Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oost-Vlaanderen.

410 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak compleet vernieuwen, hellend dak renoveren en isoleren (Sarkindak), plat dak met lichtstraat heraanleggen, plat dak met lichtstraat heraanleggen, hellend dak renoveren en isoleren, hellend en plat dak renoveren met isolatie, dakkapel maken, nieuw hellend dak plaatsen, hellend dak renoveren en veluxen plaatsen, dakkapel maken om geluid te weren van verkeer, hellend en plat dak isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel huis kunststof, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 21 november 2017

Dak compleet vernieuwen

Dak vernieuwen: Het huidig dak bestaat uit een folie met keien op. Eventueel te vernieuwen met EPDM (+ isolatie). Op de foto in bijlage met rode cirkel aangeduid.
zondag 19 november 2017

Plaatsen van 2 velux dakramen

Op een bestaand dak dient er 2 velux te worden gemonteerd.
zaterdag 18 november 2017

Polycarbonaat platen van pergola vervangen

De polycarbonaatplaten op een bestaande pergola zijn versleten en moeten worden vervangen. De pergola zelf in hout is nog in goede staat. Oppervlakte van ongeveer 12 m2
zaterdag 18 november 2017

Dakgoten kuisen en herstellen

Op enkele plaatsen zijn de dakgoten stuk en dienen hersteld te worden. Ook staat het huis onder bomen waardoor een kuisbeurt van dakgoten zeker welkom is. Meer uitleg: De dakgoten hangen ongeveer op een hoogte van 7 m van de grond. Het huis is redelijk beplant rondom dus weet niet of het met hoogtewerker goed bereikbaar is. Aantal herstelpunten is moeilijk te zeggen. Wij hebben weet van 3 punten dat zeker hersteld moeten worden.
dinsdag 14 november 2017

Schoorsteen voegen

De schouw op zolder staat zeer vochtig. Ik zoek iemand die de schoorsteen kan bekijken. Ik vermoed dat ze moet heropgevoegd worden, en de stenen behandeld met een vochtwerend product. Ter plaatste komen kijken.
dinsdag 14 november 2017

Vervangen van lichtkoepel door vier wandige lichtkoepel super isolerend

De huidige lichtkoepel met dubbele wand (op een plat dak - buitenmaat ongeveer 160 * 100 cm) is kapot en dient vervangen te worden. In plaats van de huidige dubbelwandige koepel, zou ik graag een super isolerende drie- of vier wandige koepel wensen. Belangrijk: enkel het 'plexi-glas' dient vervangen te worden. De rest van de koepel kan bewaard blijven (dient enkel een keer proper gemaakt te worden).
maandag 13 november 2017

Dakkapel maken

Hellend dak daarin een dakkapel maken van een br van 4 meter.
maandag 13 november 2017

Herstellen velux en nazicht tweede velux

Velux lekt, dit is een probleem aan de Velux of aan de verbinding met het dak.
donderdag 9 november 2017

Herstelling dak en opmetselen schouw

Reparatie van dakpannen (bereikbaar vanop plat dak) eventueel roofing opbranden. Dringend vanwegen water op onderdak en een offerte maken opmetsen schouw.
woensdag 8 november 2017

Nieuw hellend dak plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De nieuwe gordingen zullen reeds op 40 cm van elkaar worden geplaatst de rest moet gebeuren door de dakwerker alsook 4 veluxen plaatsen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 220 m². Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen
vrijdag 3 november 2017

Dakkapel plaatsen op leien dak

In een leien dak. Dakkapel zou twee meter breed moeten worden. Is een zelfdragend leien dak.
donderdag 2 november 2017

Plat dak met lichtstraat heraanleggen

Ik wil graag mijn plat dak laten heraanleggen want er blijft elk jaar meer water op staan. Het zou in het voorjaar 2018 kunnen gebeuren. Het is een dak van 4*6m met een lichtstraat erop. De houten welfsels waar de lichtstraat op steunt is niet stevig genoeg en moet dus vervangen worden door stalen poutrels. De lichtstraat moet eerst weggenomen worden, dan dakconstructie opnieuw doen en daarna de lichtstraat er terug op.
dinsdag 31 oktober 2017

