Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervanging van oude dak door sandwichpanelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervanging van oude dak door sandwichpanelen:

Vervanging van oude dak door sandwichpanelen

Ik wil mijn dak van garage laten vervangen in sandwichpanelen. Dak is 15m lang en 4m breed.

Lichtstraat plaatsen

Ik wil graag de lichtstraat in het achterpand van ons kantoor in Brussel op zo spoedig mogelijke termijn laten vervangen. Het gaat om het vervangen van de ruiten voor een meer kwalitatieve en milieuvriendelijke variant. Er zitten nu kleine gaatjes in de glazen en er liggen aluminium plakken op. De eigenaar van het pand is akkoord. Er is goede toegang tot het dak via het dakterras wat volledig om het dak heen ligt. Het gaat om de vervanging van glasplaten door glas- of polycarbonate-platen voor minder warmte binnen in de zomer (en geen regen meer naar binnen) en meer warmte binnenhouden in de winter.

Vervanging kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda

We willen een aantal platen vervangen van het dak van de zonneranda. Kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda (zonneranda)k van veranda. Platen : 12 platen;

Plat dak met loskomende epdm rubber bedekking vervangen

Op mijn plat dak van ong 30m² . Ligt epdm rubber sinds 2000. Epdmp rubber komt los en lekt. Vervanging door evenwaardig of beter product en tevens isolatie volgens mogelijkheden.imv dikte.

Golfplaten tuinhuis vervangen en dakgoot opnieuw bekleden

Door de storm is het golfplaten dak van het stenen tuinhuis gewaaid, waarbij ook enkele steunbalken werden meegerukt. Vervanging van de steunbalken die niet meer voldoen en opnieuw plaatsen van een lekvrij golfplaten dak. Het gaat om ongeveer 16-20 m². Ook aan de voorgevel van het hoofdgebouw is de dakgootbekleding weggewaaid. Dit moet men ook herstellen.

Herstellen lek eternit dak en draagbalk vervangen

Onze “Bergruimte T1” is +- 6 x 5meter opgebouwd met klassieke betonplaten en palen met daarop 2 draagbalken en daarop een hellend dak uitgerust met eternit golfplaten. Het is dak lek en een draagbalk is hierdoor aan vervanging toe. Het wordt gebruikt om opslag van materiaal, werkgerief en toestellen. Isoleren is niet echt een must. Er moet gekozen worden om de eternit golfplaten te vervangen door andere ecologische golfplaten of een andere oplossing bvb hellend plat dak met platen bedekt met daarop bvb roofing in banden of iets vergelijkbaar. Er is elektriciteit voorzien in het lokaal. De kabels en het lichtpunt is op de eerste draagbalk geplaatst die volgens ons nog ok is.

Nieuw platdak, dakkoepel en bestaande gevel bekleding verwijderen

Nieuw plat dak + isolatie met een oppervlakte van 40m² Nieuwe dakkoepel plaatsen ter vervanging van de huidige 1mx3m Afbraak bestaande bekleding achtergevel (wat mogelijk asbestleien kunnen zijn) - afhankelijk van de staat van de achtergevel: schilderen of bekleden.

Vervangen van lichtkoepel door barst/scheur

Na storm is onze dubbelwandige lichtkoepel (120x120) gebarsten en gescheurd. (zie foto) Deze is aan vervanging toe. Graag een offerte voor beide herstel & onderdeel. Rekeninghoudend dat het dak op de 4de verdiep is, liftje is nodig. Gelieve offertes per mail te bezorgen.