Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
544 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 17 juni 2019

Asbestleien vernieuwen en nieuwe pannen plaatsen

Te renoveren woning gekocht waar er momenteel asbestleien op liggen. Deze leien zouden moeten worden afgenomen, en nieuwe golfpannen zouden moeten worden geplaatst. Ongeveer 250-275 vierkante meter.
zaterdag 15 juni 2019

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Vervangen van polycarbonaatplaten op bestaande veranda, structuur in hout. Dak van veranda is 30 m².
vrijdag 14 juni 2019

Rooster of dergelijke plaatsen op schoorsteen

We wensen een rooster of alternatief te plaatsen op/in de schoorsteen zodat vogels en diens nesten er niet meer kunnen doorzakken. Het is de schoorsteen naast de antennes op de foto.
vrijdag 14 juni 2019

Veranda herstellen

Door de storm is er één paneel van de veranda losgekomen. het paneel (kunsstof) is nog heel maar de dichting moet vernieuwd worden. Er is ook lekkage aan een ander paneel, dus vermoed dat de dichting daar ook moet herdaan worden.
donderdag 13 juni 2019

Nieuwe roofing plaatsen en schilderwerken uitvoeren

Bovenop de eetkamer moet er een nieuwe roofing geplaatst worden. Binnenin de eetkamer is er waterschade. Er moet ook geverfd worden in de eetkamer na het vernieuwen van de roofing.
woensdag 12 juni 2019

Dakafvoeren controleren en onderhouden

Het betreft een rijwoning met mansardedaken en een loggia. We stellen vast dat er water in de kamers komt. Graag iemand die de afvoeren wil controleren en desnoods een reparatie kan doen.
woensdag 12 juni 2019

Herstellen daklekkage

Oppervlakte dak ongeveer 40 m², dakconstructie vernieuwd in 1989, dak licht hellend. bestaande roofing laatste keer vervangen in 2013. Lekken vastgesteld in de keuken. Normaal zou structuur geschikt moeten zijn voor een groendak. Liefst werken zo snel mogelijk uitvoeren om gevolgschade maximaal te beperken. Nu roofing dak en indien te vernieuwen naar een groen dak.
woensdag 12 juni 2019

Dak isoleren en renoveren

Maat dak: 79,25 m² Bestaande dak: Asbest dak op vrijstaand huis gelegen aan bosrand. Biedt u een service voor het verwijderen?. Wensen: Optie 1: Dak geheel vervangen en nieuw dak voorzien van groendak. Optie 2: Dak geheel vervangen en nieuw dak voorzien van dakpannen. Opmerkingen: Het dak dient geïsoleerd te worden.
maandag 10 juni 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten zijn aan vernieuwing toe. Scherp hellend dak. Dakpannen gecementeerd. Zinklaag nog grotendeels intact. Vooral hoeken zijn kapot. Volledige vernieuwing gewenst. Materiaal overeen te komen.
donderdag 6 juni 2019

Dak tuinhuis vernieuwen

Dak van tuinhuis is volledig verrot. Er moet dus een volledig nieuw dak op. Ongeveer 40 m². Dak aan te leggen met golfplaten.