Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Zinken dakgoot vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zinken dakgoot vervangen:

Lekkende goot vervangen

Dakgoot lekt en loopt niet goed af. Dakgoot aan voorzijde van het huis gedeeld voor ongeveer 8m lang. Zinken dakgoot ingewerkt in een corniche.

Herstellen lekkende dakgoot in zink

Herstelling zinken lekkende dakgoten. Te herstellen. En mogelijks enkele andere kleine herstellingswerken.

Dakgoot in zink plaatsen

Plaatsen van zinken dakgoot van 5m80 met stormplank.

Dakgoten herstellen

Wij zoeken een dakwerker voor het plaatsen van een nieuwe zinken dakgoot over een breedte van 5 meter en aanwerken van afvoer. Werken aan achtergevel (+/- 15m hoog).

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoothoek losgekomen. Water loopt binnen. Zinken dakgoot.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bij de renovatie van onze woonst zijn wij op de bovenverdieping op een lek gestoten. Het ziet er naar uit dat er door een lek in de dakgoot van onze voorgevel water naar binnen sijpelt. Mogelijk kan dit lek/deze lekken gewoon gedicht worden, of moet de dakgoot volledig vernieuwd/vervangen worden. Het gaat over een betonnen dakgoot met zinken binnenbekleding over een lengte van +-8 meter.

Lekkende dakgoot repareren

Dakgoot achteraan onze woning lekt of loopt verkeerd af. Zinken dakgoot achteraan de woning op de tweede verdieping. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.

Herstellen zinken dakgoot

De dakgoot van ons huis (in zink) is op sommige plekken in slechte staat. We hebben in een van onze kamers vochtinsijpeling en schimmelvorming op de muren, afkomstig door een scheur/lek in de dakgoot.