Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen lichtkoepel door beloopbaar glas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen lichtkoepel door beloopbaar glas:

Lichtkoepels plaatsen

De bestaande lichtkoepel van 120x120 cm is beschadigd door verbouwingswerken van de buren. Dit moet vervangen en afgewerkt worden. Het plat dak is langs buiten bekleed met bitumen en langs binnen is dit uitgekist met hout. De koepel zelf is dubbelwandige polycarbonaat.

Vervangen lichtkoepel door beloopbaar glas

bestaande lichtkoepel vervangen door beloopbaar glas, bestaande koepel is 150 cm op 100 cm, maar mag kleiner gemaakt worden.

Lichtstraat plaatsen

Bestaande lichtkoepel van ong. 0.6m x 1.2m in plat dak vervangen

Lichtkoepel op een plat dak vervangen

In een driewandige koepel zitten 2 barsten en af en toe lekt water binnen. Op het dak stelden we vast dat de hechtegingsvijzen loszitten. Een volledige nieuwe koepel zou dus gestoken moeten worden. Oppervlakte koepel: 1meter20 x 1meter80

Lichtkoepel vervangen

Graag vervanging lichtkoepel met mogelijkheid tot verluchting , maat ongeveer 50x50cm

Lichtkoepel vervangen

Vervanging bestaande lichtkoepel/lichtkappel. Ruw geschat denk ik dat het gaat om een oppervlakte van 1 op 2 meter.

Vervangen lichtkoepel

Vorig jaar mijn plat dak volledig nieuwe roofing laten plaatsen. Nu komt er water binnen via de lichtkoepel die gescheurd is. Als ik zelf een lichtkoepel voorzie, vervangt u deze dan ook of moet ik de koepel ook aankopen bij u? De dagmaat van de huidige koepel is 40 x 70cm.

Lichtkoepel vervangen

Wij hebben een bestaande dakkoepel in het plat dak die wij graag zouden vervangen door een beter isolerend model ( dat open kan en zonnewering heeft). Afmeting van de dakopening: 125x157 cm