Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
526 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 18 april 2019

Nieuw dak plaatsen met sandwichpanelen

Betreft renovatiewoning hadden graag het bestaande plat dak laten afbreken om een volledig nieuw dak met sandwichpanelen met isolatie te laten plaatsen . Dringend. Oppervlakte : op te meten door vakman.
woensdag 17 april 2019

Lek in dakgoot herstellen

Wij zoeken iemand om twee dakgoten te vervangen of aanpassen. Het betreft (lekkende) bakgoten van ongeveer 8 meter lang langs de twee kanten van een oude achterbouw. Er zouden ook enkel gaten moeten gedicht worden in het hellende pannendak.
dinsdag 16 april 2019

Bakgoot vervangen door een hanggoot en afwerken dak

Ik wil mijn dakgoten vernieuwen . Momenteel zijn het bakgoten maar zou deze graag vervangen door hanggoten.Afwerken EPDM dak, EPDM is reeds geplaatst, randen dienen afgewerkt te worden. Dak : 86 m². Enkel afboording.
maandag 15 april 2019

Regenpijp vervangen

Afloop van een plat dak naar regenput, huidige pijp is opgeroest.
zaterdag 13 april 2019

Dakramen vervangen

Vervangen van 4 dakramen. 2 platdakramen en 2 zolderdakramen. Het gaat om 3 dakramen van het kleinste formaat en 1 van een groter formaat namelijk 1,50 meter.
vrijdag 12 april 2019

Gebroken dakpannen vervangen

Vakman nodig om enkele gebroken dakpannen te vervangen.
woensdag 10 april 2019

Plaatsen nieuwe dakgoot

Plaatsen van een nieuwe dakgoot in zink ( minstens 0,8 mm - er moet een ladder kunnen worden tegen geplaatst) over een lengte van in totaal ong. 50 meter. Het gaat over een woning met enkel gelijkvloers. Het dak is een schilddak. Het betreft een halfopen bebouwing waar langs een zijde 2 woningen aan elkaar verbonden zijn via garages met een plat dak. Het zinkwerk dient te worden aangesloten op bestaande afvoeren. De oude dakgoot dient te worden meegenomen
woensdag 10 april 2019

Hellend dak herstellen

Epdm is losgekomen en moet bijgeplakt en dakrand bijgewerkt zodat er geen wind onder kan.
donderdag 4 april 2019

Polycarbonaat platen te vervangen van veranda

Ons verandadak is aan vernieuwing toe. Het gaat hier om 8 platen van 1m x 4m en 8 kleinere. Er zijn 2 platen losgekomen door de storm onlangs en andere zijn gaten in door de hagel waardoor er water komt in te staan.
donderdag 4 april 2019

Bekleden van dakoversteken in pvc

Wij willen de houten dakoversteek laten bekleden in pvc.