Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oost-Vlaanderen.

344 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: vervangen golfplaten dak, dak herstellen, leien dak vervangen door pannen dak, groot zadeldak vervangen en isoleren, nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen, asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak, houten dakconstructie laten maken, dak laten verbouwen, volledig hellend dak te vervangen, isoleren van dak, dakwerken uit te voeren, dakwerken - Renovatie, dakwerken herstelling dak, zadeldak vernieuwen en isoleren, vernieuwen dakpannen inclusief onderdak of geisoleerde dakpanplaten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 20 februari 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Bestaand dak veranderen en dakkapel plaatsen in kunststof. Zelfde pannen moeten gebruikt worden. Hoogte gevel is 3 m,en 10 meter breed.
maandag 20 februari 2017

Dakwerken herstelling dak

Aanvraag reparatie dak of eventueel overzetdak, afbreken schouwen (2)
donderdag 16 februari 2017

Vernieuwen dakpannen inclusief onderdak of geisoleerde dakpanplaten leggen

Graag hadden wij een vrijblijvende offerte voor ofwel vernieuwen dakpannen incl onderdak. Isolatie graag apart. Ofwel geïsoleerde dakpanplaten. Herplaatsen bestaande veluxen en kijk-uit. Dakgoten in goede staat. Houten constructie in goede staat. Breedte 6m. Hoogte nok 4. 80 m. Helling 45. Afzonderlijke prijsofferte voor isolatie er zijn veluxen in.
woensdag 15 februari 2017

Rieten dak plaatsen op bijhuisje

Graag prijs voor 15 m² rieten dak voor bijhuisje.
woensdag 15 februari 2017

Nok pannen plaatsen en vastleggen

Betreft : 3 nok pannen plaatsen en vastleggen (door wind gelost)
dinsdag 14 februari 2017

Dakkapel renovatie

Wij zouden graag de buitenkant van onze dakkapel laten renoveren. Momenteel is deze in het hout, maar begint wat te rotten aan de zijkanten. Vooral de zijkanten, de voorzijde is nog in orde. Graag komen kijken voor advies, en prijs.
zaterdag 11 februari 2017

Platte daken opnieuw bedekken

Ik heb twee platte daken die moeten vernieuwd worden: - 3 m x 3m - 5 m x 3m met koepel Roofing daken.
zaterdag 11 februari 2017

Vervangen van dakpannen en panlatten - aanbrengen folie

Wij willen graag de pannen vervangen en alsook de panlatten en een folie aanbrengen. Het is een zadeldak met achteraan een halve dubbele lengte.
donderdag 9 februari 2017

Asbest verwijderen in schuur

Wij hebben een schuur van 6m op 4m waarvan de golfplaten moeten verwijderd worden en nieuwe bedekking op moet.
woensdag 8 februari 2017

Dakwerken op zadeldak en plat dak

Graag zijn we op zoek naar een vakman voor volgende werken: Dakwerken aan bestaande woning. Standaard zadeldak met gebakken aarde pannen. Momenteel is er geen onderdak aanwezig, enkel gording-kepers-panlatten. Om te isoleren is daarom eerst een onderdak nodig. Verder zouden we graag ook onze aanbouwen isoleren thv dak + vervangen dakkoepel. Werken omvatten: wegnemen pannen, verwijderen pannelatten, dakuitbouw tuinzijde om zolderruimte te benutten, plaatsen onderdak, lattenwerk en terugplaatsen pannen. Verder de zolderruimte isoleren met rotswol: tss de kepers + gordingen + afwerkingsklaar maken. Platdak: weghalen bitumen, isolatie (pur/pir), plaatsen nieuw opengaand koepel, epdm folie, aansluiting goot. Oppervlaktes: Zadeldak:±45m² platdak:±60m² Alvast bedankt! Mvg, Br
woensdag 8 februari 2017

6 dakvensters plaatsen op zolder

Wij wensen 6 dakvensters te laten plaatsen op onze zolder. Voorlopig is dit een ongebruikte ruimte die wel reeds werd geïsoleerd. Wij hebben zelf geen idee van maten, merken, ... Oppervlakte dak: 120m². Oppervlakte ruimte : 90m².
dinsdag 7 februari 2017

