Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Vervanging kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervanging kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda:

Vervanging kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda

We willen een aantal platen vervangen van het dak van de zonneranda. Kunststof platen voor uitschuifbaar dak van veranda (zonneranda)k van veranda. Platen : 12 platen;

Vervangen van oude velux ramen

Voor het leveren en plaatsen van 3 stuks Velux ramen in witte kunststof voorzien van muggengaas. Te plaatsen op hellend dak met dakpannen van 2 huisjes in centrum van Gent. Ter vervanging van oude dakramen. Huidige velux ramen zijn 1 m x 0. 80 cm.

Dak leien kunststof vervangen

Woning van de jaren 80 is aan vervanging bestaande leien, door nieuwe in kunststof (eternit). Gebinte blijft behouden.

Vervangen oude dakkapel

Vervangen oude dakkapel. Afmetingen: breedte = 3 meter. Het is dringend aan vervanging toe, houten dakkapel. De buitenbekleding liefst in kunststof, liefst donkere kleur. Ter plaatse komen kijken.

Vervanging deel dak veranda

Hagelschade aan 2 v/d 5 dakplaten, en één van de 2 vlakke dakramen. Beschadigde panelen uit kunststof, 16mm dik, elk ongeveer 4,30m x 1m te vervangen. Beschadiging dakraam, dubbel glas vol condensatie vervangen, herstellen? . Afm glas ongeveer 1,10m x 1,10m. Veranda is eigenlijk een dak gelegd tussen 4 bestaande muren en 18 jaar oud, geplaatst door Willems Veranda die ons nu in de kou laten staan met het excuus dat de destijds gebruikte materialen via hun firma niet meer beschikbaar zijn! Foto's ter beschikking.

Vervanging van verandadak (hagelschade)

Door de hagel zijn de dakpanelen van mijn veranda beschadigd. (panelen in kunststof/plexi). Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van de nieuwe (5st) polycarbonaatplaten op mijn houten veranda. +/- 5 m breed x 3 m . Graag zonwerend (zuidgericht)opaal,(eventueel hagelproof? ) Foto's beschikbaar

Vervangen regenpijp

Het gaat om de regenpijp die tegen de voorgevel loopt. Het grootste deel is in kunststof en vermoedelijk vrij recent, maar onderaan verdwijnt de nieuwe regenpijp in een oude, metalen (?) buis. Dit gedeelte is lek (precies vooral juist op de plaats waar het in de grond verdwijnt) en zorgt momenteel voor vocht bij de buren. Graag advies en offerte voor vervanging.