Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oost-Vlaanderen.

357 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak en gevel renoveren, dak met dakisolatie plaatsen, dakwerken en isoleren, dakkapellen plaatsen, pannendak renoveren, vervangen daken, nieuwe roofing leggen, dakwerken uitvoeren, dak van boerderij vervangen, dak renoveren, roofing dak en dakgoten vernieuwen, renoveren zadeldak van rijhuis, dakkapel plaatsen, dakramen plaatsen, renoveren dak en plaatsen velux en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 24 mei 2017

Nieuw dak leggen voor tuinhuis

Het dak van mijn tuinhuis is beschadigd. De roofing + dak zelf (gewoon dak 3 m diep en 1 m 60 lang tot aan de nok). Graag OSB3 platen te laten leggen + afwerken met platen in de vorm van dakpannen.
dinsdag 23 mei 2017

Lichtkoepel plaatsen

Betreft plaatsing van een lichtkoepel, voorkeursgrootte 100 cm x 200 cm. Dak is EPDM/Roofing. Zie foto in bijlage als voorbeeld.
maandag 22 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Ik zou graag een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van ons dak, deze zijde zou 4x4 m zijn, liefst zo groot mogelijk. De bedoeling is om zo een extra kamer te creëren. Dak in dakpannen.
zondag 21 mei 2017

Renoveren dak en plaatsen velux

Het renoveren van ons dak ( rode dakpannen vervangen) + Velux plaatsen. +/- 50m²
zondag 21 mei 2017

Vervangen daken

Wij willen graag het pannendak laten vervangen van onze garage en onze stal liggen platen op nu.
vrijdag 19 mei 2017

Vernieuwen van dakgoten

Ik zou de dakgoten rondom mijn huis willen vernieuwen in bakgoten met flap in zink en de dakafvoerbuizen ook.
vrijdag 19 mei 2017

Herstellen nokpannen

De nokpannen zijn bij het bouwen vastgelegd met een pasta, maar deze pasta is met de tijd vergaan waardoor de nokpannen niet altijd nog vastliggen. Dit moet hersteld worden.
donderdag 18 mei 2017

Deksteen plaatsen op schouw

Enkel plaatsen van een deksteen op 1 schoorsteen. De schouw is volledig afgekapt en wordt dus niet meer gebruikt, momenteel is de schoorsteen open.
woensdag 17 mei 2017

Verwijderen van asbestleien

Ik wil een asbest leien dak laten weghalen. Het gaat over een zadeldak van ongeveer 85 m².
woensdag 17 mei 2017

Plaatsen van lichtkoepel

Plaatsen van grote lichtkoepel (150 cm tot 200cm, standaardmaten in overleg ) in plat dak achterbouw.
dinsdag 16 mei 2017

Vervangen asbestleien dak

Bestaand dak in asbest leien vervangen +-80 vierkante meter.
dinsdag 16 mei 2017

Dak en gevel renoveren

Renovatie rijwoning: dak- en gevelwerken en isolatie.
maandag 15 mei 2017

Balk van dak wegnemen

We zijn een huis aan het renoveren, en in het bestaande dak zouden we 1 balk ,die nu in de weg zit, willen wegnemen. Ik zoek een schrijnwerker/ dakwerker die ons helpt bij de nodige ondersteuning/ constructie om het dak niet te verzwakken.
maandag 15 mei 2017

Dakwerken en isoleren

Zinken dak, zowel akoestisch als thermisch te isoleren, met inbegrip van 2 dakkapellen en 2 schouwen en 2 puntgevels. Wat is er mogelijk met zonnepanelen en warmtecollectoren?
maandag 15 mei 2017

Plaatsen dakplaten en dakgoten

Plaatsen van dakplaten met 3 cm isolatie oppervlakte 360 ² meter. Eventueel nieuwe dakgoten.
zaterdag 13 mei 2017

Dak vernieuwen met isolatie en dakvensters

Dak vernieuwen van kleine woning met dakvensters. Met isolatie standaard. Breedte: 4 m 10. Hoogte: 2 m 30 à 2 m 50. Lengte: 8 m.
zaterdag 13 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel, hoogte 1,3 m, diepte 1,3 m plat dak lengte 4,5 m. Kapel heeft twee ramen. Ramen moeten meegeleverd worden. Liefst wit aluminium. Het is op een bestaand huis, er zijn nu twee velux ramen.
woensdag 10 mei 2017

Duivenwering plaatsen

Bij het plaatsen van de zonnepanelen voorjaar 2016 werd ons aangeraden aan duivenwering te doen. Ook vooraan de gevel zit ondertussen een duivennest die wij graag hadden verwijderd + voorzien van duivenwering.
dinsdag 9 mei 2017

Renoveren zadeldak van rijhuis

Het dak van ons rijhuis is aan vernieuwing toe, vooral de constructie. De pannen zouden kunnen blijven. Het rijhuis is 4 meter breed en het stuk waar het dak over zit 7,5 meter lang. Het bedraagt dus +/- 40m². Er zou ook 1 dakraam in moeten komen aan de achterkant.
vrijdag 5 mei 2017

Dakkoepel te plaatsen

Ik wens mijn huidige koepel te vervangen met een beter exemplaar met dubbele beglazing en de mogelijkheid om deze te openen. De afmetingen zijn ongeveer 1m op 2m.
vrijdag 5 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Een plat dak 45 graden Dakkapel - breedte nog niet gekend
woensdag 3 mei 2017

Dakramen steken

Dakramen steken :55 cm x 98 cm 3 dakramen.
dinsdag 2 mei 2017

Dakraam velux laten plaatsen

Ik wil een veluxraam laten plaatsen in een zolderkamer.
maandag 1 mei 2017

Renoveren van dak

Twee dakvlakken alles tezamen 100 m². Aan 1 vlak zijn er twee veluxvensters en ook twee schoorstenen,1 schoorsteen in het midden van het dak en 1 schoorsteen aan de zijkant. Dak bestaat uit pannen. Materiaal ter vervanging nog niet gekozen ofwel pannen ofwel platen.
zaterdag 29 april 2017

Renoveren van hellend dak en platte daken

Renovatie van 1 hellend dak dat vanaf de nok overgaat in een plat dak en nog 2 andere platte daken.