Groot dakkapel plaatsen aan achterzijde

Ik wil aan de achterkant huis ons schuin dak deels vervangen door grote dakkapel zodat ik badkamertje kan maken, alles in hout en met isolatie aan de buitenkant. Type dakkapel te bespreken met de vakman. Graag voor de zomer nog de werken kunnen uitvoeren.
dinsdag 7 februari 2017

Plaatsen van lichtkoepel op plat dak

We willen graag de prijs weten voor het plaatsen van een lichtkoepel (60x60) Graag meer advies en prijsofferte.
maandag 6 februari 2017

Nieuw dak met 2 koepels plaatsen

Vernieuwen roofing of iets erover en 2 nieuwe koepels plaatsen.
zondag 5 februari 2017

Herstellen schouw

Tijdens werken bij onze buren werd onze schouw, die buiten werking is, getroffen door een hoogtewerker. Hierdoor helde onze schouw naar links. De firma die dit ongeval had veroorzaakt, heeft de schouw proberen rechtzetten maar met weinig succes. Bij hevige regenval ondervinden wij nog steeds last. Graag volledige herstelling (volgens reeds verkregen informatie misschien zelfs verwijdering en plaatsen van cilinder schouw).
zondag 5 februari 2017

Dakkapel plaatsen

Graag zouden wij een bestaande Velux raam vervangen door een dakkapel om zo de slaapkamer te vergroten en meer licht te geven.
donderdag 2 februari 2017

Dakkapel aanmaken voorkeur prefab of maat werk

De dakkapel moet 2,5 m breed zijn en 2,2 m hoog. Tot aan de rand van het dak. De dak is niet rechthoekig maar een parallellogram, 60 graden. Graag een prijsofferte voor een prefab dakkapel, ter plaatse komen kijken indien prefab niet mogelijk is een dakkapel op maat laten maken.
woensdag 1 februari 2017

Dak bedekken met epdm en isoleren

Dak bedekken in EPDM en isoleren dit betreft een plat dak van ongeveer een 60 m². Vervangen van het huidige dak er zit twee lichtstraten in. Graag zo snel mogelijk een offerte om dan de werken uit te laten voeren. Graag een prijsofferte.
dinsdag 31 januari 2017

Plaatsen van 2 dakkapellen

Graag had ik de prijs geweten voor 2 dakkapellen, elk een breedte van ongeveer 3. 5 meter. Dit ter uitbreiding van de zolder, om er volwaardige kamers in te maken.
maandag 30 januari 2017

Koepels vervangen doro lichtstraat

Ik wil meer licht in onze keuken die tussen 2 hoge muren zit. Het is een plat dak met vier oude koepels. Is een gang en wil een lichtstraat uit glas maken.
maandag 30 januari 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

2 meter dakkapel in kunststof te voorzien.
zondag 29 januari 2017

Plaatsing prefab dakkapel

Net het huis gekocht , binnen twee maanden gaan we verhuizen. Dus pas over twee maanden de werken kunnen starten. Het dak is gerenoveerd en we wensen een dakkapel bij te plaatsen om de zolderruimte te vergroten. Gelieve een prijs op te maken voor diverse afmetingen (van 2 tot 6 meter). Prefab is een optie. Graag ter plaatse komen kijken.
zaterdag 28 januari 2017

Vervangen van rubbers aan veranda

De goot van onze veranda in aluminiumprofielen lekt ! Rubbers zijn precies gekrompen.
zaterdag 28 januari 2017

Cementgebonden asbest dakleien verwijderen

Cement gebonden asbest dakleien Eternit van het dak afnemen. Dakhelling 40° . Zadeldak oppervlakte 2x36m2 = 72 m2.
vrijdag 27 januari 2017

Herstel van dakgoot van buiten

Door sterk wind is mijn dakgoot losgekomen van de buiten kant. Zoals u ziet in de toegevoegde fotos is de L-vormige lat gedeeltelijk los gekomen. Geen loodwerken, enkel de afwerking lans de buiten zijde van de gevel. - dakgoot is 3m ongeveer

Partners

Partners van Casius