Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen golfplaten op carport" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen golfplaten op carport:

Vervangen golfplaten op carport

Golfplaten op een carport vervangen na hagelinslag. De oppervlakte is 3 op 5 m.

Golfplaten hangar vervangen

Het is een hangar oppervlakte 250 vierkante meters . Deze zouden moeten vervangen worden. Het is van in de jaren begin 90. Het zijn golfplaten .

Vervangen van asbest golfplaten op garage door metalen dakpanelen

Wij willen het dak van onze vrijstaande garage vernieuwen. Momenteel liggen er eternite golfplaten op deze garage. Wij willen deze graag laten verwijderen + laten vervangen door metalen dakplaten. Dak van 75 m².

Vervangen dak

Bestaande golfplaten vervangen door panelen met isolatie Gebouw is 10x12 Garage is 6x6 Helling 30 gr

Hellend dak herstellen

Berghuis van 7m x 9,40m: verwijderen van bestaande golfplaten (asbest) en vervangen door metalen trapeziumplaten van 7m lengte voorzien van anticondenslaag.

Golfplaten vervangen op tuinhuis ongeveer 40m²

graag vervangen bestaande golfplaten ( sommige zijn gebarsten). ongeveer 40m2

Golfplaten verwijderen en nieuwe plaatsen

Verwijderen en afvoeren van 4 asbesthoudene golfplaten in cement. Er is ook nog 1 plastieke golfplaat te verwijderen. Deze oude platen te vervangen door stalen golf-profielplaten of door lichtplaten van 2,40 meter.

Golfplaten vervangen en asbest verwijderen

Achterbouw : verwijderen + vervangen van 3 asbest golfplaten (3x1 m). In totaal zijn er 6 platen maar er zijn er slechts 3 die vervangen moeten worden = verwijderen van alle platen en nokprofiel, plaatsen van 3 nieuwe golfplaten 3 x 1.05 cm in vezelcement, terug plaatsen van 3 platen + terug plaatsen van het nokprofiel. Verwijderen van schouw ASBEST = een kleine schouw op de achterbouw.