Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
463 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 21 maart 2018

Afvoerbuizen dak verplaatsen

Heel binnenkort wordt het gebouw (zie foto) met isolatie bezet en crepi afgewerkt, daardoor wordt muur 12 cm dikker. Dit betekent dan ook dat aflopen 14 cm meer naar achter moeten (afloop langs muur) en ook afloop beneden. De gevelwerken starten 9 april dus we zijn nu op zoek (hadden iemand die allerlei klusjes doet maar wat twijfel aan de specialiteit voor dit werk) naar iemand die die afloop naar achter kan plaatsen (eventueel ook buizen vernieuwen afh van staat bij losmaken? )
woensdag 21 maart 2018

Lek in dakgoot herstellen

Dakgoot tussen buur en mezelf bevat een lek en de overgang is te groot. (ik denk dat een vorige fix dit heeft veroorzaakt). Water sijpelt via deze weg binnen bij de buur.
dinsdag 20 maart 2018

Renoveren van zadeldak met 5 dakkapellen

Renovatie dak van +/- 180 m², momenteel zonder onderdak en isolatie. Graag isoleren en onderdak plaatsen, dakgoten alles... Dat is een zadeldak. Heeft 5 dakkapellen.
maandag 19 maart 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Vervangen van dakbedekking op Tuinhuis-Garage. Momenteel bedekt met Eterniet-platen te vervangen door waterwerende MDF-panelen en dakpanplaten Afmetingen: 2x (212 cm x 1030 cm)
maandag 19 maart 2018

Roofing tuinhuis herstellen

Door de laatste storm is de roofing van ons tuinhuis losgescheurd. Nu is het blote hout eronder zichtbaar. Voorlopig is het dak beschermd tegen regen met een plastic zeil. Ik had graag een nieuwe roofing laten plaatsen, en enkele gebroken plankjes aan de zijkant laten herstellen. De oppervlakte van het platte dak is 280x480cm.
maandag 19 maart 2018

Dak herstellen door lekkage

Vochtplek met reeds een gat in het plafond van de badkamer. Gekeken naar ventilatieprobleem maar dit is waarschijnlijk niet het geval. Vermoeden van lek of doorsijpelen door het dak. Graag ter plaatse komen kijken. Dit is een zadeldak zonder veluxen.
maandag 19 maart 2018

Pannendak renoveren

Ik zoek een vakman voor de renovatie van het dak van woning, garage en achterbouw. Totale oppervlakte : ongeveer 240 m2. Dakpannen sowieso vervangen, misschien ook onderdak aan vernieuwing toe. Isolatie plaatsen is ook nodig.
zondag 18 maart 2018

Dak vernieuwen

Vernieuwen Zadeldak van ongeveer 100 m². De draagconstructie moet gedeeltelijk vernieuwd worden (kepers, nokbalk), tevens plaatsen van een nieuw onderdak en nieuwe dakpannen. Graag hadden we ook 2 nieuwe veluxen(1m x 1m) voorzien in het dak. Ook moeten er 2 dakgoten voorzien worden van telkens 10 m lang.
zondag 18 maart 2018

Complete dakrenovatie

Ik wil mijn zadeldak vernieuwen. Er moeten nieuwe dakpannen komen, een nieuw onderdak en ook nieuwe isolatie. Het gaat om zo een 60 m² en dakpannen koop ik aan in samenspraak met de vakman.
zondag 18 maart 2018

Plat dak herstellen met koepel

Platformdak moet hersteld worden. Plat dak vernieuwen. Graag EPDM op leggen. Oppervlakte van 3 op 3 meter met een lichtkoepel.
zaterdag 17 maart 2018

Herstelling of vervanging dak bijgebouw

Met golfplaten. Bestaand dak met asbest. Bijgebouw waarvan het dak stuk is en dringend in herstelling moet. Dringende werken.
woensdag 14 maart 2018

Plaatsen EPDM dakdichting

Plaatsing van een epdm dichting op de gelijkvloerse aanbouw van onze woning. Het betreft een oppervlakte van +/- 44m² waarvan de uitvoering zou moeten gebeuren eind apri. Enkel aandachtspunten hierbij: Op de aanbouw komt een groendak, gelieve ervoor te zorgen dat het type epdm zich hiertoe leent Voldoende hoge opstanden aan de randen (20cm voor groendak + 15cm opstand) Correcte afwerking t.h.v. daklichten en deur/raam in achtergevel. Inwerken van hellingen t.h.v. achtergevel + inwerken van 3 dakdoorvoerenU kan mij gerust contacteren indien u hierbij vragen zou hebben.
woensdag 14 maart 2018

