Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Zolder in orde maken met isolatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zolder in orde maken met isolatie:

Zolder in orde maken met isolatie

Zoldering met platen van zolderkamer waarvan dak gerepareerd werd opnieuw in orde brengen met isolatie tussen. Eenvoudige oplossing maar proper.

Zolder isolatie en herstellen van goten

Het gaat om de isolatie van mijn zolder-dak, maar aangezien het een ouder huis is dat ik pas heb gekocht zou ik graag zeker zijn dat er geen lekken zijn langs de dakranden en de schouw. Op het eerste zicht lijkt het dak en het onderdak wel in orde, maar in een aantal hoekjes en kantjes lijkt er toch wat vocht te zijn en werd er in het verleden al wat oplap werk verricht dat niet echt afdoende lijkt. Er zijn 3 kleine en oude dakramen die verwijderd mogen worden. Er moeten 2 ramen, type Velux in de plaats komen.

Asbestleien verwijderen en dak vernieuwen

Dakbedekking en onderdak vervangen. Zolder is reeds geïsoleerd aan de binnenkant en is in orde op kleine herstelling na. De dakoversteek dient ook vernieuw te worden. Afmetingen: 8,5 x 12 + 5 x 12 = 162 m². Asbestleien te verwijderen. Leien nog aan te kopen in samenspraak met de vakman.

Dak laten verbouwen

De voorschriften van de gemeente zijn pannen. Hiervoor is de dakhelling van onze bungalow te laag. De plafonds/zoldervloer hebben we zelf al in het midden geïsoleerd (kruipzolder +/-1,5m in de nok), maar aan de zolder zijkant vloer is isolatie niet mogelijk wegens te laag. Het is dus nu een groot bungalow zadel dak van +/- 10m op +/- 15m met te kleine helling, waar een onderdak op ligt in roofing als onderdak en als bovendak met leien er tussen. De vorige eigenaar had met deze leien waarschijnlijk vochtproblemen door te weinig helling en heeft hier bovenop een laag roofing geplaatst. Het houtwerk is waarschijnlijk nog in orde als dit herbruikbaar is? Hoe kunnen we meer volume creëren voor een grotere zolder? Wat zijn de mogelijkheden?

Vervangen van pannen, onderdak en dakgoten

Driegevel. Dak dateert van 1951. Het houtwerk is nog in orde. Pannen vervangen + onderdak + dakgoten vervangen. Dakgoot is uitspringend. Hellend dak 3 zijden. Dak schoorsteen dient afgebroken. Afmetingen gevels: 6. 50 x 8.00

Renoveren van dak en isoleren 1 e verdieping

Renoveren van een dak van 125m², bouwjaar 1976, Volledig nieuwe dakbedekking plaatsen er is een dakraam, slopen van een schouw. Isoleren 1e verdieping, zolder niet isoleren. 1 dakraam Gootwerk nog in orde, zinkwerk rond resterende schouw te vernieuwen.

Plaatsen van een dak

Ik ben bezig met het KOPEN van een huis. Dit huis heeft een nieuw dak nodig, dus had ik graag een prijsindicatie gehad van de nodige werken: volledig nieuw dak incl dakgoten, isolatie, plus het plaatsen van 1 Velux raam. Afmetingen zolder: Breedte: 4,25m; Diepte: 6m; Nokhoogte 3,5m. Oppervlakte dak: 36m2 De afmetingen zijn een schatting, maar ik herhaal: het is de bedoeling om een richtprijs te weten van de gehele werken om zo een goed bod te kunnen doen op het huis. En bij aankoop uiteraard het zo snel mogelijk in orde te laten brengen...Foto ter beschikking.

Herstellingen aan het dak

We hebben een lek in een hoek van ons dak. Ook twijfelen we of het zinkwerk nog in orde is. We hadden dit graag eens laten nakijken.