Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
517 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oost-Vlaanderen:

maandag 13 augustus 2018

Schouw afbreken en dichtmaken

We zoeken iemand voor het afbreken van 2 schouwen (bovendaks) en om het dak dan weer dichtmaken. We zoeken iemand die dit werk op korte termijn kan uitvoeren. Het uitbreken van de schouwen binnen in de woning doen we zelf.
vrijdag 10 augustus 2018

Lichtstraat in plat dak vervangen

Water lekt naar binnen via onze lichtstraat ter hoogte van de keuken. Het houten frame is verrot en wellicht de oorzaak van het probleem. Onder het glas van de lichtstraat is er ook duidelijk condens zichtbaar. De lichtstraat is 3m lang en 62 cm breed. We zouden graag het verrotte frame willen laten vervangen door een aluminium frame en bij schade van het glas ook dit laten vervangen door HR++ veiligheidsglas.
donderdag 9 augustus 2018

Dakkapellen plaatsen

Het huis is een rijwoning. Ik zou 2 dakkapellen willen plaatsen langs beide zijden van mijn dak. De breedte van een zijde is 4,30m de andere is 3,30m de lengte van de eene kant naar de andere is 7m en de hoogte is 3,50m (loodrecht van de grond tot de punten van het dak).
woensdag 8 augustus 2018

Dakraam plaatsen

Nieuw dakraam plaatsen. Nieuw gat maken in dak en afwerken met gyproc. Dak met gewone dakpannen. Dakraam moet op hoofdhoogte komen.
donderdag 2 augustus 2018

Lek in roofing plat dak herstellen

Lek in plat dak dat zou moeten worden hersteld. Het gaat om 1 lek in de roofing op de eerste verdieping.
woensdag 1 augustus 2018

Vervangen golfplaten van tuinhuis

Tuinhuis van 3 op 4 meter waarvan het dak moet worden vervangen dit zijn golfplaten. Helft ongeveer moet vervangen worden. Dak komt op een punt. Een kant van het dak. Momenteel eternitplaten.
maandag 30 juli 2018

Dakpannen verwijderen van Frans dak en nieuwe opleggen met isolatie

Het is een Frans dak van 100 m² waarvan de dakpannen moeten worden verwijderen , enkele balken dienen ook verwijderd te worden en nieuwe te plaatsen. En graag isoleren.
maandag 30 juli 2018

Vervangen roofing tuinhuis naar dakpanplaten

We zouden het dak van ons tuinhuis willen laten vernieuwen met dakpanplaten. Oppervlakte van het dak is ongeveer 20 m².
donderdag 26 juli 2018

EPDM dak herstellen door waterinsijpeling

Plat dak lekt dit is een EPDM bedekking. Er is waterinsijpeling en het water komt dan uit in de bijkeuken. Oppervlakte 2.5 op 5.5 meter.
maandag 23 juli 2018

Schouw dichtmaken plus boren van ventilatie stysteem en plaatsen

Schouw op zadeldak dichtmaken. Ventilatie afvoer en toevoer gaten in het dak maken en plaatsing van de dak afvoer en toevoer voor D-systeem.
zaterdag 21 juli 2018

Daklekkage in plat dak herstellen

Een plat dak met epdm-en lichtstraat lekt. (= glaspartij). Langdurig inregenen, geen oorzaak gevonden
woensdag 18 juli 2018

Dakgoten vervangen

Dakgoot lekte en was gezakt. Na inspectie was duidelijk dat het hout volledig rot was. Voorlopig zie ik dat dit ongeveer een 4tal meter zal zijn.
woensdag 18 juli 2018

Dakherstellingen uitvoeren

Ons plat dak (totaal 85 m²) met asfaltpapier heeft lekkages over de ganse breedte. Dit gedeelte van ongeveer 16 m² dient spoedig hersteld te worden.
dinsdag 17 juli 2018

