Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen velux dakvenster door dakkapel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen velux dakvenster door dakkapel:

Velux vervangen

Vervangen van bestaand dakraam 74x140 op 3m hoogte in eterniet leien dak.

Hellend dak isoleren en vernieuwen

Isolatie langs buiten. is een hellend pannen dak. ook dakgoten te vernieuwen.Dakoppervlakte 189m². velux vervangen.

Vervangen velux dakramen

Graag hadden we onze velux dakramen vervangen door hoogwaardige veluxramen. Het gaat om veluxramen, op het 1 ste verdiep. Het is een hellend dakpannendak. Er kan langs de binnenkant aan de dakramen gewerkt worden, er is plaats langs de buitenkant ook (3 aan straatzijde, 1 opritzijde) Het gaat over vervanging van veluxramen van rond de 20jaar oud. De te vervangen ramen hadden toen de nrs : 3 x GGL 804 3000 1 x GGL 304 3000 Weten nog niet welke afwerking we juist willen, hout of wit gelakt, dus graag een prijsopgave voor beide. Ook het type glas zijn we nog niet echt uit, en hangt ook een beetje van prijs af

Dakraam plaatsen

Het merk is vermoedelijk Braas (in ieder geval geen Velux of Fakro). De huidige afmetingen bxh: 134 cm x 140 cm. Is het mogelijk om dit te vervangen door het best passende formaat Velux dakraam (liefst zonder het gat groter te moeten maken).

Vervangen van velux dakraam

Vervangen van twee dakvensters Roto designo R4 11/11,alsook binnenbekleding in witte pvc.

Dakraam vervangen

Wij hebben een dakraam die aan vervanging toe is. Er is immers een tocht in de kamer. Het huidige raam betreft een velux met nummer GGL606.

Vervangen velux dakvenster door dakkapel

2xbestaande velux ramen naast elkaar . Ombouwen tot een dakkapel . 2mx1m.

Dak renoveren en veluxramen plaatsen

Het vernieuwen van de dakbekleding die momenteel bestaat uit asbestleien. Deze dienen te worden vervangen door dakpannen of leien. Graag hadden we ook 2 velux ramen voorzien. De totale oppervlakte van het dak is 85 m²