Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
518 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 20 oktober 2018

Asbest verwijderen van dak en schoorsteen en nieuw dak opleggen

Ons oude gemetste "tuinhuis" heeft een dak met asbest golfplaten en asbest schoorsteen. Deze dienen verwijderd te worden alsook het oude houten dak gebinte. Het gebouw is ongeveer 6 meter lang en 3 meter breed. Daarna een nieuw dak op plaatsen.
donderdag 18 oktober 2018

Velux vervangen naar een U8 velux raam

Ik wens een Velux te laten vervangen van een schuin dak. Afmetingen: U08. Raam bereikbaar. Gewenste vervanging: door UK08, wit polyurethaan met dubbel glas (Ug 1,1 of kleiner)
dinsdag 16 oktober 2018

Lek in dakgoot herstellen

Herstellen van een lek in de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis bovenaan op de derde verdieping. Er is een lek in de dakgoot waardoor er water langs muur sijpelt. De lengte van de goot is 10,7 meter.
woensdag 10 oktober 2018

Dakgoot in zink vervangen en verbreden

Dakgoot achtergevel moet vervangen worden 6 meter in totaal. De dakgoot is in zink , moet terug vervangen worden naar een zinken, moet ook wat verbreed worden naar buiten toe want is te smal. Ongeveer een hoogte van 3 meter, gemakkelijk bereikbaar. Vanop keuken kan je al naar het dak.
maandag 8 oktober 2018

Dak isoleren en dakkapel plaatsen

Dak isoleren + een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 2 m breedte. Oppervlakte hellend dak: 54 m²
zondag 7 oktober 2018

Plaatsen van FAKRO dakramen

Een Fakro dakraam plaatsen. Wij hebben in een andere ruimte een dakraam met als afmetingen 107 x 111 cm. Voor de andere kant in een andere ruimte ook een Falko plaatsen met eventueel de zelfde afmetingen en in hout .
woensdag 3 oktober 2018

Bestaand dak met golfplaten vervangen door dakpanplaten

Bestaande dak in oude golfplaat te vervangen door (geïsoleerde? ) dakpanplaat in terra cotta kleur. 1 dakvlak van circa 16m op een 7à9m. De hangaar is aan 1 zijde open, dus we twijfelen of het zinvol is om voor geïsoleerde platen te kiezen... Levering van het nodige materiaal : platen schroeven, afwerkprofielen. Demontage (met afvoer van oud dak). Plaatsing van nieuwe platen.
woensdag 3 oktober 2018

3 Veluxen plaatsen op schuin dak

Ik wil graag 3 veluxen plaatsen op dak van bungalow. Dit is een schuin dak.
dinsdag 2 oktober 2018

Nazicht daken, goten, van 30tal gebouwen

Op zoek naar zelfstandige ondernemers die geïnteresseerd zijn in het onderhoud, nazicht en uitvoeren van kleine reparaties aan daken en dakgoten. Het gaat over een 30tal gebouwen in totaal. 2percelen :werken nazicht en onderhoud. Herstelling en interventies .
maandag 1 oktober 2018

Nieuwe golfplaten op dak van tuinhuis plaatsen

De golfplaten zijn gebarsten en moeten dus vernieuwd worden. Gaat om een plat dak van tuinhuis van ongeveer 8 m². Nieuw materiaal opnieuw golfplaten maar stevig zodat men erop kan lopen.
maandag 1 oktober 2018

Lek in dakgoot herstellen

Er zit een lek in mijn dakgoot aan de voorzijde van het huis (+/- 6/7 meter hoog) waardoor het water in de muur sijpelt. Muur is ondertussen al doorweekt en vocht begint zelfs door het plaaster langs de binnenkant door te sijpelen. Zeer dringend iemand gezocht om dakgoot te herstellen.
zondag 30 september 2018

Kornissen en regenpijp vervangen

Onze kornis achteraan ons huis zou moeten vervangen worden. Het is een houten kornis die gedeeltelijk verrot is. Vervangen van regenpijp.
donderdag 27 september 2018

Dakgoot in pvc bekleden

Bestaande dakgoot aan aanbouw bekleden met pvc. Dakgoot is nu een oude dakgoot die geverfd. Dakgoot : 3,5m.
dinsdag 25 september 2018

Lichtkoepel vervangen

Bestaande lichtkoepel is gescheurd en zou vervangen moeten worden. De koepel is ongeveer 2m op 2m.
maandag 24 september 2018

Lek veranda herstellen

Bij zware regen lekt het in de veranda en wij zien ook wat mos aan binnenkant van het raam. De veranda is in Pvc en glas 4m breed 5 lang. Tussen de overgang van het dak en de ramen .
woensdag 19 september 2018

Dak vernieuwen

Pannen dak vernieuwen. Geen idee van aantal m². Het is een half open bebouwing.
vrijdag 14 september 2018

Lichtkoepels verwijderen en daktuin met terras aanleggen

Ik wil 9 dakkoepels laten uithalen, deze hebben allemaal dezelfde afmetingen. In de plaats willen we graag een daktuin en dakterras aanleggen. Daktuin met vals gras is ongeveer 150 m² en het dakterras zo een 16 m².
vrijdag 14 september 2018

Montage blokhut type Chill

Ik denk eraan om een blokhut type Chill 385x325cm aan te kopen en te laten plaatsen. De betonvloer zal ik zelf voorzien.
donderdag 13 september 2018

Plat dak plaatsen

Wegnemen en afvoer van bestaande polycarbonaatconstructie op hout. Plaatsen van een plat dak te met bedoeling dit te gebruiken als terras. Grootte is 12 m², ik wens graag 2 lagen epdm, osb-platen en eventueel isolatie vanonder uit.
woensdag 12 september 2018

Hellend dak herstellen

Hellend dak herstellen. Gedeeltelijk of volledig zal afhangen vn prijsbestek ( voor-achterkant). Is een pannendak met achteraan 2 veluxen.
donderdag 6 september 2018

Herstellen van regenpijp

Bovenaan op+- 5m is er lekkage aan de afvoerpijp en deze zit ook los. De pijp is van zink en het onderste gedeelte is pvc. De bevestigingbeugels zijn ook roest. De regenpijp is 5m ongeveer
dinsdag 4 september 2018

Dak en zolderruimte renoveren

Wij willen graag het volledige (hellend) dak (rijwoning) laten vernieuwen, alsook isoleren en 2 nieuwe velux ramen plaatsen. Ook de zolderruimte moet hierbij volledig aangepakt worden. Deze moet dienst doen als slaapkamer en opbergruimte en zou moeten voorzien worden van ingemaakte kasten.
maandag 3 september 2018

Oud dakraam verwijderen en vervangen door groter Velux dakraam

In onze nog niet afgewerkte zolder willen we, alvorens te isoleren, een bestaand klein dakraam verwijderen. Dit gat moet men uitbreiden om hierna een groter Velux dakraam, type GG PK06 te installeren. Het nieuwe dakraam zal ik zelf aankopen.
maandag 3 september 2018

Doorzichtige overkapping van keuken naar garage plaatsen

Ik wil een overkapping van mijn keuken naar garage zodat ik van keuken naar garage kan lopen en het overdekt is vooral in de winter. Geen pijlers in de grond. Graag doorzichtig of met koepels werken. Geen dakgoot. Afmeting zijn ongeveer 2 m op 2 m 50.
maandag 3 september 2018

Betonrot aan dakgoten herstellen

Onze betonnen dakgoten zijn aangetast door betonrot. Zowel de voorkant als de achterkant zijn ongeveer 9m breed.

Partners

Partners van Casius