Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
551 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 18 november 2019

Verandadak herstellen

Ik heb een veranda en zou de spaanplaten die op het dak liggen laten veranderen. Teveel last van de zon in de zomer, graag zonafwerend materiaal. Betreft een oppervlakte van 40m².
maandag 18 november 2019

Dakgoten vervangen of herstellen en nazicht dak op lekkage

Dakgoten, isolatie rond de schoorstenen, eventueel controle over lekkage rond de schoornstenen,de toestand bekijken en eventueel een raming makken wat er te herstellen moet. Hellend pannendak.
maandag 18 november 2019

Vervangen dakleien door dakpannen

Ik wil graag de dakleien laten vervangen door dakpannen. Het draagwerk is nog in goede staat. Binnenzijde van het dak is reeds geïsoleerd. Kroonlijst ook te overdekken indien mogelijk. Mogelijk dakleien van asbest(woning gebouwd rond 1970). Oppervlakte onbekend.
zondag 17 november 2019

Herstellen roofing dak

Herstelling plat dak roofing door vocht, zo snel mogelijk vochtschade reeds zichtbaar op de binnenmuren. Het gaat om een oppervlakte van 16m².
zaterdag 16 november 2019

Lek in roofing plat dak herstellen

Herstelling lek in roofing plat dak. Nieuwe laag op te branden. Plat dak : 4m².
vrijdag 15 november 2019

Nieuw dak op veranda voor betere isolering

Mijn veranda is ongeveer 3m breed en 5.20 m lengte. Oud verandadak moet vervangen worden door een dak dat betere isolatie voorziet. Meneer laat begin december ook infraroodlampen plaatsen (door een andere vakman die hij al gecontacteerd heeft).
vrijdag 15 november 2019

Herstellen lekkende dakgoot in zink

Herstelling zinken lekkende dakgoten. Te herstellen. En mogelijks enkele andere kleine herstellingswerken.
donderdag 14 november 2019

Nieuwe lichtstraat plaatsen

Het gaat om het vervangen van een bestaande lichtstraat van ongeveer 4750mm x 1500mm. De afbraak en wegvoeren van de oude lichtstraat en de opbouw constructie voor de nieuwe lichtstraat dient ook te worden opgenomen in de offerte. Het plat dak waarop deze staat is makkelijk bereikbaar. Nieuwe lichtstraat dient aangeleverd te worden door bedrijf/dakwerker zelf.
donderdag 14 november 2019

Dakgoten vervangen

We hebben een oude hoeve gekocht. Deze zijn we aan het renoveren.We hebben een kleine bijbouw die we helemaal onderhanden nemen. Het dak is reeds vernieuwd, maar hier moet nog een dakgoot aan geplaatst worden en vervangen worden. Er zou aan 2 kanten een dakgoot van 6 meter moeten geplaatste worden. Dakgoten uit zink.
donderdag 14 november 2019

Vernieuwen dak van veranda

Dak veranda 40 m² in polycarbonaatplaten van 16 mm te vernieuwen