Dakkapel plaatsen op pannendak

Oppervlakte van dak is 50 vierkante meter. We willen graag een grotere dakkapel (ongeveer 3 a 4 meter lang) plaatsen op een bestaande zolder met schuin dak.
dinsdag 13 maart 2018

Vervangen van dakgoot bekleding

Vervangen van dakgoot bekleding in trespa of hout
maandag 12 maart 2018

Dak tuinhuis vernieuwen

Ik wil het zadeldak van mijn tuinhuis laten vernieuwen, ik denk dat dit niet meer dan 15 m² bedraagt. Ook eventueel schilderen van de gevels van dit tuinhuis.
maandag 12 maart 2018

Plaatsen van een Veluxraam

Op onze zolderverdieping hebben we nog een extra ruimte waar momenteel geen veluxraam zit. Dit hadden we graag voorzien omdat onze dochter in deze ruimte zou starten met haar eigen nagelstudio.
maandag 12 maart 2018

Dakkapel plaatsen

3,2 meter . Plat dak. Het dak werd onlangs volledig gerenoveerd. De gevel is 5,2 meter breed. Aan beide kanten moet 1 meter uitgespaard worden, dus zal de breedte van de dakkapel ongeveer 3m tot 3,20m bedragen en de hoogte bepaald op basis van het raam dat ongeveer 1,40 meter hoog mag zijn. De hellingsgraad van het dak zou ongeveer 45 graden zijn. Voor de bekleding van de zijkant verkiezen we kunststof.
maandag 12 maart 2018

Schouwen verwijderen en gaten dichtmaken

We zijn op zoek naar een dakwerker die twee schouwen op ons zadeldak zou kunnen verwijderen. Deze zijn beide buiten werking. Het probleem is als volgt dat de schouw aan de tuin kant waar vooral de slagregen op zit.
zaterdag 10 maart 2018

Dakkapel plaatsen

Het dak is 15 jaar geleden heraangelegd, maar wij verliezen heel veel ruimte op zolder. Ons doel is door een dakkapel te plaatsen deze ruimte terug te winnen. Eventueel kan ook bekeken worden om ons dak te laten isoleren.
zaterdag 10 maart 2018

2 dakvensters plaatsen

Twee dakramen te plaatsen in het dak aan de voorkant van het huis, men moet twee gaten maken aangezien het nu dicht is waar de ramen moeten komen. Ik wil twee valux ramen (GGL UK04 2070) met een grote van 134x98 en uitgevoerd met isolerend kader (EDW 2000). Het is op een zolder op de derde verdieping.
donderdag 8 maart 2018

Asbest verwijderen

Voor een afbraak van onze hoeve dient er 600 vierkante meter asbest verwijderd te worden.
dinsdag 6 maart 2018

Dak herstellen

Vervangen 10-tal pannen, aansluitingen schouw/dak vernieuwen, nok pannen terug vastleggen, indien nodig zinken dakgoten vernieuwen. Algemene inspectie dak, indien nodig kleine herstelwerkzaamheden. Breedte woning is 5 meter (voor- en achtergevel zijn gelijk). Kroonlijsthoogte is 10,25 meter (!). Stelling vooraan kan op het trottoir, achteraan op plat dak keukenuitbouw.
dinsdag 6 maart 2018

Deksteen plaatsen op schoorsteen

Plaatsen van een deksteen op een bestaande schoorsteen om nesten van vogels te vermijden. De desbetreffende schouw is de linkse op de foto. Hij bevindt zich op ongeveer 11 meter hoogte op een zadeldak.
zondag 4 maart 2018

Plaatsen van lichtkoepel type Skylux

Ik wil graag een lichtkoepel met drie wanden van het type Skylux laten plaatsen. Het strippen gaat reeds gedaan zijn en klaar liggen voor de installatie. Het gaat om een plat dak en ik wil een lichtkoepel van 1 x 2 meter.
zaterdag 3 maart 2018

Vervangen metalen dak

Vervangen van een bestaand metalen dak op paardenstal, door nieuwe metalen dakplaten met isolatie. Hellingshoek moet iets groter worden en oversteek moet langer worden. Een aantal balken zullen ook vervangen moeten worden. Dakgoot plaatsen. Afmetingen ongeveer 5 m x 10 m.

Partners

Partners van Casius