Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Destelbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Destelbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Destelbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Destelbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Destelbergen:

Daklekkage herstellen

Het lek komt van het dak en je ziet al vochtproblemen op de plafond van mijn living.

Lek in roofing plat dak herstellen

Herstelling lek in roofing plat dak. Nieuwe laag op te branden. Plat dak : 4m².

Herstellen lekkende dakgoot in zink

Herstelling zinken lekkende dakgoten. Te herstellen. En mogelijks enkele andere kleine herstellingswerken.

Dakraam plaatsen

Zolderverdieping 60 m². Nog niet afgewerkt. Dak van 2012.

Asbest verwijderen van dak tuinhuis

Verwijderen van asbesthoudende golfplaten op dak van een tuinhuis vooraleer we het tuinhuis afbreken. Geschatte oppervlakte 25m².

Plat dak plaatsen

Wegnemen en afvoer van bestaande polycarbonaatconstructie op hout. Plaatsen van een plat dak te met bedoeling dit te gebruiken als terras. Grootte is 12 m², ik wens graag 2 lagen epdm, osb-platen en eventueel isolatie vanonder uit.

Lichtkoepel plaatsen in keuken

In de keuken hebben we een dak koepel die aan vervanging toe is. Ze is wel nog waterdicht maar er komt heel veel koude lucht uit waardoor het in de winter bitter koud is in de koepel en gezien we daar een trek voelen zal de koepel uit de jaren 80 wellicht aan vervanging toe zijn. De afmetingen zijn 1 m op een 1 m.

Dakraam velux vervangen

Is een leien dak waarvan alléén het velux dakvenster moet vervangen worden.

Dak herstellen door lekkage

Vochtplek met reeds een gat in het plafond van de badkamer. Gekeken naar ventilatieprobleem maar dit is waarschijnlijk niet het geval. Vermoeden van lek of doorsijpelen door het dak. Graag ter plaatse komen kijken. Dit is een zadeldak zonder veluxen.

Dakgoot vernieuwen

Mijn 9 meter lange dakgoot is bedekt met roofing en ik zou het willen veranderen naar epdm of zink .