Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oost-Vlaanderen.

376 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak renoveren en isoleren en zonnepanelen plaatsen (Sarkindak), plat dak renoveren en koepel vervangen, hellend dak renoveren, nieuw hellend dak voor nieuwbouw, renoveren van dak met leien, dak van hoeve vernieuwen, asbestleien verwijderen en nieuwe panelen plaatsen, nieuw hellend dak plaatsen, plat dak renoveren en isoleren, dak renoveren en koepels vervangen, dak renoveren met sandwichpanelen, plat dak renoveren en isoleren, renoveren dak - plaatsen sarkingdak, vervangen golfplaten van een dakloods, roofing vervangen en schouwen opmetselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 21 augustus 2017

Vervanging pvc bekleding bakgoot

De volledige bakgoot moet terug uitbekleed worden met PVC. Hierbij moet de vorm enigsinds aangepast worden, Deze bakgoot is de kroon van het huis. Het is een groot project, ongeveer 70 a 80 lm.
maandag 21 augustus 2017

Regenpijp herstellen

De regenpijp 10 cm onder de dakgoot is losgekomen en moet weer vast in het stuk onder de dakgoot. Ik woon in een herenhuis met drie verdiepingen. De dakgoot boven is wel vrij breed.
maandag 21 augustus 2017

Hellend dak renoveren

Verwijderen van leien met asbest en plaatsen van nieuwe leien en onderdak. Oppervlakte van dak 60 m².
zondag 20 augustus 2017

Schoorsteen afbreken en dichtmaken

Schoorsteen op zadeldak: Wij hebben een schoorsteen die niet meer gebruikt wordt. Beneden is die volledig gedicht. Vanboven aan het dak is deze nog een stukje open. We willen deze graag laten dichten / afbreken, zodat er geen vocht meer door de schoorsteen kan komen.
vrijdag 18 augustus 2017

Isoleren van plat dak

Plat dak isoleren langs buitenzijde: Isoleren van dak. Totale oppervlakte ongeveer 90 m² - 100 m².
vrijdag 18 augustus 2017

Dakgoot herstellen

Ik wil mijn dakgoot-bakgoot laten repareren. Ik heb een rot stukje hout ontdekt aan mijn dakgoot en heb zo de lek vastgesteld.
donderdag 17 augustus 2017

Plaatsen van geïsoleerde staalplaten dak op garage

Er werd een nieuwe garage gebouwd maar nu ben ik nog op zoek naar een vakman om het dak te plaatsen. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 40 m²
dinsdag 15 augustus 2017

Vervangen dak veranda

Vervangen dak van veranda. 4 doorschijnende platen te vervangen en afdichten
maandag 14 augustus 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel van drie meter breedte. Pannendak.
maandag 14 augustus 2017

Afbraak van schoorsteen op het dak

Ik wil graag een schoorsteen van ons pannendak laten verwijderen.
zaterdag 12 augustus 2017

EPDM leggen op plat dak

Plat dak garage. Momenteel met roofing. Klein lek momenteel dat zo snel mogelijk gedicht moet worden. Ik overweeg eventueel EPDM te plaatsen, en wil graag weten wat dat kost. Moet dringend gebeuren, wegens plaatsing zonnepanelen binnenkort. Eventueel extra EPDM te plaatsen op plat gedeelte van woonhuis. 4 m op 13 meter, met opkanten.
vrijdag 11 augustus 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Plat dak van 40 m² op een garage renoveren in EPDM en ook isoleren.
donderdag 10 augustus 2017

Dakpannen vervangen

Wij starten met de renovatie van een huis uit de jaren '60. De dakconstructie is nog intact en stevig, maar de dakpannen moeten vernieuwd worden (zijn poreus en soms kapot, kleine openingen in dak op sommige plaatsen) en er moet een onderdak geplaatst worden (de isolatie plaatsen we achteraf zelf). Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 65 m2.
woensdag 9 augustus 2017

Pvc bekleding rond houten kroonlijst vernieuwen

Mijn PVC bekleding van mijn dakgoot (een bakgoot) is aan vervanging toe. Het gaat om een omtrek van ongeveer 60 meter.
dinsdag 8 augustus 2017

Regenpijp plaatsen

IK wil graag een regenpijp laten plaatsen aan de voorgevel. Het huis heeft 2 verdiepingen. PVC of zink.
dinsdag 8 augustus 2017

Roofing vervangen en extra isoleren

Actueel dak met isolatie, roofingbedekking en grint met uitsluitend insijpeling in de living. 280 m² in totaal.
maandag 7 augustus 2017

Dakraam plaatsen

Velux cabrio dakvenster te plaatsen. Er moet een opening gemaakt worden in het bestaande dak (stormpan). Afmetingen: 114 op 259.
vrijdag 4 augustus 2017

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen plaatsen op nok en in dakgoot op 2 plaatsen. Gemakkelijk bereikbaar, betonnen dakgoot men kan erop lopen.
vrijdag 4 augustus 2017

Asbestleien verwijderen en dak vernieuwen

Dakbedekking en onderdak vervangen. Zolder is reeds geïsoleerd aan de binnenkant en is in orde op kleine herstelling na. De dakoversteek dient ook vernieuw te worden. Afmetingen: 8,5 x 12 + 5 x 12 = 162 m². Asbestleien te verwijderen. Leien nog aan te kopen in samenspraak met de vakman.
woensdag 2 augustus 2017

Plaatsen van duivenpinnen

Ik wil metalen duivenpinnen plaatsen op een pannendak van ongeveer 11m.
maandag 31 juli 2017

Plat dak renoveren en isoleren

We hebben net een huis gekocht uit 1978. Het heeft een plat dak. Dit dak is 20 jaar geleden gerenoveerd (roofing). We willen samen bekijken hoe we dit dak kunnen isoleren en de levensduur kunnen verlengen.
maandag 31 juli 2017

Groendak aanleggen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een groendak (hellend 43°) Het is voor een rijwoning, momenteel zijn ze bezig met de ruwbouwwerken. Oppervlakte ongeveer 23m². Momenteel is er geen onderdak aanwezig. Dakpannen mogen weg. Schoorsteen is reeds afgebroken. Balk is niet in goede staat.
zondag 30 juli 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Verwijderen van golfplaten in asbest op volgende gebouwen: Schuur van 20mx10m. Asbestplaten in goede staat. Schuur van 10mx5m. Asbestplaten verweerd aan onderzijde. Opnemen en wegvoeren van +/- 50m² reeds afgebroken golfplaten (in goede staat)
maandag 24 juli 2017

Plat dak renoveren

Plat dak te renoveren. Grind verwijderen, isolatie plaatsen en nieuwe epdm plaatsen. Mogelijkheden bekijken voor zonnepanelen. Oppervlakte is ongeveer 40 m².
dinsdag 18 juli 2017

Dakraam en dakgoot herstellen

Wij hebben in onze woning een dakraam (velux) waarbij we hebben vastgesteld dat er een groot gat zit in de omliggende folie. Het lijkt alsof hier bij regenval enorm veel water onder het dak belandt. Bij regenval ondervinden we ook problemen aan de dakgoot ook graag herstellen.

Partners

Partners van Casius