Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen dakbedekking tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen dakbedekking tuinhuis:

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Ik heb een tuinhuisje waar de dakbedekking nu wel toe is aan vernieuwing . Graag had ik nu een betere en duurzame dakbekleding gekozen. Mijn tuinhuis is ingebouwd tussen 2 bestaande gebouwen waardoor het niet pas loopt. Ik heb 3 rechte vlakken en 1 schuinere kant.

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Shingles moeten vervangen op tuinhuis eventueel waterafvoer - bij voorkeur nieuw soort shingles. Puntdak. 4 op 4 ongeveer.

Dak carport vernieuwen

Wij hebben stormschade opgelopen aan onze carport en willen het dak laten vervangen. De oppervlakte bedraagt 700 x 300 cm. De huidige dakbedekking moet nog gedemonteerd worden, dit zijn pvc panelen. Ook enkele pannen van het dak te vervangen.

Asbest dak vervangen

Wij verkopen onze woning uit 1975. Dakbedekking asbestleien. Zadeldak van ongeveer 200 m². Asbest vervangen door kunststofleien.

Plat dak herstellen

Vervangen huidige dakbedekking op het platte dak. Vermoedelijk roofing, isolatieplaten en grind(keien). Ook bijkomende isolatie te plaatsen.

Plat dak herstellen

Het is een plat dak van een houten veranda (maatwerk). Aan de zijkanten zijn er spleten en op sommige plaatsen zwammen waardoor het lekt. Ook denk ik dat er nieuwe steentjes nodig zijn en een dakbedekking moet vervangen worden. Veranda is 15 jaar oud.

Dak van het tuinhuis, dakgoot en pannen herstellen

Volgende herstellingen dienen te gebeuren na stormschade: Enkele dakpannen opnieuw plaatsen dewelke zijn weggevlogen, een 5 tal. Afdekking omheining dewelke volledig afgerukt werd en beschadigd is. Doek vervangen voor zo een 12 lopende meter. Dakbedekking tuinhuis en afwerking volledig weggerukt en dus te herstelling, zo een 24 m². Beschadiging van afvoer dakgoot te repareren.

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Vervangen van de dakbedekking (asfalt singles) van het tuinhuis,(dak gedeeltelijk weggewaaid door het stormweer van 10 maart)