Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
574 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 1 april 2020

Plaatsen van lichtkoepel

Ik zou graag mijn koepel vervangen door een mooie goed doorzichtige lichtkoepel (dubbelwandig, vast met opstand en afwerking in EPDM of Roofing) in mijn keuken. De afmetingen zijn 123 cm x 242 cm. Belangrijkste is goed isolatie en zichtbaarheid: materiaal afhankelijk van mogelijkheden. Dit voor een plat dak met roofing in mijn achterbouw/keuken. Na deze werken zal er nieuwe plafond geplaatst worden in de keuken.
dinsdag 31 maart 2020

Overkappen en reiningen van schouw

Daar er continu vogels in mijn schouw vliegen had ik deze graag laten aanpakken. Mij lijken volgende zaken noodzakelijk: een rooster over de schouwuitgang en een overkapping plaatsen. Indien mogelijk onmiddellijk de schoorsteen laten reinigen.
zaterdag 28 maart 2020

Dakgoten vervangen

We zouden onze goot van 8 meter lang en 4 meter lang willen vervangen tijdens verplichte sluiting horeca. Liefst een vast goot.
donderdag 26 maart 2020

Dichten van dak rond schouw

Bij hevige regenval dringt water binnen langs de twee schouwen, en zijn er een paar nokken waarvan de mortel verdwenen is. Het gaat om een pannendak.
zondag 22 maart 2020

Dakgoten vervangen of herstellen

Onze dakgoot is versleten. De houten afdekplaat over de ganse lengte (+/- 5m) is aan restauratie toe. Misschien vervanging, maar dat is moeilijk in te schatten (hoog rijhuis).
zaterdag 21 maart 2020

Dakkapel plaatsen

Wij hebben momenteel geen raam op onze zolder. Graag mogelijkheden bekijken voor een dakkapel (normaal model).
zaterdag 21 maart 2020

Rooster of pinnen tegen kauwen

Er ligt momenteel een gaas op mijn schoorsteen maar de kauwen proberen het steeds te verwijderen, daarom zou ik graag nog extra pinnen laten plaatsen op de schoorsteen.
donderdag 19 maart 2020

Shingles tuinhuis vervangen

Door de stormen in februari zijn een heel aantal shingles van ons tuinhuis gevlogen. Wij zouden deze graag opnieuw laten leggen door een vakman. I De totale oppervlakte van het dak van het tuinhuis is 26 m² maar niet het volledige dak moet opnieuw gelegd worden. Wij schatten dat het opnieuw te leggen deel ongeveer 3m² is.
zaterdag 14 maart 2020

Lek in verandadak herstellen

Op drie plaatsen komt er bij regenval water naar binnen: regelmatig op één plaats ter hoogte van de dakgoot, af en toe op één plaats ter hoogte van de aanhechting aan het huis of op één plaats aan één van de draagbalken. De veranda is ongeveer 4 meter x 4 meter groot. Alvast één van de drie panelen lijkt wat te los te liggen (zodat het waarschijnlijk soms een beetje omhoog waait).
vrijdag 13 maart 2020

Dakterras vernieuwen

Huidig dakterras van ong. 10m² uitbreken, nieuwe dichting en draagtegels plaatsen. Het lekt naar onderliggende ruimte. Dakterras bestaat uit hellingbeton en dichting en is betegeld. Afwatering naar afvoerpijp moet ook hersteld worden. Water blijft staan op terras.