Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
541 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 19 augustus 2019

Schoorsteenkap leveren en plaatsen

Op schoorsteen een kap plaatsen. Het gaat om een schoorsteen achteraan het huis.
zondag 18 augustus 2019

Dakraam plaatsen

Zolderverdieping 60 m². Nog niet afgewerkt. Dak van 2012.
zondag 18 augustus 2019

Schoorsteen renoveren

vernieuwen van oude (nog in dienst) schoorsteen op dak woning
donderdag 15 augustus 2019

Bekleden dakgoot met pvc

Bekleden van 2 dakgoten aan voorzijde rijwoning, betreft 1 bakgoot en een kleinere dakgoot van dakkapel. Bekleding in pvc.
woensdag 14 augustus 2019

Plaatsing en binnenafwerking van een dakraam

Vakman voor de plaatsing en binnenafwerking van een houten dakraam (manueel uitzetbaar) 114 x 118cm. Eventueel buitenzonwering en/of muggengordijn indien mogelijk. Hellend dak met dakpannen. Er is nog geen dakopening aanwezig.
woensdag 14 augustus 2019

Herstelling dakdoorvoeren

Ik heb last van insijpelend water langs één van de 3 dakdoorvoeren. Dus: pannen verwijderen, inspectie van de afdichting dakdoorvoeren en eventueel onderdak, lek herstellen en pannen terugplaatsen. Duur van het werk: 8 uur
woensdag 14 augustus 2019

Dakpannen vervangen

Ik wil graag het hele pannendak laten vervangen vanwege lekken. De pannen zijn 50 jaar oud en poreus. De Oppervlakte van het dak is ongeveer 110 m²
dinsdag 13 augustus 2019

Plat dak herstellen en nazicht lekkage

Aan de achterkant van de rijwoning zijn drie platte daken 4 m² 10 m² en 8,5 m² te verminderen met drie lichtkoepels.De daken zijn in goede staat maar bij grote regenval komt er water naar binnen na een tijdje. Aan de straatkant de binnenbekleding vervangen door PDM lengte dakgoot 5 m
maandag 12 augustus 2019

Dakkoepel herstellen

Dakkoepel herstellen of vernieuwen.
maandag 12 augustus 2019

Vervangen van koepels

Vervangen van 2 gescheurde bolkoepels evt aanpassen of vervangen opstand door 2- of 3 laags opaal polycarbonaat bolkoepel. Ook enkele kleine herstellingen van de roofing plat dak.