Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Zadeldak renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zadeldak renoveren:

Zadeldak renoveren

Te renoveren zadeldak in L-vorm met lengte 12 meter x 4 meter en 8 meter x 4 meter. Langs westzijde een velux van 110 cm. Eén schouwdoorgang ter hoogte van de nok. Velux ook te vervangen met isolerende kader. Dakisolatie aan te brengen op de bestaande kepers en balken. Vernieuwen dak met dakpannen koramic stormpan en tegelijk aanbreng van 12 cm pur op kepers.

Plat dak renoveren en houten dakterras plaatsen

Op de keuken ligt een plat dak in zink dat aan vervanging toe is. Afbraak schouw, oude lichtkoepel van 180x90 en ook het bestaande plat dak met klein zadeldak. Hierna isoleren met PUR, 16cm. Plaatsen loopglas in plaats van lichtkoepel, 180 x 90 cm. Nieuwe platte dakbedekking, EPDM, over heel het dak van 18 m². Installeren houten dakterras 14,5 m²

Zadeldak met oude leien renoveren

Wij hebben een bungalow van 1974 met zadeldak, die gerenoveerd is in 2015-2016 en waarbij er ook een L-vormig deel is aangebouwd met plat dak. Het oorspronkelijke zadeldak is nu echter ook aan renovatie toe. Er liggen zwarte leien op, naar verluidt met asbest in. De houtstructuur is volgens mij nog wel in goede staat, misschien (hopelijk) kan die behouden blijven? Onder het dak ligt een lage zolder die we quasi niet gebruiken, er ligt dan ook dikke, recente (2016) isolatie op de vloer. Met andere woorden het vernieuwde dak zelf hoeft niet bijkomende geïsoleerd te worden. Er hoeven ook geen veluxen in te komen. De oppervlakte van het dak is 9m52 x 13m42. In bijlage de bouwaanvraag van enkele jaren geleden, dit geeft een idee van hoe het gebouw eruit ziet.

2 velux dakvensters plaatsen in zadeldak

Ik zou graag 2 velux dakvensters laten plaatsen in de woning die ik aan het renoveren ben. Dit is een zadeldak. Woning is van 1974, dak bestaat uit een leien-dak met een gerenoveerde kap (enkele jaren gelden gedaan).

Zadeldak met dakleien en isolatie renoveren

Wij wensen ons bestaand dak, dakleien, te laten verwijderen. Tevens willen wij de dakisolatie en huidige 3 veluxen laten vernieuwen. Ook nieuwe dakbekleding, dit in pannen of opnieuw dakleien. Gaat om een zadeldak.

Vernieuwen en isoleren van dak

Het vernieuwen en isoleren van het dak (hoekse zadeldak en dakpannen) Ganse dak renoveren en isoleren. Ongeveer 120 m². Er zit een velux in en 6 kapellen. En twee dakramen. Ter plaatse komen kijken.

Zadeldak renoveren

Ons dak moet men helemaal vernieuwd worden. Men moet dit isoleren, de dakpannen vernieuwen en een onderdak maken.

Zadeldak renoveren en balken dak vervangen

Betreft een dakrenovatie van plusminus 160 m² zadeldak, onderste balken hangen door en moeten worden vervangen. Ook de zijgevel moet men uitbreken en hermetselen dit voor ongeveer 25 m².