Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deinze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Deinze.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Deinze of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Deinze die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Deinze:

Dakraam plaatsen

Ik wil graag 1 dakraam laten plaatsen en binnenafwerking voorzien.

Daklekkage verhelpen

vochtplekken op de muur, komt waarschijnlijk door lek in de dakgoot of afvoerbuis?

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Ik heb een tuinhuisje waar de dakbedekking nu wel toe is aan vernieuwing . Graag had ik nu een betere en duurzame dakbekleding gekozen. Mijn tuinhuis is ingebouwd tussen 2 bestaande gebouwen waardoor het niet pas loopt. Ik heb 3 rechte vlakken en 1 schuinere kant.

Vogelpinnen plaatsen

Ik zou graag vogelpinnen willen laten plaatsen. Ongeveer 20 m lengte.

Dak in isolerend glas plaatsen

Er is een voorlopig dak geplaatst in triplex platen. Door lekkage willen we een waterdicht dak in isolerend glas. Te vervangen dak is 15 m².

Dakgoot in pvc vervangen door rockpanel

Ik wil de pvc-bekleding van de dakgoot laten vervangen door rockpanel. Het gaat om zo een 32 lopende meter.

Schouw buiten hervoegen

Schouw buiten hervoegen

Dakgoten reinigen en cv uitlaat veranderen

-Reiniging van dakgoten + plaatsen van roosters indien deze niet aanwezig zouden zijn - Verlengen van een uitlaat van condensatieketel: deze zit nu onder carport, waardoor we problemen hebben met de keuring. De uitlaat zou omhoog door het dak van de carport moeten geleid worden (dakplaten van polycarbonaat). Dit op een manier zodat keuring geen probleem vormt.

Plaatsen dak nieuwbouw

Betreft dak van nieuwbouw. Onderdak + aanmaken dakvensters + eigenlijke dak + dakpannen leggen + goten in zink. Isoleren zal mijn man zelf doen. Het huis wordt ook volledig door hem gemetst. Werken zijn gepland voor november 2016 in Grammene.

Renovatie zadeldak, oude schalies

Renovatie van zadel dak, oude schalies moeten eens vervangen worden. Graag ter plaatse komen kijken.