Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen daken garageboxen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen daken garageboxen:

Vervangen daken garageboxen

Vervangen van asbest platen naar sandwich panelen op garageboxen met een totale oppervlakte van 130m².

Plat dak herstellen en nazicht lekkage

Aan de achterkant van de rijwoning zijn drie platte daken 4 m² 10 m² en 8,5 m² te verminderen met drie lichtkoepels.De daken zijn in goede staat maar bij grote regenval komt er water naar binnen na een tijdje. Aan de straatkant de binnenbekleding vervangen door PDM lengte dakgoot 5 m

Herstellen daken en dakgoot stormschade

De dakgoot langs de achterzijde moet vervangen worden door een nieuwe. Dit is een oude houten dakgoot. Lengte +- 14m. ook veel mosgroei langs de gevel. Er is stormschade aan het dak van onze garages. Daar is een bevestigingsplaat langs de zijkant losgekomen en zijn er enkele bakstenen van onder gevallen. Op het dak van onze veranda zijn er enkele pannen gebarsten en kapot. Dit dak zou hersteld/vervangen moeten worden. oppervlakte +- 30m³. Houten dakgoot afhalen en vervangen door een plastieken dakgoot. Dak in leien , aanbouw veranda.

Golfplaat dak van garage vervangen

Door de hevige storm op zondag 10 maart is 1 van de daken boven ons garage eraf gewaaid. Deze zou hersteld of vervangen moeten worden. 1 volledige golfplaat.

Vervangen van daken 2 tuinhuisjes

Wij hebben storm schade opgelopen aan beide tuinhuisjes hiervan is de dakbedekking gedeeltelijk er afgewaaid . Daken vervangen 1x6m² 1X15m²

Isolerende dakkoepel plaatsen

Ik heb 2 piramidevormige daken, met hierop een dubbelwandige koepel. Wij vermoeden dat we veel warmte verliezen door deze koepels, en we zouden deze willen laten vervangen door een hoog-isolerende nieuwe piramidevormige koepel. Het zou tevens meegenomen zijn moest deze nieuwe koepel in de zomer de zonnestralen weerkaatsen. Verwijderen van de oude, en plaatsingen van de nieuwe koepel dient dus ook te gebeuren. De koepel is vierkant van basis: +- 1. 6m*1. 6m.

Asbest golfplaten verwijderen

Hellend dak met zwarte asbestplaten verwijderen en vervangen. Twee hellende daken. Geen veluxen.

Dakconstructie aanpassen en koepel vervangen

Beide daken hebben nu een roofing. Bij dak 1 dient de dak constructie (18 ders) verstevigd en een lichtkoepel vervangen te worden. Bij dak 2 dient de opstand verhoogd en de afwatering verbeterd te worden. Oppervlakte dak 1: 10 m² met lichtkoepel dak 2: van 10 m². Bij de dakconstructie zal er wellicht ook een nieuw plafond geplaatst moeten worden.