergelijking roofing-EPDM), inclusief aanpassen afschot en plaatsen van isolatie (R 4,5)en wegwerken van een lichtkoepel.

Lichtstraat plaatsen + roofing vernieuwen

We willen de roofing die nu op ons plat dak ligt laten vernieuwen en tegelijkertijd denken we aan het plaatsen van een lichtstraat. Het is een plat dak van een rijhuis en de oppervlakte bedraagt ongeveer 24m².

Plat dak herstellen

Vervangen en vernieuwen van roofing + isoleren.

Vernieuwen + isoleren zadeldak

Vernieuwen en isoleren van een zadeldak. Oppervlakte moeilijk te meten. Het is een "raar" dak. plat dak en zadeldak. Nieuwe pannen en isoleren.

EPDM plat dak 65m² vernieuwen

Vernieuwen van een volledig plat dak. Het betreft een plat dak van ongeveer 17.5x5.5m met in het midden over bijna de volle lengte een lichtstraat van 2m breed. Het epdm oppervlak is ongeveer 65m². Momenteel ligt er een epdm-dak op waarvan de naden beginnen loskomen en opkrullen. Ook de dakranden beginnen op te krullen. In het midden van beide lange zijkanten bevindt zich een afvoerbuis.

Vernieuwen dakrand plat dak

Wij hebben een plat dak waarvan de dakrand aan vernieuwing toe is. Momenteel is deze bekleed met PVC, maar de kleur is niet meer mooi (afgeschoten van de zon op een aantal plaatsen). Wij dachten aan een nieuwe dakrand in TRESPA (of ander materiaal indien dit gelijkaardig is).