Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
558 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 29 januari 2020

Dakgoten vervangen of herstellen

Zinken dakgoten lekken aan de hoeken. Herstelling of vervanging is nodig.
zondag 26 januari 2020

Verbouwen van puntdak naar plat dak

stuk van het puntdak zou plat moeten worden om zo meer ruimte te creëren in de slaapkamers. Lengte dak = 15 meter lengte plat dak ongeveer tussen de 10 en 12 meter. Dak in dakpannen.
donderdag 23 januari 2020

Puntdak van 260 m² van een schuur vervangen en isoleren

Dak van schuur dient vervangen met betere isolatie. Het gaat om een puntdak van zo een 260 m². Type materiaal voor het nieuw dak is te bespreken met de vakman.
woensdag 22 januari 2020

Lekkende dakgoot herstellen

Lek aan houten dakgoot vooraan rijwoning. Ik vermoed dat een slechte connectie met de goot van de buren de oorzaak is. Die goot van de buren is niet uit hout.
woensdag 22 januari 2020

Polycarbonaatplaten van veranda vervangen

het dak van mijn veranda met polycarbonaatplaten vervangen. 60breed 3.4diep - 13 platen 16mm dik. 3mx8m ongeveer de veranda zelf Ze liggen schuin
woensdag 22 januari 2020

Daklekkage herstellen

Het lek komt van het dak en je ziet al vochtproblemen op de plafond van mijn living.
maandag 20 januari 2020

Polycarbonaat platen vervangen op binnenveranda

Ik heb een binnenveranda (wordt gebruikt als eetkamer) waar er momenteel oude polycarbonaat platen op liggen. Deze isoleren quasi niets en het maakt enorm veel lawaai als het regent. Ik zou deze willen laten vervangen door zonwerende platen van U-waarde 1.0. Liefst met behoud van de huidige structuur. Afmetingen zijn 3,5x6m.
zondag 19 januari 2020

Lek langs zinken gedeelte herstellen

In 04/2019 werd er nav stormschade een nieuw dakprofiel geplaatst: *Verwijderen van de bestaande zinken profielen over de volledige lengte van de lucarne. *Bevestigen van het profiel in de houten kader met zink nagels alsook lijmsilicone aan de onderkant voor extra stevigheid. *Verwijderen van de bruine verf op de zinken profielen voor het solderen van de naden. *Opspuiten van de naden met een spuitbus. Kleur: anthra *Terug vasttimmeren/schroeven van de houten kader. *Opmeten en laten plooien van het nieuwe zinken profiel van 9à10 lopende meter incl overlapping bijgerekend.
vrijdag 17 januari 2020

Beschadigd dak met leien en bijhorende goten herstellen

Verschillende leien kapotgegaan en uitgevallen. Er is schade ook in de dakgoot en het water blijft liggen. Het dak is een hellende kap met op verschillende plaatsen schade. Ook rondom de dakgoot zelf is er schade en water blijft.
maandag 13 januari 2020

Herstel/afbraak scheefgezakte schoorsteen

Schoorsteen in de nok van ons dak staat scheef. Van in de zolder zien we dat de schoorsteen binnen is afgebroken van de grond tot net onder de nok. Het resterende deel in de nok van het dak wordt ondersteund door amateuristische T-profielen. Ik vermoed dat de schoorsteen moet worden afgebroken.