Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervangen van 2 veluxramen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van 2 veluxramen:

Vervangen van 2 veluxramen

Graag zou ik 2 veluxramen vervangen en plaatsen. De veluxramen moeten voorzien zijn van vaste vliegenders en verduisteringsgordijn.

Dakraam plaatsen

De bestaande veluxramen ggl3 en 4 moeten na 30 jaar vervangen worden

Veluxramen vervangen

In ons huis is alles beneden maar mogelijkheid tot meer kamers boven op zolder. Nu willen we 2 kamers maken boven. Daar is al een grote velux die moet vervangen worden want is beschadigd en dan willen we nog 2 kleinere dakramen laten plaatsen. Nog niks voor aanwezig.

Vervangen velux dakramen

Graag hadden we onze velux dakramen vervangen door hoogwaardige veluxramen. Het gaat om veluxramen, op het 1 ste verdiep. Het is een hellend dakpannendak. Er kan langs de binnenkant aan de dakramen gewerkt worden, er is plaats langs de buitenkant ook (3 aan straatzijde, 1 opritzijde) Het gaat over vervanging van veluxramen van rond de 20jaar oud. De te vervangen ramen hadden toen de nrs : 3 x GGL 804 3000 1 x GGL 304 3000 Weten nog niet welke afwerking we juist willen, hout of wit gelakt, dus graag een prijsopgave voor beide. Ook het type glas zijn we nog niet echt uit, en hangt ook een beetje van prijs af

Dak renoveren en veluxramen plaatsen

Het vernieuwen van de dakbekleding die momenteel bestaat uit asbestleien. Deze dienen te worden vervangen door dakpannen of leien. Graag hadden we ook 2 velux ramen voorzien. De totale oppervlakte van het dak is 85 m²

Bestaande velux ramen vervangen

Vervangen van 3 bestaande veluxramen. 2 Veluxen van GGL 4 . 1 Velux van GGL 5.

Vervangen dakvensters en herstellen schouw

Het gaat om 2 zaken die apart of samen moeten uitgevoerd worden door een vakman - vervangen van bestaande ramen hiermee bedoel ik verbreden in een schuin dak door "veluxramen" . - herstellen van een schouw op het dak de bakstenen opnieuw afwerken en metselen

Vervanging van 6 veluxramen door Fakro dakvensters

Graag wil ik 3 Velux dakramen 78 x 140 door 3 Fakro tuimeldakvensters FTU-V G61 vervangen. Deze zouden we graag willen voorzien van rolluiken. Tevens moeten er 3 Velux elleboogramen vervangen worden door 3 Fakro elleboogvensters "vaste vensters" BXP/U P2. Deze werken willen we combineren met de vervanging van houten sidings door Eternit cedral sidings.