Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Aalst:

Plaatsen van een lichtkoepel

Stormschade een lichtkoepel te plaatsen. Afmeting op te meten door vakman.

Leien vervangen + onderdak plaatsen

De oppervlakte van mijn zadeldak bedraagt ± 53 m2. Ik zou de huidige kunstleien (30x60 cm) willen laten vervangen door nieuwe kunstleien. De leien zijn nog in relatief goede staat. Het lijkt erop dat verschillende types door elkaar gebruikt zijn. Het huis is al een aantal keren van eigenaar veranderd zodat ik de geschiedenis niet ken. Mogelijks zijn de slechtste leien in het verleden vervangen. Er zijn er nog een aantal bij met wafelstructuur (asbesthoudend ?). In het verleden is er één lei losgekomen en meldde de dakwerker dat een aantal nagels gecorrodeerd zijn zodat ik me niet meer zo gerust voel (ik kom niet vaak op de zolder en als je een losgekomen lei merkt door insijpelend water, kun je al heel wat schade hebben). Het houten dakgebinte is nog in goede staat. Er zijn geen schoorstenen.

Vernieuwen van dakleien

vernieuwen van leien dak van vrijstaande woning met hellend dak ongeveer 300m² in leien of natuurleien

Afbreken schoorstenen + herstellen gat dak

Afbraak twee buitenschoorstenen. Ongeveer 1,5 meter hoog.

Regenpijpen plaatsen voor een nieuwbouw

De regenpijpen in gelaste geberit plaatsen voor een nieuwbouw woning.

Dakgoot in pvc bekleden

Bestaande dakgoot aan aanbouw bekleden met pvc. Dakgoot is nu een oude dakgoot die geverfd. Dakgoot : 3,5m.

Afbreken van betonplaat op dak

Op mijn building zit een betonplaat als dakbedekking. Dit willen wij laten verwijderen en afvoeren.

Isolatieplaten en dakkoepel plaatsen

Kan op een bestaand dak afgewerkt met leien een dak geplaatst worden bestaande uit geïsoleerde dakpan platen. Oppervlakte van het dak is ongeveer 48 m². Dit is een zadeldak met veluxen. Graag ook een koepel plaatsen voor plat dak.

Vervangen kroonlijsten

Aan mijn rijhuisje in het centrum (ong 4m breed) zou ik graag de kroonlijsten voor- en achteraan laten vervangen. Er is 1 dakwerker langs geweest. Die zei dat ook de muurplaat vooraan rot was en vervangen moest worden. Achteraan is die niet zichtbaar, dus dat valt af te wachten tot afbraak van de kroonlijst.

Vervangen van afdak in kunststof

Het wegnemen van 7,5 m op 2,20 m golfplaten in plastiek (doorzichtig) en vervangen . De prijs inclusief werken en materiaal (golfplaten doorzichtig + bevestigingsmateriaal) wordt gevraagd.