Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
539 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 14 oktober 2019

Nakijken en herstellen plat dak

Ik heb een platdak van ongeveer 16m², en er is sinds dit weekend ergens een lek. Binnen kreeg ik in het midden van mijn plafond druppels water. Er zitten geen dakkoepels in, en het is een zeer eenvoudige roofing afwerking.
maandag 14 oktober 2019

Dakgoot in zink plaatsen

Plaatsen van zinken dakgoot van 5m80 met stormplank.
woensdag 9 oktober 2019

Dakranden aan plat dak plaatsen

Dakranden plaatsen aan plat dak nog voor de winter.
dinsdag 8 oktober 2019

Nieuwe pvc goot installeren

Houten goot lekt. Nieuwe goot in pvc te plaatsen. Het gebouw heeft een gelijkvloers en 2 verdiepingen
maandag 7 oktober 2019

Herstellen dak veranda polycarbonaatplaten

Veranda met Reynaerts Aluminium : vervangen polycarbonaat dakplaten zonwerend 32 mm 3 stuks 1000 X 4410 , 32 mm 1 stuk 900 X 4410
maandag 7 oktober 2019

Lichtstraat vervangen

Ik zou graag de bestaande lichtstraat vervangen door een dakkoepel die open kan met behulp van een afstandsbediening (ivm verluchting). Graag inclusief plaatsing. Het huidige glas is 54x294cm.
maandag 7 oktober 2019

Nazicht daklekkage en herstelling

Twee weken geleden betrokken we ons nieuwe huis. Dit weekend, bij de eerste zwaardere regenbui merken we vochtindringing langs de nok van het dak (druppels op de zoldervloer). Het huis is van 1950, wellicht geen onderdak aanwezig (maar héél onzeker, geen plannen beschikbaar...). Hellen pannen dak. aan de nok waterinsijpeling.
maandag 7 oktober 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoothoek losgekomen. Water loopt binnen. Zinken dakgoot.
maandag 7 oktober 2019

Lekkage in dak herstellen

Ik wil graag mijn plat dak laten herstellen vanwege lekken. Het dak is ca. 10-15 jaar oud. De oppervlakte van de lekkage is < 1m². Roofing op dak.
zondag 6 oktober 2019

Lek in de dakgoot herstellen

Wij zijn dringend op zoek naar een dakwerker. Wij hebben namelijk een lek in onze dakgoot waadoor het water via de binnenmuur in de woning binnensijpelt. Dakgoot aan de achterkant van de woning.