Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen van 2 velux dakraam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van 2 velux dakraam:

Daktimmerwerk verstevigen + isolatie vervangen of uitbreiden + velux plaatsen

Zolder verstevigen. Is jaren geleden omgevormd tot 2de verdieping maar is daar niet volledig op voorzien. Daktimmerwerk verstevigen zoor balken bij te zetten in dak. Vloer zolderverdieping openbreken en extra dwarsliggers plaatsen om stevigheid van vloer te versterken. Extra of nieuwe dakisolatie aanbrengen. Momenteel 8cm isolatie maar slordig geplaatst.

Vervangen velux dakramen in Fakro dakramen

4 Veluxramen uit hout vervangen door 4 Fakroramen uit PVC. Het betreft 2 ramen type GGL8 en 2 ramen type GGL2 in een dakappartment.

Vervangen van 2 velux dakraam

2 Dakramen type GGL 4 3000 vervangen door: Type GGU PK 10 met insectenhor en handbediend verduisteringsgordijn. OF GPU kunststof uitzettuimelvenster PK10 met hor en verduistering.

Velux dakramen vervangen

2 Velux dakramen type GGL4 vervangen door Velux dakramen type SKO6. Huidige dakvensters zijn in grenen houtbekleding schuine dakzijde binnenin en zijn lichtbruin vernist. Lichtdoorlatende rolgordijnen hergebruiken. Wellicht driedubbel glas.

Dakramen vervangen

Ik wil 7 roto dakramen vervangen door velux dakramen. 5 Gewone van 80cm breed en 2 55cm breed en 1m hoog.

Velux vervangen en daklekkage herstellen

Graag vervangen van 2 veluxen en herplaatsen en vervangen van dakpannen wegens lekkage. Het zijn platte pannen. De veluxen zijn 55x80cm en 115x115cm.

Velux vervangen

Ik zou graag het glas laten vervangen van veluxraam GGL7. 16 mm. Of ik zou heel de velux laten vernieuwen aangezien die toch al meer dan 30jaar is. Het is een manuele.

Dak vernieuwen

Ik moet mijn volledig dak laten vervangen met dakpannen Met 2 dakramen velux: 130X140. Profiel: Hout