Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vernieuwen zadeldak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen zadeldak:

Vernieuwen zadeldak

Wij willen ons zadeldak vernieuwen inclusief plaatsen van velux ramen en isolatie alsook nieuwe dakgoten. Het geraamte is nog in orde. Halfopen bebouwing. Dakpannen. Gebinte zou nog in orde moeten zijn.

Zadeldak vernieuwen en een gedeelte van dak bijbouwen

Ik heb een kleine woning gekocht. Graag zouden we van het bestaand zadeldak vernieuwen. Graag hadden we de verdere achterbouw in plat dak gebracht. Het huis heeft een voorgevel breedte van ongeveer 11 meter en een diepte 11 meter. Zadeldak : deel dak bij te zetten.

Zadeldak met dakleien en isolatie renoveren

Wij wensen ons bestaand dak, dakleien, te laten verwijderen. Tevens willen wij de dakisolatie en huidige 3 veluxen laten vernieuwen. Ook nieuwe dakbekleding, dit in pannen of opnieuw dakleien. Gaat om een zadeldak.

Dakoversteek maken zadeldak

Woning met zadeldak. Graag dak oversteek maken. Rondom rond vernieuwen graag. Betreft bungalow.

Vernieuwen en isoleren van dak

Het vernieuwen en isoleren van het dak (hoekse zadeldak en dakpannen) Ganse dak renoveren en isoleren. Ongeveer 120 m². Er zit een velux in en 6 kapellen. En twee dakramen. Ter plaatse komen kijken.

Zadeldak renoveren

Ons dak moet men helemaal vernieuwd worden. Men moet dit isoleren, de dakpannen vernieuwen en een onderdak maken.

Vervangen zadeldak en herplaatsen veluxen

Voor het vervangen van een zadeldak 120 m². Het gebouw is 8 m breed en 10 m diep,+/- 120 m². De werken omvatten, Het afbreken van bestaande dakbedekking in leien, inclusief schrijnwerk. Plaatsen nieuw zadeldak, inclusief onderdak, met goedkope Pottelberg rode dakpannen Vernieuwen kroonlijsten: 2*8m Herplaatsen van 5 bestaande velux-ramen, 1 m op 1 m. , manueel openen.

Dak vernieuwen

Vernieuwen Zadeldak van ongeveer 100 m². De draagconstructie moet gedeeltelijk vernieuwd worden (kepers, nokbalk), tevens plaatsen van een nieuw onderdak en nieuwe dakpannen. Graag hadden we ook 2 nieuwe veluxen(1m x 1m) voorzien in het dak. Ook moeten er 2 dakgoten voorzien worden van telkens 10 m lang.