Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
661 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 6 juli 2020

Herstelling van een plat dak

RENOVATIEWERKEN PLATFORM:20 m2 -Inrichten van de werf, plaatsen van de nodige, werkladders,e.d. -Aanbrengen en stapelen der bouwmaterialen. -Verwijderen van de tapbuis, lood met buur alsook blazen en scheuren, wegruimen van het puin. - Ophogen van de koepel met 10 cm , dmv kepers -Leveren en plaatsen en inwerken met de nieuwe dakverdichting van 1 stuks nieuwe tapbuizen in lood dia.80 met uitloopplaat (verzonken in de onderstructuur)te aansluiting op de bestaande regenafvoeren. -Leveren en plaatsen van nieuwe dakbedekking door middel van SUPRALINE VENTI TECHNO 4mm met leislag. -Leveren en plaatsen van nieuwe slabben in lood 1.2mm en/of soleins in ZKT 0.8 mm voor afwerking der aa
zaterdag 4 juli 2020

Vervangen velux dakramen in Fakro dakramen

4 Veluxramen uit hout vervangen door 4 Fakroramen uit PVC. Het betreft 2 ramen type GGL8 en 2 ramen type GGL2 in een dakappartment.
vrijdag 3 juli 2020

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 30m² van vrijstaande garage herstellen. Lekt momenteel in de rechterhoek. Wellicht een lek in bocht van regenpijp.
donderdag 2 juli 2020

Dak nakijken en herstellen

We hebben een nieuwbouw waar 2 platte daken zijn. Er was eerder al eens vocht binnen (te zien aan de hoeken van de binnenkant). Het vocht moet opgemerkt worden en daarna hersteld worden.
woensdag 1 juli 2020

Bakgoten vervangen of herstellen

Bakgoot van ong. 68m x 0.3m rond het huis vervangen of herstellen. Momenteel zijn ze langs buiten bekleed met PVC en langs binnen met een soort van EPDM. Graag binnen- en buitenkant de bekleding verwijderen en opnieuw bekleden maar met Trespa of iets dergelijks.
woensdag 1 juli 2020

Hellend dak herstellen

Onderdak plaatsen in oude woning en 2 veluxramen plaatsen.
dinsdag 30 juni 2020

Lichtkoepels plaatsen

De bestaande lichtkoepel van 120x120 cm is beschadigd door verbouwingswerken van de buren. Dit moet vervangen en afgewerkt worden. Het plat dak is langs buiten bekleed met bitumen en langs binnen is dit uitgekist met hout. De koepel zelf is dubbelwandige polycarbonaat.
zondag 28 juni 2020

Vervangen lichtkoepel door beloopbaar glas

bestaande lichtkoepel vervangen door beloopbaar glas, bestaande koepel is 150 cm op 100 cm, maar mag kleiner gemaakt worden.
donderdag 25 juni 2020

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Polycarbonaatplaten van 16mm dik vervangen door 32mm dikke mekwitte platen. Het betreft een houten veranda met dak van 11 polycarbonaatplaten. Veranda heeft een halfronde vorm en 9 platen die op driehoek gezaagd moeten worden en 2 platen die rechthoekig zijn.
donderdag 25 juni 2020

Zolder in orde maken met isolatie

Zoldering met platen van zolderkamer waarvan dak gerepareerd werd opnieuw in orde brengen met isolatie tussen. Eenvoudige oplossing maar proper.