Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen van plat dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van plat dak:

Vernieuwen dakrand plat dak

Wij hebben een plat dak waarvan de dakrand aan vernieuwing toe is. Momenteel is deze bekleed met PVC, maar de kleur is niet meer mooi (afgeschoten van de zon op een aantal plaatsen). Wij dachten aan een nieuwe dakrand in TRESPA (of ander materiaal indien dit gelijkaardig is).

Plat dak vernieuwen

Het dak is + - 95 m² en moet volledig worden vernieuwd. Plat dak. Klein appartementsgebouw. isolatie en vernieuwing roofing.

Vernieuwen van plat dak

Volledige (inclusief vervanging dragende structuur) vernieuwing plat dak (11m x 4,60m), isolatie en dakdichting in roofing of rubber Het is het opzet om er een groendak (extensief) van te maken binnen een jaar of 2

Plat dak herstellen

Plat dak ca 90 m²: isoleren, dichten en koepel vernieuwen. In centrum op gebouw met twee verdiepen. Er is een stuk losgewaaid.

Afvoer plat dak vernieuwen

Ik denk dat er een lek is rond de afvoergoot. De goot vervangen.

Roofing herstellen of plat dak helemaal vernieuwen

Dak tuinhuis in roofing lekt en moet gerepareerd worden of eventueel een nieuw dak erop. De oppervlakte is 12 m².

Zadeldak vernieuwen en een gedeelte van dak bijbouwen

Ik heb een kleine woning gekocht. Graag zouden we van het bestaand zadeldak vernieuwen. Graag hadden we de verdere achterbouw in plat dak gebracht. Het huis heeft een voorgevel breedte van ongeveer 11 meter en een diepte 11 meter. Zadeldak : deel dak bij te zetten.

Plat dak herstellen

Lekkage aan het uiteinde van het dak waar 2 verschillende daken samenkomen. Herstellen van lekkage en vernieuwen overlapping verschillende daken.