Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen kunststof dak veranda door dubbel glas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen kunststof dak veranda door dubbel glas:

Vervangen kunststof dak veranda door dubbel glas

Vervangen kunststof dak veranda door dubbel glas. Het gaat om een dak van 12 m², 6 op 2 meter.

Afdak in kunststof vervangen en dakgoten herstellen

Dakgoot uitkuisen en herstellen. De gevel is 7m hoog . Het is vrij hoog om het zelf te doen. Ze lekt ook dus binnen in ook nieuwen

Lichtkoepel vervangen

Plaatsen van nieuwe lichtkoepel oude is beschadigd - kunststof.

Afdak in kunststof vervangen + dakgoten herstellen

We hadden graag een nieuw afdak/carport gehad. De huidige zit vol lekken. Er is een houten constructie voorzien waar het afdak op kan steunen. De totale lengte van het afdak is ongeveer 13m op 2.5m. Een klein gedeelte is ong. 5m breed. Verder hadden we graag de dakgoten van de garage laten herstellen (ong 10m).

Vervanging kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda

We willen een aantal platen vervangen van het dak van de zonneranda. Kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda (zonneranda)k van veranda. Platen : 12 platen;

Dakramen vervangen

3 dakramen vervangen velux type GGL 9 afmetingen 55x70. Vervangen in kunststof. Nu veluxen in hout.

Dakgoten vervangen wegens stormschade

Door de storm van afgelopen weekend is de kunststof bekleding van onze dakgoot aan de straatkant gedeeltelijk losgekomen. Deze moet dus vernieuwd worden. Ik heb geen zicht op eventuele andere schade of staat van de constructie ervan. De dakgoot bevindt zich op een hoogte van ongeveer 6 meter.

Herstelling aan hellend dak

Puntdak met oppervlakte van nagenoeg 2x88m² of totaal 176m². Momenteel met oude kunststof leien genageld op spaanplaat. Vorig jaar opnieuw behandeld met coating tegen mos en alle goten vervangen (te hergebruiken). Geen isolatie aanwezig. Ten gevolge van storm is noklood gedeeltelijk weg en zijn vele leien losgekomen. Bij de renovatie zou ik opteren voor dakpanpanelen met +/- 10 cm isolatie - kleur antraciet. Aan te brengen op bestaand onderdak van spaanplaat of eventueel ook dat verwijderen en aanbrengen op bestaande houten dakconstructie. Zeer dringend omwille van stormschade.