Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervangen dakbedekking tuinhuis:

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Ik heb een tuinhuisje waar de dakbedekking nu wel toe is aan vernieuwing . Graag had ik nu een betere en duurzame dakbekleding gekozen. Mijn tuinhuis is ingebouwd tussen 2 bestaande gebouwen waardoor het niet pas loopt. Ik heb 3 rechte vlakken en 1 schuinere kant.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Deinze (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen dakbedekking tuinhuis uit heel België:

Vervangen dakbedekking tuinhuis

Shingles moeten vervangen op tuinhuis eventueel waterafvoer - bij voorkeur nieuw soort shingles. Puntdak. 4 op 4 ongeveer.

Dak carport vernieuwen

Wij hebben stormschade opgelopen aan onze carport en willen het dak laten vervangen. De oppervlakte bedraagt 700 x 300 cm. De huidige dakbedekking moet nog gedemonteerd worden, dit zijn pvc panelen. Ook enkele pannen van het dak te vervangen.

Asbest dak vervangen

Wij verkopen onze woning uit 1975. Dakbedekking asbestleien. Zadeldak van ongeveer 200 m². Asbest vervangen door kunststofleien.

Metselen tuinmuur + ophogen stenen tuinhuis + nieuwe dakbedekking tuinhuis

Graag zouden wij onze tuin afschermen van de straatkant met een stenen tuinmuur - een deur in de muur dient als enige toegang nog - het stenen tuinhuis dient opgehoogd te worden, zodat de tuinmuur 2 meter hoog kan gebouwd worden. De dakbedekking van het tuinhuis (nu nog asbestplaten) dient vervangen te worden door pannen. De muur zal ongeveer 10 m2 bedragen.Metselen tuinmuur + ophogen stenen tuinhuis + nieuwe dakbedekking

Plat dak herstellen

Vervangen huidige dakbedekking op het platte dak. Vermoedelijk roofing, isolatieplaten en grind(keien). Ook bijkomende isolatie te plaatsen.

Plat dak herstellen

Het is een plat dak van een houten veranda (maatwerk). Aan de zijkanten zijn er spleten en op sommige plaatsen zwammen waardoor het lekt. Ook denk ik dat er nieuwe steentjes nodig zijn en een dakbedekking moet vervangen worden. Veranda is 15 jaar oud.

Dak van het tuinhuis, dakgoot en pannen herstellen

Volgende herstellingen dienen te gebeuren na stormschade: Enkele dakpannen opnieuw plaatsen dewelke zijn weggevlogen, een 5 tal. Afdekking omheining dewelke volledig afgerukt werd en beschadigd is. Doek vervangen voor zo een 12 lopende meter. Dakbedekking tuinhuis en afwerking volledig weggerukt en dus te herstelling, zo een 24 m². Beschadiging van afvoer dakgoot te repareren.

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Vervangen van de dakbedekking (asfalt singles) van het tuinhuis,(dak gedeeltelijk weggewaaid door het stormweer van 10 maart)