Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oost-Vlaanderen.

344 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: bestaande rieten dak vernieuwen, vernieuwen dak met isolatie na stormschade, dak vervangen door glazen dak, totaalrenovatie dak, verwijderen van asbestleien en plaatsen nieuw dak met dakpannen, zadeldak volledig vernieuwen, nieuw dakleien vervangen door pannendak, plat dak isoleren van appartementsgebouw, roof and isolation work, dakkapel kunststof, nieuw dakconstructie, plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen, plaatsen van dakraam, dakpannen leggen, 2 platte daken te renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 19 januari 2017

Herstellen lek aan dak

Met de laatste sneeuw/regen kwam er water in onze slaapkamer dat zich onder een zadeldak met uitsprong bevindt. Wie helpt ons uit de nood?
dinsdag 17 januari 2017

Koepels plaatsen

Graag prijs van 2 koepels solatube 35cm. Geplaatst in plat dak. Plat dak is enkel planken in hout en roofing. Heel eenvoudig dus. Makkelijk bereikbaar.
maandag 16 januari 2017

Schouwkap plaatsen

Graag offerte voor schouwkap in inox bovenop schoorsteen + rooster tegen vogels (duiven en kauwen)
zaterdag 14 januari 2017

Afbraak schouwen

Afbreken van 2 schouwen
zaterdag 14 januari 2017

Nieuw dakconstructie

Een nieuw schuin dak (6meter breed, 2. 6m hoog) met een groot dakkapel van 4meter breed
vrijdag 13 januari 2017

Kapotte regenpijp te herstellen of te vervangen

De regenpijp aan de voorgevel dient dringend hersteld of vervangen te worden. Zit een scheur in (ongeveer 40 cm van de dakgoot) waardoor het water nu voor een groot deel zo op het trottoir loopt.
donderdag 12 januari 2017

Kroonlijst herstellen

Vast maken van losgekomen PVC -kroonlijst in de nok van het dak
woensdag 11 januari 2017

Dakkapel plaatsen

Plaatsen van dakkapel. Ter plaatse komen kijken voor type dakkapel en prijsofferte.
dinsdag 10 januari 2017

Waterinsijpeling via schouw te herstellen + herstelling plat dak

Bij hevige regenval krijgen wij water binnen in de slaapkamer. Wij hebben al iemand laten komen om lekken op te sporen, maar daar ligt het niet aan. Volgens ons ligt het aan de schouwsteen die het water doorlaat. Daarnaast ligt de roofing op ons plat dak los. Graag hadden wij iemand die beide zaken kan herstellen. 2 aparte problemen
maandag 9 januari 2017

Dakwerken uit te voeren

Vervangen van een leien dak + pvc oversteken vernieuwen in hout.
vrijdag 6 januari 2017

Regenbuizen vervangen en aanpassen

Regenbuizen vervangen en aanpassen
maandag 2 januari 2017

Vervangen dakgoot

Vervanging dakgoot en afvoerbuis dakgoot. Lengte 6m afvoerbuis 9m plus minus
maandag 2 januari 2017

Vervangen dakbalk of herstellen

Balk in het dak dat is aangetast door houtworm, niet de nokbalk, de lengte bedraagt ongeveer 5. 5 meter van de balk. Graag offerte voor te herstellen of te vervangen.
vrijdag 30 december 2016

Plaatsen glazen dak

Het bestaande dak van polycarbonaat vervangen door een glazen dak. Boven de keuken: beperkte oppervlakte.
maandag 26 december 2016

Dakpannen leggen

Dakpannen leggen Pottelberg 451 vieilli rood - oppervlakte 80 à 90 m²
dinsdag 20 december 2016

Nieuwe roofing op twee platte daken leggen

Wij zouden graag nieuwe roofing laten leggen op 2 stukken plat dak. Het ene stuk is 5 m x 4 m en het andere is 3 m x 3 m. We zouden de werken graag laten uitvoeren in het begin van maart. Graag een vakman ter plaatse komen kijken om een prijsofferte op te maken.
dinsdag 20 december 2016

Dakkapel maken

Dakkapel maken : 3. 70 meter
maandag 19 december 2016

Weggewaaide dakpannen herplaatsen

Er zijn 2 dakpannen weggewaaid ,de klus kan gedaan worden zonder op het dak te klimmen want het bevind zich vlak naast een Velux raam. Ik heb nog nieuwe dakpannen.
dinsdag 13 december 2016

Nieuw dak met leien

We willen een nieuw dak met leien en tevens een raming voor het geval we de leien doortrekken op de gevels (met isoaltie van de gevels)
zondag 11 december 2016

Dakgoten vernieuwen

In het totaal gaat het om ongeveer 62 lopende meter. Dak makkelijk bereikbaar.
woensdag 7 december 2016

Vervangen polycarbonaatplaten overdekt terras

Door stormweer einde november 2016 zijn er polycarbonaatplaten van overdekt terras gevlogen . (2 platen van ongeveer 4m x 1,2m ieder)(dikte 17mm) Deze zouden moeten vervangen worden + kleine herstelling aan draagstructuur.
donderdag 1 december 2016

Schade plastiek afdak terras

Plastieken dak herstellen - +/- 4x3m
woensdag 30 november 2016

Renovatie dak

Renovatie van pannen dak. Graag eerlijk advies en correcte prijsofferte voor uit te voeren nodige werken alsjeblief.
maandag 28 november 2016

Golfplaten dak vervangen

Tijdens de voorbije storm zijn er enkele golfplaten van onze schuur gaan vliegen. Is het mogelijk om eens prijs te maken om dit te herstellen? Er mag ook prijs gemaakt worden om eventueel de volledige dakbedekking te vervangen vermits de rest van de platen ook stilaan aan vervanging toe zijn.
zondag 27 november 2016

Renovatie dak met plaatsing zonnepanelen

Wij wonen te Ninove en zijn op zoek naar een bouwaannemer voor het leggen van 2 aaneengrensende daken (+/- 150m²). De daken zijn beide oud en niet geïsoleerd. Bovendien zouden we graag zonnepanelen plaatsen nadat het dak vernieuwd is. Is het mogelijk om samen de mogelijkheden te bespreken en verder na te gaan wat de beste optie is voor onze woonst? Wij vinden het bovendien belangrijk dat de nieuwe materialen van biologisch /ecologische afkomst zijn (voorbeeld hout met een eco-label). Bieden jullie dit aan?

Partners

Partners van Casius