Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen en uitbreiden dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen en uitbreiden dak:

Vernieuwen en uitbreiden dak

Vernieuwen en uitbreiden van dak. Dakpannen . oppervlakte 30 à40 m². Plannen in bijlage indien mogelijk

Zadeldak uitbreiden & vernieuwen

We hebben nu een zadeldak van ongeveer 8mx8m vloeroppervlakte. We gaan ongeveer 5 meter bij bouwen zodat het zadeldak ongeveer 13mx8m wordt. De nok bevindt zich dan in het midden van de 13m met een lengte van 8m. Zo ziet het er dan ongeveer uit: /\ / \ / \ 13m Negeer de onderlinge verhoudingen op de tekening, maar de essentie is dat nok 8m breed is (en dus het dak 13m in de lengte is) Het houtwerk van het bestaande gedeelte is nog in orde, maar er moet: - een onderdak geplaatst worden in het bestaande gedeelte die herbruikt wordt. - Verlengd worden van 8mx8m naar 8mx13m - Nieuwe dakpannen Een architect zal de plannen uittekenen, maar zou graag een idee willen krijgen van de kosten van het dakgedeelte.

Hebben drie maand gewacht op onze ...

Hebben drie maand gewacht op onze architekt. Willen eerst naar immotheker om budget te bepalen. Willen graag ons ouder huis vernieuwen en uitbreiden. Hebben al een kladplan en zoeken nu dus archtitekt die met ons verder wil.