Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervanging van oude dak door sandwichpanelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervanging van oude dak door sandwichpanelen:

Lichtkoepel vervangen

Wij hebben een bestaande woning gekocht waarvan het plat dak met een lichtkoepel van +/- 2 m² uitgerust is, deze is aan vervanging toe. We willen op korte termijn een nieuwe isolerende koepel plaatsen.

Vervangen van 2 bestaande dakkoepels

Vervanging van 2 bestaande dakkoepels op een plat dak. Afmetingen: 80 x 90 en 100 x 120. De huidige koepels die er opliggen zijn groter. Binnenafwerking nodig bij de grootste koepel (schacht maken tussen verlaagd plafond en dakkoepel). Indien nodig bijkomend isoleren tussen verlaagd plafond en dak in de badkamer.

Asbesthoudende leiendak vervangen naar pannendak

Vervanging van een asbesthoudend leien dak naar een pannendak. Oppervlakte van de woning is 10 meter breed en 18 meter diep. Het gaat om een zadeldak.

Vernieuwen van plat dak

Volledige (inclusief vervanging dragende structuur) vernieuwing plat dak (11m x 4,60m), isolatie en dakdichting in roofing of rubber Het is het opzet om er een groendak (extensief) van te maken binnen een jaar of 2

Stormplanken zijkanten dak vervangen

De oude stormplanken in meranti vertonen houtrot; zijn scheefgetrokken door verwering en zijn dringend aan vervanging toe. Ook het latten werk is op bepaalde plaatsen te vervangen. Puntgevel.

Herstellen van dak van de veranda

De rubbercoating die tussen de dakprofielen zit is aan vervanging toe. Het lekt serieus in de veranda. Vakman voor dit lekkageprobleem en tevens windplank herstellen aan dak van het huis.

Vervanging van oude dak door sandwichpanelen

Ik wil mijn dak van garage laten vervangen in sandwichpanelen. Dak is 15m lang en 4m breed.

Lichtstraat plaatsen

Ik wil graag de lichtstraat in het achterpand van ons kantoor in Brussel op zo spoedig mogelijke termijn laten vervangen. Het gaat om het vervangen van de ruiten voor een meer kwalitatieve en milieuvriendelijke variant. Er zitten nu kleine gaatjes in de glazen en er liggen aluminium plakken op. De eigenaar van het pand is akkoord. Er is goede toegang tot het dak via het dakterras wat volledig om het dak heen ligt. Het gaat om de vervanging van glasplaten door glas- of polycarbonate-platen voor minder warmte binnen in de zomer (en geen regen meer naar binnen) en meer warmte binnenhouden in de winter.