Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Waterdicht maken dakterras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterdicht maken dakterras:

Schouw waterdicht maken

Door de hevige regenval deze avond is er langs de schouw waterinsijpeling. De schouw dient dus waterdicht gemaakt te worden. Schouw is nog in gebruik voor condensatieketel.

Waterdicht maken dakterras

Een kleine dakterras is voorzien van een door de vorige eigenaar geknutselde platte lichtkoepel. Deze platte lichtkoepel zorgt voor lichtinval in de keuken want het dakterras met de lichtkoepel is het plafond van de keuken. De lichtkoepel/ dakterras is niet helemaal waterdicht waardoor er bij hevigere regen water binnensijpelt. Met als gevolg dat het plafondlaminaat rond de platte lichtkoepel waterschade vertoont. Graag een offerte voor het waterdicht maken van het dakterras (eventueel door het vervangen van de platte lichtkoepel)

Afvoer voorzien voor caport om deze waterdicht te maken

Wij hebben een carport met centrale goot. Afmetingen 4mx8m ongeveer. Aan de randen en aan de goot lekt het dak sinds de vervaging door metalen dakplaten. Doel is om het dak definitief waterdicht te maken aan alle kanten en de goot deftig te maken en aan te sluiten zodat de ruimte onder de carport verder kan ingericht worden.

Plat dak renoveren

Plaatsen van isolatie Terug waterdicht maken Nieuwe waterafvoer plaatsen Platdak renoveren ong 6m². Plat dak met roofing

Terras waterdicht maken en roofing herstellen

Terras van belle-etage bestaande uit roofing waterdicht maken. Roofing herstellen. Oppervlakte : 24 m².

Dakgoot herstellen en afvoerbuizen vervangen door pvc buizen

Vervangen van 2 afvoerbuizen en waterdicht maken van een lek in een zinken dakgoot. De afvoerbuizen zijn ook in zink vervangen door pvc afvoerbuizen.

Vernieuwen plat dak

Volledig vernieuwen van een plat dak van 80m² Oude stenen en roofing verwijderen. Opnieuw waterdicht maken met uitstekende materialen . Nadien betegelen. Eventueel een nieuwe balustrade

Dakterras waterdicht make

Het dakterras waterdicht maken is op de eerste verdieping. De oppervlakte is 90 m². Het water sijpelt binnen.