Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Dendermonde:

Dakkapel plaatsen

Wij hebben momenteel geen raam op onze zolder. Graag mogelijkheden bekijken voor een dakkapel (normaal model).

Dakterras vernieuwen

Huidig dakterras van ong. 10m² uitbreken, nieuwe dichting en draagtegels plaatsen. Het lekt naar onderliggende ruimte. Dakterras bestaat uit hellingbeton en dichting en is betegeld. Afwatering naar afvoerpijp moet ook hersteld worden. Water blijft staan op terras.

Herstellen roofing dak

Herstelling plat dak roofing door vocht, zo snel mogelijk vochtschade reeds zichtbaar op de binnenmuren. Het gaat om een oppervlakte van 16m².

EPDM plat dak 65m² vernieuwen

Vernieuwen van een volledig plat dak. Het betreft een plat dak van ongeveer 17.5x5.5m met in het midden over bijna de volle lengte een lichtstraat van 2m breed. Het epdm oppervlak is ongeveer 65m². Momenteel ligt er een epdm-dak op waarvan de naden beginnen loskomen en opkrullen. Ook de dakranden beginnen op te krullen. In het midden van beide lange zijkanten bevindt zich een afvoerbuis.

Afbreken schoorsteen + plaatsen nieuwe schoorsteen

De bestaande schoorsteen opgebouwd uit gevelstenen, loopt door vanuit de gevel. Deze zou moeten verwijderd worden en in de plaats een nieuwe schouw (pelletkachel) geplaatst worden + nieuwe gevelpannen ter hoogte van de oude schoorsteen.

Bekleden van dakoversteken in pvc

Wij willen de houten dakoversteek laten bekleden in pvc.

Insijpelend water ter hoogte van schoorsteen detecteren

Ofwel is het zinkwerk stuk, ofwel dient er iets aan de schoorsteen hersteld te worden. Insijpeling van het water achterhalen. Ook dient er nagekeken te worden wat de vochtvlekken zijn ter hoogte van de dakgoten aan de zijkant van de woning.

Nazicht dak

De muren en plafond vertonen vochtplekken. Daar waar de vochtplekken zich bevinden , zit erboven een plat dak. De vraag is of het vocht van het plat dak komt ? Dit zou bekeken en gemaakt moeten worden.

Veranda herstellen

Door sneeuwdruk is er een groot kunststofpaneel uit een veranda naar beneden gevallen. De afmetingen van zo een paneel zijn bij benadering 5 m op 1 m. Behalve de vervanging van het paneel moeten ook de loodslabben opzij en andere dichtingselementen nagekeken en eventueel vernieuwd worden.

Polycarbonaat platen van pergola vervangen

De polycarbonaatplaten op een bestaande pergola zijn versleten en moeten worden vervangen. De pergola zelf in hout is nog in goede staat. Oppervlakte van ongeveer 12 m2