Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oost-Vlaanderen.

385 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw hellend dak plaatsen met veluxen, plat dak renoveren en isoleren, nieuw hellend en stuk plat dak plaatsen, zadeldak en dakkapel renoveren en isoleren, vernieuwen van dak, hellend en plat dak renoveren met isolatie, hellend en plat dak renoveren met isolatie, dakkapel in kunststof maken, nieuw hellend dak plaatsen, hellend dak renoveren en isoleren, renoveren en isoleren plat dak, hellend dak renoveren, hellend en plat dak renoveren met isolatie, schuin dak te renoveren, hellend en plat dak renoveren met isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 20 september 2017

Herstelling van schouwen nodig

Herstellen van de schouwen van mijn woning, hieronder een korte oplijsting en reeds enkele foto's: Schouw 1: Herstellen, waarschijnlijk heropmetsen - 3 rookkanalen waarvan 2 gebruikt voor mazoutbrander & airco, maar dient hersteld te worden rekening houdend met mogelijke aanpassing naar condensatieketel op aardgas. Schouw 2: Herstellen, waarschijnlijk deel heropmetsen - open haard. Schouw 3: Herstellen, waarschijnlijk deel heropmetsen - fornuis. Schouw 4: Waarschijnlijk enkel hervoegen - Geen foto, maar ook voor open haard. Korte schouw midden (piramide)dak
dinsdag 19 september 2017

Plat dak renoveren zonder isolatie

Onderste deel dak in hout te vernieuwen Ongeveer 16 m².
dinsdag 19 september 2017

Vernieuwen van dak

Ik wil graag het hele dak vernieuwen, ik heb wel zonnepanelen aan één zijnde. Het dak bestaat nu uit leien en ik wil graag kunstpannen leggen. Het ondergestel van het dak is nog goed.
dinsdag 19 september 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Renovatie dak: HOB + volledige verwijdering bestaand dak inclusief gebinte en goot . Grondvlak : 8 x 8 m² Pannen op leggen.
dinsdag 19 september 2017

Kleine herstelling leien dak

Met de wind van de voorbije week, zijn er een paar leien losgeraakt van mijn dak, bovenaan, aan de achterzijde van het huis. Het betreft een kleine herstelling.
maandag 18 september 2017

Hellend en plat dak renoveren met isolatie

Een klein dak met pannen en daarnaast een dak met roofing. Ongeveer 120 m² met pannen en roofing Isoleren van beide daken.
zondag 17 september 2017

Solatube daglicht systeem plaatsen

Graag hadden we een Solatube daglichtsysteem geplaatst op plat dak. Aantal kleine solatubes van 35 cm diameter.
donderdag 14 september 2017

Dichtleggen schouw

Schouw wordt niet meer gebruikt; niet afbreken, enkel dicht leggen schouw is voldoende ; schouw ligt aan de voorkant van het huis; goed bereikbaar; huis staat ongeveer 10 meter van de straat.
woensdag 13 september 2017

Vervangen dakgoot in zink

De dakgoot vooraan mijn huis lekt en geeft zwarte vochtige plekken in de slaapkamers op het eerste verdiep.
woensdag 13 september 2017

Dakkapel maken

In schuin dak een dakkapel in maken van 4 meter.
dinsdag 12 september 2017

Lek plat dak herstellen

Ik heb een lek in plat dak. Roofing.
zaterdag 9 september 2017

Herstellen dak carport

De carport is geplaatst in 2015 maar er is water insijpeling op een paar plaatsen in het dak. De carport is ongeveer 6 meter lang bij 5 meter breed en de dakbedekking zijn golfplaten.
donderdag 7 september 2017

Dakramen en rolluiken plaatsen

Wij zouden graag 4 dakramen met rolluiken willen plaatsen. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 6 september 2017

Vervangen van dakgootbekleding in hout door pvc

1)Ik wil graag mijn houten dakgootbekleding laten overtrekken of vervangen door pvc . Ik woon in een bungalow uit de jaren 60. Er is ongeveer 60 lopende meter goot te vervangen . Het zinkwerk is nog prima in orde .
dinsdag 5 september 2017

Schuin dak te renoveren

Renoveren van een schuin dak ongeveer 45m² incl het plaatsen van nieuwe regenpijpen , dakgoot en velux raam.
donderdag 31 augustus 2017

Dakkapel op leien dak plaatsen

Schuin dak. 4.5 meter breedte. Dakleien. Geen asbest aanwezig.
maandag 28 augustus 2017

Herstellen van lek op plat dak

Boven onze keuken en eetplaats ligt een plat dak met groendak. Momenteel zitten we met een lek boven onze keuken. Bij hevige regenval krijgen we nogal wat water binnen en dit zouden we uiteraard graag zo snel mogelijk laten herstellen.
zaterdag 26 augustus 2017

Dak koepels vervangen of herstellen

Ik heb twee dakkoepels die moeten vervangen of herstellen.
woensdag 23 augustus 2017

Velux plaatsen

Graag zou ik boven een dakraam (velux) laten plaatsen. Die velux is boven in de hal aan de trap te plaatsen.
woensdag 23 augustus 2017

Hellend dak renoveren en isoleren (Sarkindak)

Het betreft hier om een zadeldak op de eerste verdieping (7m x 4. 60m x2) , ook zouden de stenen schouwen (2 stuks) moeten verwijderd worden en mogen er zowel vooraan al achteraan nieuwe dakgoten worden voorzien (2 x 7m lang). Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 65m²
maandag 21 augustus 2017

Vervanging pvc bekleding bakgoot

De volledige bakgoot moet terug uitbekleed worden met PVC. Hierbij moet de vorm enigsinds aangepast worden, Deze bakgoot is de kroon van het huis. Het is een groot project, ongeveer 70 a 80 lm.
maandag 21 augustus 2017

Regenpijp herstellen

De regenpijp 10 cm onder de dakgoot is losgekomen en moet weer vast in het stuk onder de dakgoot. Ik woon in een herenhuis met drie verdiepingen. De dakgoot boven is wel vrij breed.
maandag 21 augustus 2017

Hellend dak renoveren

Verwijderen van leien met asbest en plaatsen van nieuwe leien en onderdak. Oppervlakte van dak 60 m².
zondag 20 augustus 2017

Schoorsteen afbreken en dichtmaken

Schoorsteen op zadeldak: Wij hebben een schoorsteen die niet meer gebruikt wordt. Beneden is die volledig gedicht. Vanboven aan het dak is deze nog een stukje open. We willen deze graag laten dichten / afbreken, zodat er geen vocht meer door de schoorsteen kan komen.
vrijdag 18 augustus 2017

Isoleren van plat dak

Plat dak isoleren langs buitenzijde: Isoleren van dak. Totale oppervlakte ongeveer 90 m² - 100 m².

Partners

Partners van Casius