Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Aalst:

Plat dak herstellen

dakherstelling, plat dak 115 m2

Dakplaten van de veranda herstellen of vervangen

Schade opgelopen aan de panelen van de veranda, een groot aantal panelen zijn vooraan losgerukt. Alle panelen moeten eigenlijk opnieuw op zijn plaats worden bevestigd en ook moeten er overal nieuwe dichtingen worden geplaatst.

Dakgoot vervangen

De dakgoot van 8 meter lang is weggewaaid door de storm. Ik zou deze graag laten vervangen.

Pvc folie op plat dak rondom schouw leggen

We hebben een open haard laten plaatsen. De schouw is op het plat dak geplaatst. Het betreft een dak met pvc-folie. Rond de schouw dient nieuwe pvc-folie gelegd en aangesloten te worden met de bestaande folie van de rest van het plat dak.

Bekleden dakgoot met pvc

Bekleden van 2 dakgoten aan voorzijde rijwoning, betreft 1 bakgoot en een kleinere dakgoot van dakkapel. Bekleding in pvc.

Dakramen vervangen

We zouden graag, na 20 jaar, 2 tot 5 veluxen vervangen. Belangrijk: HR glas, met verduistering. En is het mogelijk aan te geven hoeveel er bijkomt voor zonnewering

Herstellen van een lichtkoepel

Door stormweer werd een van onze lichtkoepel achteraan beschadigd. Afmeting : 125 cm br en 2,5 m lang.

Vervangen dakgoten, roofing, ballustrades

Onze dakgoten in zink zijn aan vervanging toe. Moet vervangen worden door PVC of zink.Daarnaast hebben wij een klein terras, waar een lek in is. De roofing hierop zal moeten worden vervangen. We gaan van de gelegenheid gebruik maken om de verouderde ballustrade aan dat terras te vervangen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten zijn aan vernieuwing toe. Scherp hellend dak. Dakpannen gecementeerd. Zinklaag nog grotendeels intact. Vooral hoeken zijn kapot. Volledige vernieuwing gewenst. Materiaal overeen te komen.

Bestaande kanteldakramen vervangen

Er dienen 3 kantelramen vervangen te worden. 2 kantelramen van 134x140 en 1 kantelraam van 78x140. Alle kantelramen bevinden zich op sta-hoogte. Geen stelling nodig. Ik heb een voorkeur voor VELUX maar sta open voor andere merken. Er dienen ook twee verduisteringsgordijnen voorzien te worden bij de kantelramen 134/140. Voorkeur voor PVC dakraam.