Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oost-Vlaanderen.

357 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isoleren van daken van 3 gebouwen, roofing leggen en lichtkoepels vervangen, hellend dak isoleren langs buitenzijde, plat dak in EPDM voor carport leggen, dak renoveren, plat dak renoveren, plat dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren en 4 veluxen plaatsen, vervangen plat dak door hellend dak, nieuw hellend dak te plaatsen met dakkapellen, dakwerken uit te voeren, volledig vernieuwen van een bestaand schiddak, dak renoveren en isoleren, leien dak renoveren, hellend en plat dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 28 juni 2017

Afvoer herstellen en dichten lekkage

Er dienen verschillende werken uitgevoerd te worden aan ons dak van onze rijwoning; 1. Afvoer van de voorste helft van ons dak loopt van de voorste bakgoot naar achter door de woning. Dit dient gesupprimeerd te worden door voorste bakgoot in andere richting te laten aflopen, regenpijp naar beneden tegen voorgevel en aansluiten op reeds aanwezig aansluitpunt. 2. Dichten van lekkage aan één van de voorste bakgoten. 3. Maken van gescheiden afvoerkanaal op 2 daken gemaakt in resistrix bedoeld voor groendak.
woensdag 28 juni 2017

Herstellen verzakking in plat dak

Deel van een plat dak met kleine inzakking waarop het water blijft staan. 2-4m². Roofing zelf is nog in goede staat, zal eerder de dakconstructie zijn die hersteld moet worden.
donderdag 22 juni 2017

Vernieuwen van dak van tuinhuis

Dak van tuinhuis vernieuwen.
woensdag 21 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Ruwbouw staat ongeveer 90 m² Er moet EPDM geplaatst worden. Het gaat over een plat dak. Renovatie en isolatie.
woensdag 21 juni 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Voor zover we zien is het dak nog in goede staat (denken we) maar zou toch een opknapbeurt kunnen gebruiken Oppervlakte is ongeveer 84 m². Hout en dergelijke zelf aankopen maar wel in overleg met vakman.
woensdag 21 juni 2017

Verstopte en gebarsten regenpijp vervangen

Afvoerpijp regenwater van garage is verstopt en gebarsten Repareren of vervangen.
dinsdag 20 juni 2017

Plaatsen van lichtkoepel

Plaatsen van een lichtkoepel in de gang op een plat dak met roofing.
maandag 19 juni 2017

Leien dak reinigen of pannen vervangen

Leien dak reinigen of door een dak met pannen vervangen met behoud van de dakgoot die slechts een drietal jaar oud is. Oppervlakte van dak : naar schatting 120 m²
maandag 19 juni 2017

Hellend dak renoveren en isoleren en 4 veluxen plaatsen

Dak van oude schuur waar nu woongelegenheid komt. Er liggen nu asbestplaten op. Nok moet vervangen worden rest van hout is ok. Ringbalk moet gegoten worden en er moeten 4 veluxen in geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 133 m². Met Stalen dakplaten / dakpanplaten, Pannen.
woensdag 14 juni 2017

Dakpannen vastleggen

Er liggen enkele dakpannen los.
woensdag 14 juni 2017

Golfplaten vervangen om later zonnepanelen te plaatsen

Garage van 10 X 4,5 m. Golfplaten vervangen om zonnepanelen te plaatsen. Geen idee door wat de golfplaten dienen vervangen te worden om er later zonnepanelen op te leggen.
dinsdag 13 juni 2017

Bekleden dakgoot in PVC

Bekleden dakgoot in pvc aan straatkant. (4m)
dinsdag 13 juni 2017

Vernieuwen hellend dak

Vervanging dakstructuur wegens te oud. Oppervlakte van het hellend dak ongeveer 45graden ( breedte 16. 5m, hoogte 5m = opp 2 x 82. 5m²) Pannendak.
dinsdag 13 juni 2017

Dak van tuinhuis vernieuwen

Dak van tuinhuis herstellen of vernieuwen.
maandag 12 juni 2017

Hellend dak met isolatieplaten bedekken en nieuwe dakgoten leggen

Asbest leien verwijderen geïsoleerde dakplaten leggen + nieuwe dakgoten plaatsten ongeveer 14 meter.
zondag 11 juni 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Huidige situatie: plat dak met roofing. Daarboven op 5 tal cm boven de roofing is een schuine metaalprofiel dakbedekking aangelegd , lange panelen die moeten weggehaald worden. Het nieuwe plat dak zal afgewekt moeten worden met opstaande randen van ongeveer 9 cm voor aanleg van een groendak ( extensief ). Waarschijnlijk zullen 2 aflopen moeten voorzien worden. Oppervlakte dak (bij benadering) : 80 m²
vrijdag 9 juni 2017

EPDM leggen op daken

Op 2 platte daken (ongeveer 40 vierkante meter) Epdm leggen.
vrijdag 9 juni 2017

Koepel in plat dak te vervangen en nazicht roofing

Wij hebben een lek in de keuken waarboven een plat dak met koepel is . Wij zijn niet zeker waar de lek vandaan komt. Koepel is wel beschadigd en zou vervangen moeten worden . Eventueel als het nodig is de roofing controleren van het dak en indien nodig vervangen . Koepel is 2x1m Plat dak 4x4m
vrijdag 9 juni 2017

Hellend dak renoveren enisoleren en veluxen plaatsen

Het oude dak verwijderen opmetselen van de puntgevel, het dak punt wordt verhoogd en isoleren en 2 x velux plaatsen.
woensdag 7 juni 2017

Daklicht met ventilatie plaatsen

Lichtkoker met ventilatie voor badkamer Solatube - Diam 25 of 35
dinsdag 6 juni 2017

Dakwerken en isoleren dak en vervangen dakkapel

Renoveren/vervangen van bestaande dakkapel + isoleren van geheel schuin dak (zolder & schuine delen in slaapkamers) + vervangen bestaande velux.
dinsdag 6 juni 2017

Vervangen dakgoot in zink

Ik zoek een vakman voor het vervangen van mijn dakgoot in zink. Enkel de dakgoot langs de straatkant te vervangen.
maandag 5 juni 2017

Dakwerken en plaatsen van veluxraam

Plaatsen van onderdak, pannen en isolatie. Plaatsen van een extra Velux raam.
woensdag 31 mei 2017

Dak renoveren en isoleren

- Volledige vervanging van dakbedekking en plaatsen van onderdak en isolatie. - Eventuele behandeling van oude dak gebinte tegen insecten en houtrot. - Plaatsen van velux dakramen aan de achterkant. - Verwijderen van plastiek overkapping van oude houten dakgoot. - Oude houten dakgoot renoveren of waar nodig vernieuwen.
woensdag 31 mei 2017

Asbest verwijderen van dak

Asbest verwijderen van dak van stal 2.50 m op 3 m.

Partners

Partners van Casius