Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
435 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 3 januari 2018

Afbreken schoorstenen (bovendaks)

Verwijderen en waterdicht maken van 3 schoorstenen op een zadeldak.
dinsdag 2 januari 2018

Plaatsen nieuw dak stalling

Afbraak en afvoer van asbestgolfplaten. (130 stuks) Leveren en plaatsen van ecopanelen met 3 cm isolatie. (214m²) Leveren en plaatsen van dakgoten. Graag uitgesplitste offerte - mogelijks worden afbraakwerken zelf gedaan.
dinsdag 2 januari 2018

Dekstenen schouwen vervangen

Wij zouden de dekstenen van onze schouwen willen vervangen. Er komt vocht binnen via de schouw en we denken dat de huidige dekstenen aan het afbrokkelen zijn. Het gaat om 2 schouwen.
dinsdag 2 januari 2018

Herstellen van regenpijp

De regenpijp moet hersteld worden. Deze lekt bovenaan waardoor er vocht in de muur trekt. Dit moet dus gemaakt worden zodat er geen vocht meer in de muur trekt. Voorlopig de vocht in de muren nog niet te behandelen. Ik zoek een goede vakman om de regenpijp te herstellen.
maandag 1 januari 2018

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Er is nu 1 regenpijp met een verstopping en deze is hierdoor gespleten, daarom zouden wij graag deze regenpijp dringend hersteld zien. We zouden graag alle dakgoten laten vervangen, het gaat om een 15 m. Hiernaast ook alle regenpijpen willen vervangen, dit gaat om ongeveer 20 m.
zondag 31 december 2017

Dakgoot herstellen

Door de stormwind zijn de plaatsjes PVC die onderaan de dakgoot bevestigt zijn gelost en naar beneden gevallen. De dakgoot dreigt los te komen en we willen dit dus zo snel mogelijk laten herstellen.
woensdag 27 december 2017

Dak reinigen en extra beschermen

Wij willen graag ons zadeldak laten reinigen en in orde laten zetten. Het zal eerst moeten worden afgespoten en het mos erop verwijderen. Ook moeten de nokken opnieuw worden gestreken en de zink moet worden nagekeken. Er kan ook misschien een soort siliconen worden aangebracht om de pannen extra te beschermen. Het gaat om een oppervlakte van 240 m².
zaterdag 23 december 2017

Herstellen lek lichtkoepel

We hebben 4 lichtkoepels, 3 in de keuken en 1 in de garage. De lichtkoepel in de garage is in slechte staat en lekt, hier willen we een nieuwe plaatsen. De lichtkoepels in de keuken lekken ook soms en hier willen we nieuwe dichtingen laten plaatsen.
woensdag 20 december 2017

Koepel vervangen door beloopbare koepel en dakterras in hout aanleggen

Er is een bestaand terras in tegels die rusten op tegel opstaanders en er zit momenteel een gebogen plastieken koepel die open kan naar buiten toe. Die moet er uit en vervangen worden door een beloopbaar plat dakvenster. het terras is ongeveer 10 vierkante meter, maar er zou eveneens een beloopbaar plat dakvenster in geplaatst moeten worden om zodoende het terras zo groot mogelijk te maken. Ook graag een houten terras aanmaken, dit is een dakterras is ongeveer 10 m².
woensdag 20 december 2017

Dak vernieuwen en dakkapel plaatsen

Dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, een dak zonder velux. Plaatsen van een dakkapel 6 meter bijna over de gehele breedte van de woning. Op een schuin dak te plaatsen. Graag in hout met ceder afgewerkt.
woensdag 20 december 2017

Hellend dak renoveren met isolatie

Hellend dak renoveren ongeveer een oppervlakte van 75 m². Met pannen. Dit is een alleenstaande woning.
maandag 18 december 2017

Plaatsen Velux dakraam

Installeren velux dakraam in hellend dak met dakpannen. De minimale luchtdoorlaat dient 1m² te zijn aangezien het moet dienen als brandraam.
vrijdag 15 december 2017

Veranda herstellen

Door sneeuwdruk is er een groot kunststofpaneel uit een veranda naar beneden gevallen. De afmetingen van zo een paneel zijn bij benadering 5 m op 1 m. Behalve de vervanging van het paneel moeten ook de loodslabben opzij en andere dichtingselementen nagekeken en eventueel vernieuwd worden.
vrijdag 15 december 2017

Plat dak renoveren met isolatie

Het dak moet geïsoleerd worden naar de wettelijke normen, is nu alleen met roofing gedaan. Wij zouden opteren voor een EPDM rubberen dak. Wij wensen geen PUR isolatiematerialen te gebruiken. Het gaat om een plat dak met enkele hellingen waar 2 grote en 2 minder grote lichtkoepels zijn geplaatst. De oppervlakte is bij benadering 138 m².
donderdag 14 december 2017

Herstellen lek platdak

Ik heb een lek langs men plat dak dat ik graag wil laten herstellen aangezien mijn huis te koop staat.
donderdag 14 december 2017

Plaatsen van 2 dakramen

We willen graag twee dakramen installeren in twee verschillende kamers. Elke kamer heeft op dit moment al een raam in de korte buitenmuur, maar we willen graag extra licht creëren. De afmetingen en dergelijke willen we graag met de vakman bespreken.
woensdag 13 december 2017

Plat dak herstellen

We hebben een waterlek in het platte dak. Deze moet dringend hersteld worden! ik denk dat het roofing is (geen EPDM).
woensdag 13 december 2017

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten door sneeuwschade

Door de sneeuwval van de laatste dagen is er één polycarbonaatplaat van mijn pergola die het begeven heeft onder het gewicht van de sneeuw.
woensdag 13 december 2017

Lek aan regenpijp herstellen

Lek in regenpijp. Dit zou hersteld moeten worden.
dinsdag 12 december 2017

Plaatsen van nieuwe koepels

Vervanging van 3 koepels dubbelwandig 1640 x 1630 polycarbonaat. Werk :glasplaat wegnemen ,plaatsen van koepel, windicht afwerken en glas afvoeren.
dinsdag 12 december 2017

Herstellen lek lichtkoepel

We bemerken een lek in één van onze lichtkoepels in een traphal van ons gebouw. Door de sneeuw die hier op blijft liggen is dit pas opgemerkt.
dinsdag 12 december 2017

Lichtkoepel vervangen

Na de sneeuwval van 11 december is alle sneeuw van mij hellend dak losgekomen en terecht gekomen op de lichtkoepel op het platte dak van het bijhuis eronder. Daardoor is de koepel volledig gebarsten en moet vervangen worden. (bij hevige regen zal er waterschade ontstaan)
dinsdag 12 december 2017

Dringend herstellen plat dak

Dak is zo lek als een zeef. Ik vermoed dat er een zinken dakbedekking aanwezig is. Zo spoedig mogelijk herstellen in afwachting van het plaatsen van nieuw dak.
maandag 11 december 2017

Lood vervangen aan schouwen

Lood vervangen aan 2 schouwen.
maandag 11 december 2017

Nieuw hellend dak leggen

Bestaande dakpanelen demonteren, houtwerk mag behouden worden want is nog in goede staat, plaatsen nieuwe panelen met isolatie. Oppervlakte van het dak is bij benadering 96 m². Ik wil stalen dakplaten / dakpanplaten gebruiken, in overleg met de vakman.

Partners

Partners van Casius