Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen van golfplaten door trapezium metalen platen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van golfplaten door trapezium metalen platen:

Vervangen dak in plastieken golfplaten van de carport

Het dak van de carport vervangen. De afmetingen zijn breedte 3,30 op 8 meter

Verwijderen asbest dak

verwijderen van asbest golfplaten en vervangen door nieuwe golfplaten van 6 golven. De hangaar is 8 meter bij 20 meter. We hebben reeds 20 klare golfplaten liggen die er ook in moeten. De nok hoogte is 4,2 meter en aan de zijkanten 3 meter.

Asbest golfplaten vervangen van een garage

Asbest golfplaten vervangen door een niet geïsoleerd dak. De gordingen zijn nog in goede staat. Geen dakpannen gewenst maar graag alternatief. Mogelijks in de toekomst wel zonnepanelen op het dak te plaatsen. Op de foto kan je zien dat er ook nog een EPDM buizensysteem op het dak ligt deels, dit is nog van het zwembad dat werd verwarmd , maar moet dus ook worden verwijderd want dit systeem wordt niet meer gebruikt. Gaat om een dak van 85 m².

Dak van tuinhuis vervangen

Het dak van mijn tuinhuis is aan vervanging toe en ik zou daar graag golfplaten, of andere platen opleggen, die ook isolerend werken. Isolatie hoeft niet overdreven te zijn, daar er niets al te belangrijks in dat tuinhuis staat. Het is een zadeldak met aan beide kanten een oppervlakte van iets van een 4 meter op 1,70 meter (1,7 is van nok tot rand), inclusief dan iets om de nok mooi af te werken over een afstand van die 4 meter.

Asbest verwijderen van afdak

Er staat een stockage ruimte (tuinkot) achter in de tuin en afdak met asbest golfplaten als bedekking . Dit bedraagt +- 10 m². Verwijderen van asbest. De platen zijn makkelijk bereikbaar. Enkel verwijderen - niet te vervangen.

Golfplaten dak van het tuinhuis vervangen

Dak tuinkot van 36 m² vervangen. Nu golfplaten, met allicht asbest. Dakgoot aan een kant (+/-8m) moet ook aangepast worden van inpandige goot naar externe dakgoot. Hier en daar een nokbalk te vervangen.

Garagedak asbest golfplaten vervangen door metalen dakelement

Garage +- 30 m² , nu oude golfplaten. Deze moeten vervangen worden door eventueel metalen dakpanelen.

Garagedak in golfplaten vervangen.

Garagedak is aan vernieuwing toe. Er liggen momenteel golfplaten op.