Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
513 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 13 december 2018

Prieél/overkapping met plat dak of puntdak

Reeds opgehoogd terras aangemaakt. Had graag via de bestaande betonnen stijlen een overkapping gehad met 2 afgesloten delen in hardhout planchetten in Bankirai item. Ik weet niet of hiervoor een aanvraag moet worden goedgekeurd daardoor hou ik rekening met plat dak -zon buren.De betonnen blokken (stijlen) zijn geplaatst op afstand 400 x 400 met langs de 1 kant 60 afstand langs de andere kant 40.Ik denk dat de buitenpalen kunnen bevestigd worden op 390x390 of beter nog op 380x380. Standaard kan maar weet niet of dit bestaat.Dus ik hou rekening met aanpassing of maatwerk. Voor het hout liefst hard zodat er geen schilderwerken achteraf meer nodig zijn.
dinsdag 11 december 2018

Zinken regenpijp herstellen / vervangen naar plastiek

Wij hebben een lek in de regenpijp en willen dit graag laten vervangen/herstellen. Liefst zo snel mogelijk.
zaterdag 8 december 2018

Dakgoot vervangen of herstellen

We zijn op zoek naar een vakman om onze dakgoten te herstellen / vernieuwen. Soort van kunststof.
vrijdag 7 december 2018

Dak in isolerend glas plaatsen

Er is een voorlopig dak geplaatst in triplex platen. Door lekkage willen we een waterdicht dak in isolerend glas. Te vervangen dak is 15 m².
dinsdag 4 december 2018

Schouwkap in koper plaatsen en rooster tegen vogels

Schouwkap in koper (plaatdikte 2mm) Model gebogen Afm.: ~ 100x100 cm
dinsdag 4 december 2018

Dakramen vervangen

De 2 dakramen op mijn zolder zijn aan vervanging toe. Langs één ervan komt er water binnen. Dakramen zijn 114-118
maandag 26 november 2018

Plaatsen van veluxen

Wij wonen in een rijhuis met een hellend dak, de hoogte van de dakgoot is 7,80 m, de nok is op 11,40 m. Wij hebben reeds 5 veluxen en gootstukken besteld. 4 keer 114 cm x 118 cm SK06 GGL drievoudig glas 1 keer 114 cm x 70 cm SK01 GGL drievoudig glas Wij zoeken een dakwerker om dit te plaatsen.
donderdag 22 november 2018

Aluminium platen plaatsen

Plaatsen van aluminium platen tegen waterinsijpeling tussen mijn veranda en de deksteen van een aansluitend platdak van de buren . Lengte circa 4mx50cm. Dikte aluminium 2 mm met Ralkleur.
woensdag 21 november 2018

Afbreken schoorstenen + herstellen gat dak

Afbraak twee buitenschoorstenen. Ongeveer 1,5 meter hoog.
dinsdag 13 november 2018

Vervangen dak van tuinhuis

Ik zou het dak van mijn houten garage willen vervangen. Momenteel liggen er golfplaten op , die hier en daar kapot zijn. Het dak afbreken en daarna een nieuw dak kan plaatsen.
woensdag 7 november 2018

Plaatsen van dakgoot + zinken plat dak + isolatie en 2 lichtkoepels

Plaatsen nieuwe dakgoot, lengte 13 meter. Zinken dak plaatsen er dient ook isolatie te komen en 2 lichtkoepels die buiten formaat zijn, dienen geplaatst te worden. Plat dak ongeveer een 30 m².
woensdag 7 november 2018

Regenpijpen plaatsen voor een nieuwbouw

De regenpijpen in gelaste geberit plaatsen voor een nieuwbouw woning.
maandag 5 november 2018

Dak renoveren

Ik heb een zeer groot en complexe dakconstructie. Wat betreft bedekking: asbest leien, geen onderdak. Omdat een volledig nieuw dak mij te duur uitvalt, overweeg ik een overzetdak te plaatsen.
maandag 29 oktober 2018