Dakkapel maken om geluid te weren van verkeer

Momenteel, zitten er 2 dakvensters (Velux) in van 1 jaar oud. Toch komt het verkeersgeluid er nog door. Daarom hadden wij gedacht om 1 grote dakkapel te installeren (+- 5 meter lang). Het belangrijkste is de geluidsisolatie. Of een andere optie is rondom onze Veluxen het dak een deel verwijderen, beter isoleren en terug dichtmaken
zaterdag 28 oktober 2017

Plat dak met lichtstraat heraanleggen

Ik wil graag mijn plat dak laten heraanleggen want er blijft elk jaar meer water op staan. Het zou in het voorjaar 2018 kunnen gebeuren. Het is een dak van 4*6m met een lichtstraat erop. De houten welfsels waar de lichtstraat op steunt is niet stevig genoeg en moet dus vervangen worden door stalen poutrels. De lichtstraat moet eerst weggenomen worden, dan dakconstructie opnieuw doen en daarna de lichtstraat er terug op.
vrijdag 27 oktober 2017

Verwijderen en vervangen van asbest leien en oude isolatie

De asbest leien moeten weg, evenals de 40 jaar oude isolatie erachter en waarschijnlijk ook de pannenlatten. Het liefst vervanging door zwarte niet-asbest leien, omwille van het uitzicht van het gebouw. Nog een paar m² asbest leien bovenaan het plat dak.
woensdag 25 oktober 2017

Dakgoten vervangen

Al de goten moeten dringend vervangen worden. 4 buizen naar de grond. Ongeveer 50 lopende meter.
woensdag 25 oktober 2017

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Zadeldak 45 graden bwjr 1958 leien houtconstructie zeer goede staat vrijstaand graag vernieuwen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : voorgevel 5 m zijgevel 7 m nok ligt op zijgevel Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen, Stalen dakplaten / dakpanplaten, Andere Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Ik weet het niet
woensdag 25 oktober 2017

Plaatsen van verluchtingsdoorvoer in de badkamers

Plaatsen van een 40 tal verluchtings-doorvoeren van de badkamer naar buiten. Alle woningen bevinden zich in de zelfde wijk (3 straten) en zijn gelijkvloers+verdiep+dak. De dakdoorvoeren zijn reeds aangekocht.
dinsdag 24 oktober 2017

Plaatsen van lichtkoepel

Het vervangen van een lichtkoepel , type lessenaarsdak , in rijwoning wegens lekkage van bestaande koepel. Graag eerst bezichtigingsdatum afspreken om afmetingen te nemen en verdere afspraken te maken.
zaterdag 21 oktober 2017

Hellend dak renoveren en isoleren en velux plaatsen (Sarkindak)

Renovatie: Volledig nieuw pannendak, isoleren langs buitenzijde, en velux plaatsen. Oppervlakte : 73. 26 m². Graag ter plaatse komen kijken.
woensdag 18 oktober 2017

Dak renoveren en twee dakkapellen plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van twee dakkapellen in op een schuin dak. 4 meter breedte. Pannendak. Waarschijnlijk is het dak aan vervanging toe.
dinsdag 17 oktober 2017

Kleine dakramen plaatsen

Ik wil graag 4 nieuwe, kleine dakramen/retro veluxen laten plaatsen in een dak met 50 jaar oude pannen.
zondag 15 oktober 2017

Dakkapel plaatsen

Kamers onder het dak. Er is een kamer aanwezig naar de kleine kant en deze dient vergroot te worden door het plaaten van een dakkapel van 2 m L. dakkapel in kunststof.
vrijdag 13 oktober 2017

Dakkapel plaatsen

Hellend dak - zolderverdieping. 3,2 à 4,8 meter breedte. Het betreft een pannendak.
maandag 9 oktober 2017

Plaatsen van dakvensters type Velux

Plaatsen van 2 dakvensters, type Velux, in geïsoleerd dak. Dakvenster 1 : max 60*60 centimeter Dakvenster 2: max 80*80 centimeter Opdracht houdt in bezorgen, plaatsen en naisoleren.

Partners

Partners van Casius