Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
495 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 14 juni 2018

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen . 2000 cm B . 1500 cm H . Dakkapel 45° in PVC. Pannen dak van smal huisje . In het midden voorzien van dakkapel
woensdag 13 juni 2018

Plat dak renoveren

We zitten met een lek door slechte bekleding/kapotte dakbedekking aan koepel (dit is dus het dringendste) en daarnaast zou de ganse dakbedekking vervangen moeten worden rond de koepel. Blijkbaar zijn er aan de koepel ook fouten; zou ook moeten bekeken worden.
maandag 11 juni 2018

Dakvensters plaatsen

Graag hadden wij 6-7 dakvensters geplaatst. Momenteel is er nog geen isolatie aanwezig in het dak. Onderdak wel aanwezig. Het is een pannendak.
zondag 10 juni 2018

Dakgoot herstellen

Tussen mijn bakgoten op het dak moet een expansiestuk gestoken worden bakgoot is diameter 100*100*100*140 dit moet twee maal gebeuren.
zaterdag 9 juni 2018

Dakramen vernieuwen

Het vernieuwen van 5 grote en 2 kleine veluxdakramen. Materiaalkeuze nog te bepalen alsook afmetingen nog op te meten.
vrijdag 8 juni 2018

Dak aanpassen met bouwen van dakkapel

Dakkapel bouwen in hellend dak van 45 graden . Dakkapel van 2 m 6.
donderdag 7 juni 2018

Aanpassen dak rand in functie van weren van vogels

Wij hebben "last" van huismussen onder het dak. Zij hebben toegang via de zijgevel waarin duidelijk opening zit tussen gevel en dakpannen op verschillende plaatsen . Wij zijn op zoek naar een structurele oplossing hiervoor. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 7 juni 2018

Terras waterdicht maken en roofing herstellen

Terras opnieuw herstellen, het gaat om een dubbel terras van appartementsgebouw op 1st verdieping . De roofing moet vernieuwd worden. Of is er een andere mogelijkheid ? Het terras is met tegels belegd die los op de roofing geplaatst zijn. Deze moeten niet uitgekapt worden. Het is dringend want er is al wat waterschade in de woningen op gelijkvloers .
dinsdag 5 juni 2018

Dakraam velux vervangen

Is een leien dak waarvan alléén het velux dakvenster moet vervangen worden.
dinsdag 5 juni 2018

Dakkapel plaatsen in hout of pvc

Dakkapel achterzijde woning in hellend dak om kleine badkamer met douche, lavabo en toilet te kunnen plaatsen in een zolderkamer die nu enkel slaapkamer is en een te beperkte hoogte heeft voor een kleine badkamer. Graag vakman voor een prefab dakkapel van bijvoorbeeld minimum 120 cm breed en 1 van maximum 2 meter breed. Voorkeur van dakkapel prefab in hout of pvc.
maandag 4 juni 2018

Lichtkoepel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een bestaande dakkoepel (1mx1m) kan vervangen, gezien de huidige niet meer goed aansluit op de omkadering. Ik ben ook op zoek naar verduisteringsmogelijkheden bij de nieuwe dakkoepel.
maandag 4 juni 2018

Nieuw hellend dak plaatsen

Ons dak is circa 35m², licht hellend dak, boven gelijkvloers, nu asbest golfplaten. De isolatie is nodig, en zal opnieuw moeten geplaatst worden Dakpannen of een andere opties bekijken met de vakman
maandag 4 juni 2018

Herstellen van regenpijp

Ik heb een regenpijp (bovenste stuk pvc denk ik, onderste 1,5 meter uit metaal) waarvan het onderste stuk volledig aan het doorroesten is. Ik zou dat stuk willen laten vervangen door een nieuw stuk pijp,
maandag 4 juni 2018

Dakkapel herstellen

We hebben een dakkapel. Het hout van die ramen is versleten en zou hersteld moeten worden. Ik weet niet wat de staat van de dakkapel zelf is. Ik ben daarom op zoek naar een vakman die de herstelling kan uitvoeren en/of vervangen DE afmetingen :Lengte +/- 3. 7m, hoogte +/1,7m
maandag 4 juni 2018

Onderdak plaatsen voor isolatie

Bij gebrek aan onderdak voor toekomstige verplichte isolatie de nodige werken laten uitvoeren.
maandag 4 juni 2018

Plat dak herstellen

Een plat dak dat waarschijnlijk lekt , graag weten waar het vandaan komt.
maandag 4 juni 2018

Nieuw hellend dak leggen

Nu in de ontwerpfase. Van zodra in orde kan de bouw beginnen. Hellend dak met pannen. Architect is bezig met ontwerp. Driegevel woning, 7m breed en 8m diep. Dak 45°.
zaterdag 2 juni 2018

Roofing heraanleggen voor carport

Heraanleg roofing en zorgen voor goede waterafloop aangezien het water momenteel blijft liggen waardoor het hout van de carport rot. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 7 x 3 meter.
zaterdag 2 juni 2018

Lichtkoepel vervangen of herstellen

Onze huidige lichtkoepel is verouderd en is niet wind- en waterdicht. Daarom zouden we hem graag willen vervangen. De afmetingen zijn: 126x156. We willen verschillende mogelijkheden bekijken met de vakman.
woensdag 30 mei 2018

Afbreken van betonplaat op dak

Op mijn building zit een betonplaat als dakbedekking. Dit willen wij laten verwijderen en afvoeren.
maandag 28 mei 2018

Dakramen plaatsen

2 dakramen Velux S06 114x118 kantelbaar / standaard witte afwerking / golvend dak, Dakpannen Met verduisterend gordijn en horren Geluidsdempend 1 raveel reeds voorzien. 2e raveel bij te maken Heel recente woning (5 jaar) Optioneel voor 3e dakraam (ook raveel nog te voorzien) met zelfde afwerkingen.
zaterdag 26 mei 2018

Dakraam vervangen

Vervanging van bestaande dakraam door een velux raam samen met de binnenafwerking
vrijdag 25 mei 2018

Vervangen dakrand

Houten planken vervangen door kunststof. Dakrand tussen 1e en 2de verdiep. Lengte façade 9m.
donderdag 24 mei 2018

Herstellen dakgoot door lekkage

Mijn dakgoten dienen herstelt te worden. Deze zijn met roofing aan binnenzijde, dient met coating herschilderd te worden of eventueel epdm. Door de waterlekkage is overal verf losgekomen. Ongeveer een 6 meter.
woensdag 23 mei 2018

Dakoversteek maken zadeldak

Woning met zadeldak. Graag dak oversteek maken. Rondom rond vernieuwen graag. Betreft bungalow.

Partners

Partners van Casius