Nokgording verstevigen

Huis uit jaren '40 met zadeldak. Nokgording heeft een barst over bijna de hele lengte van de balk (meer bepaald 4m van de 4,8m overspanning), tot maximum de helft diep. De barst is tot 0,5 cm dik. Deze nokgording is ook 4cm doorgezakt in het midden. Dimensie nokgording: 160*65mm. Andere gordingen zijn dikker namelijk 220*75mm, op 1,8m afstand en niet doorgebogen. Eén zijde van de mezannine is vastgemaakt aan de verticale kepers van het dak, dus het dak draagt ook de helft van de mezannine (andere zijde van de mezannine steunt op een draagmuur in het midden van de kamer). Hoe nokgording te verstevigen? Een paar jaar geleden nog maar nieuwe dakpannen gelegd, geïsoleerd en gyproc geplaatst, dus bij voorkeur een oplossing te zoeken die dit geheel bewaart.
maandag 29 oktober 2018

Vervangen dakgoot

Ik wil mijn volledige dakgoot van +/-39 lm laten vervangen. Dit vanwege slijtage. Dakgoot in zink met omkasting.
maandag 29 oktober 2018

Solatube plaatsen om meer lichtinval te krijgen

Wij hebben een uitbouw waardoor onze eetplaats zeer donker is geworden. Ik wil graag één of twee solatubes laten plaatsen om meer lichtinval te hebben.
zondag 28 oktober 2018

Lichtkoepel vervangen door velux of gelijkaardige lichtkoepel

Wij hebben momenteel een lichtkoepel die zorgt voor een lek in ons keuken. Kan vervangen worden door Velux of gelijksoortige lichtkoepel.
woensdag 24 oktober 2018

Verwijderen van 2 schoorstenen op schuin dak

Verwijderen van schoorstenen en schouwen. De woning heeft 3 verdiepingen en twee schoorstenen, een vooraan als achteraan het zadeldak. De schouw vooraan de woning loopt nog van de schoorsteen tot het plafond van het gelijkvloers.
zaterdag 20 oktober 2018

Asbest verwijderen van dak en schoorsteen en nieuw dak opleggen

Ons oude gemetste "tuinhuis" heeft een dak met asbest golfplaten en asbest schoorsteen. Deze dienen verwijderd te worden alsook het oude houten dak gebinte. Het gebouw is ongeveer 6 meter lang en 3 meter breed. Daarna een nieuw dak op plaatsen.
donderdag 18 oktober 2018

Velux vervangen naar een U8 velux raam

Ik wens een Velux te laten vervangen van een schuin dak. Afmetingen: U08. Raam bereikbaar. Gewenste vervanging: door UK08, wit polyurethaan met dubbel glas (Ug 1,1 of kleiner)
dinsdag 16 oktober 2018

Lek in dakgoot herstellen

Herstellen van een lek in de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis bovenaan op de derde verdieping. Er is een lek in de dakgoot waardoor er water langs muur sijpelt. De lengte van de goot is 10,7 meter.
woensdag 10 oktober 2018

Dakgoot in zink vervangen en verbreden

Dakgoot achtergevel moet vervangen worden 6 meter in totaal. De dakgoot is in zink , moet terug vervangen worden naar een zinken, moet ook wat verbreed worden naar buiten toe want is te smal. Ongeveer een hoogte van 3 meter, gemakkelijk bereikbaar. Vanop keuken kan je al naar het dak.
maandag 8 oktober 2018

Dak isoleren en dakkapel plaatsen

Dak isoleren + een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 2 m breedte. Oppervlakte hellend dak: 54 m²
zondag 7 oktober 2018

Plaatsen van FAKRO dakramen

Een Fakro dakraam plaatsen. Wij hebben in een andere ruimte een dakraam met als afmetingen 107 x 111 cm. Voor de andere kant in een andere ruimte ook een Falko plaatsen met eventueel de zelfde afmetingen en in hout .
woensdag 3 oktober 2018

Bestaand dak met golfplaten vervangen door dakpanplaten

Bestaande dak in oude golfplaat te vervangen door (geïsoleerde? ) dakpanplaat in terra cotta kleur. 1 dakvlak van circa 16m op een 7à9m. De hangaar is aan 1 zijde open, dus we twijfelen of het zinvol is om voor geïsoleerde platen te kiezen... Levering van het nodige materiaal : platen schroeven, afwerkprofielen. Demontage (met afvoer van oud dak). Plaatsing van nieuwe platen.

Partners

Partners van Casius