Asbest dak/onderdak vervangen en kunstleien leggen

Een leien zadeldak dat geinstalleerd is in de jaren 70 met ongeveer een 150 m². Deze bevat hoog waarschijnlijk asbest. Ik zou deze graag laten vervangen met kunst leien en een nieuw onderdak laten plaatsen.
dinsdag 17 juli 2018

3 velux ramen vervangen

We willen 3 dakramen laten vervangen. En zowel de binnen als buitenafwerking er rond moet gebeuren. We willen dakramen met muggenwering en verduistering. Het is een hellend dak met pannen. 90x80 1mx1m 1mx1m
dinsdag 17 juli 2018

Vervangen van dakgoot en afvoerpijp

Vervangen van 15 meter dakgoot en 7 meter afvoerpijp, dit kan in zink of aluminium.
dinsdag 17 juli 2018

Dakraam vervangen op zolderkamer

Een oude dakraam moet vervangen worden vermits het lekt en niet goed meer sluit , dit is in de zolderkamer.
dinsdag 17 juli 2018

Zinken bakgoten vervangen

Villa met Frans dak: bakgoten moeten vervangen worden 64 lopende meter. Voorbereiding van de werf, plaatsen van ladders en dergelijke. Stellingen -Verwijderen van onderste rij leien alsook oude zink rondom de woning wegruimen van het puin. - Leveren en plaatsen van nieuw zink 0. 8 mm VM rondom de woning op maat geplooid bevestigd aan de boordboeiplank door middel van patten ,plaatsen van uitzettingsvoegen vanaf 10 à 12 l/m alsook tap buizen diameter 80. -Terug plaatsen van bestaande leien volledig afgewerkt.
maandag 16 juli 2018

Afbreken van oude asbestplaten van dak en wanden en nieuwe plaatsen

Afbreken van asbest platen op dak en zijwanden ,en daarna ook nieuwe platen op dak en wand plaatsen ,ook een goot en afvoer buis voorzien van ongeveer 6 meter, de totale oppervlakte van de asbest platen is 93 vierkante meter. Dit is een dak dat wat schuin loopt naar beneden.
woensdag 11 juli 2018

Dakraam plaatsen op zolder

Vakman voor het plaatsen van een veluxraam op zolder 2de verdiep. Het is in een bestaand hellend dak.
woensdag 11 juli 2018

Roofing leggen op plat dak

Geheel nieuw plat dak plaatsen. Oppervlakte van een volledige woning. Nu met roofing en moet vervangen worden.
dinsdag 10 juli 2018

Lichtkoepel plaatsen in keuken

In de keuken hebben we een dak koepel die aan vervanging toe is. Ze is wel nog waterdicht maar er komt heel veel koude lucht uit waardoor het in de winter bitter koud is in de koepel en gezien we daar een trek voelen zal de koepel uit de jaren 80 wellicht aan vervanging toe zijn. De afmetingen zijn 1 m op een 1 m.
maandag 9 juli 2018

Regenwaterafvoerpijp plaatsen en aansluiten

Plaatsing van een regenwaterafvoerpijp links op voorgevel van een bestaande beletage. Betreft aankoop afvoerpijp, bevestiging aan voorgevel, aansluiting op bestaande stenen dakgoot en afdichten bestaande afvoerpijp die nu nog doorheen huis naar achter loopt. Uitvoering in zink, pvc en eventueel andere duurzame materialen.
zondag 8 juli 2018

Dakraam plaatsen op schuin dak

Wij willen op zolder een bureel maken. In het schuine dak willen we een dakvenster laten plaatsen. Een rechthoekig model , afmetingen lengte 133 meter. Standaardmaat.
woensdag 4 juli 2018

1 Dakraam plaatsen (Velux) voor slaapkamer

Ik wil graag een extra dakraam Velux plaatsen dit is voor een slaapkamer. Dit is voor een renovatie.

Partners

Partners van Casius