Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen van koepels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van koepels:

Vervangen van 2 bestaande dakkoepels

Vervanging van 2 bestaande dakkoepels op een plat dak. Afmetingen: 80 x 90 en 100 x 120. De huidige koepels die er opliggen zijn groter. Binnenafwerking nodig bij de grootste koepel (schacht maken tussen verlaagd plafond en dakkoepel). Indien nodig bijkomend isoleren tussen verlaagd plafond en dak in de badkamer.

Veluxen plaatsen

Wij hebben 3 dakramen (koepels) op een plat dak, en zouden deze graag vervangen door een nieuw dakraam zoals een velux. Er moet een mogelijkheid zijn tot verduistering, en openen om de kamer te verluchten.

Koepels vervangen door lichtstraten te plaatsen

Vervangen van 2 koepels door 2 lichtstraten. De afmetingen zijn telkens 1m op 2m. Het is een plat dak met een houten dakconstructie.

Vervangen van koepels

Vervangen van 2 gescheurde bolkoepels evt aanpassen of vervangen opstand door 2- of 3 laags opaal polycarbonaat bolkoepel. Ook enkele kleine herstellingen van de roofing plat dak.

Koepels vervangen

Vervangen van 2 koepels die zijn versleten. Het gaat om om dakkoepels van 1x1 meter.

Lichtkoepels plaatsen

Momenteel heb ik 2 lichtstraten in mijn dak, gemaakt uit hout en glas. Graag vervangen door aluminium en glas of nog liever door pvc koepels. Dringend uit te voeren want het regent binnen.

Lichtkoepels plaatsen

Vervangen van reeds bestaande koepels - één van 2 m * 1 m en één van 1 m * 1 m. De bestaande te vervangen koepels zijn reeds voorzien van een geïnstalleerde elektrische motor die te recupereren zijn.

Isolerende dakkoepel plaatsen

Ik heb 2 piramidevormige daken, met hierop een dubbelwandige koepel. Wij vermoeden dat we veel warmte verliezen door deze koepels, en we zouden deze willen laten vervangen door een hoog-isolerende nieuwe piramidevormige koepel. Het zou tevens meegenomen zijn moest deze nieuwe koepel in de zomer de zonnestralen weerkaatsen. Verwijderen van de oude, en plaatsingen van de nieuwe koepel dient dus ook te gebeuren. De koepel is vierkant van basis: +- 1. 6m*1. 6m.