Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen dak carport" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen dak carport:

Pannendak renoveren

Ik wil graag ons pannendak laten vervangen + nieuw onderdak + isolatie. Open bebouwing. Woning = 12m breed. Het dak heeft één dakkapel en twee veluxramen.

Plat dak herstellen

Vervangen en vernieuwen van roofing + isoleren.

Veluxen plaatsen

Wij hebben 3 dakramen (koepels) op een plat dak, en zouden deze graag vervangen door een nieuw dakraam zoals een velux. Er moet een mogelijkheid zijn tot verduistering, en openen om de kamer te verluchten.

Herstellen dak veranda polycarbonaatplaten

Veranda met Reynaerts Aluminium : vervangen polycarbonaat dakplaten zonwerend 32 mm 3 stuks 1000 X 4410 , 32 mm 1 stuk 900 X 4410

Herstellen dakbedekking een zijkant van tuinhuis

Langs de zijkant van het dak van het tuinhuis loopt het water binnen. Balk dient vervangen te worden.

Vervangen of herstellen veranda dak

Ik heb een polycarbonaatplaten veranda dak. Nu heb ik gezien dat er tussen sommige platen vocht en of water ontstaan is .

Lichtstraat in een plat dak vervangen

Wij hebben een lichtstraat die vervangen moet worden. Buitenmaat is 136 op 314, binnenmaat is 115 op 280. Moet dringend vervangen worden want lekt en er is water tussen het glas gekomen.

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

We hebben een stacaravan Atlanta Willerby bouwjaar 2013. Tak op het dak gevallen. Aan de rand is een bult. Het regen binnen niet volgen ons maar we willen wel zo rap mogelijk herstellen zo dat de deuren van de terras ook niet kapot gaan.