Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Destelbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Destelbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Destelbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Destelbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Destelbergen:

Dakraam plaatsen

Zolderverdieping 60 m². Nog niet afgewerkt. Dak van 2012.

Asbest verwijderen van dak tuinhuis

Verwijderen van asbesthoudende golfplaten op dak van een tuinhuis vooraleer we het tuinhuis afbreken. Geschatte oppervlakte 25m².

Plat dak plaatsen

Wegnemen en afvoer van bestaande polycarbonaatconstructie op hout. Plaatsen van een plat dak te met bedoeling dit te gebruiken als terras. Grootte is 12 m², ik wens graag 2 lagen epdm, osb-platen en eventueel isolatie vanonder uit.

Lichtkoepel plaatsen in keuken

In de keuken hebben we een dak koepel die aan vervanging toe is. Ze is wel nog waterdicht maar er komt heel veel koude lucht uit waardoor het in de winter bitter koud is in de koepel en gezien we daar een trek voelen zal de koepel uit de jaren 80 wellicht aan vervanging toe zijn. De afmetingen zijn 1 m op een 1 m.

Dakraam velux vervangen

Is een leien dak waarvan alléén het velux dakvenster moet vervangen worden.

Dak herstellen door lekkage

Vochtplek met reeds een gat in het plafond van de badkamer. Gekeken naar ventilatieprobleem maar dit is waarschijnlijk niet het geval. Vermoeden van lek of doorsijpelen door het dak. Graag ter plaatse komen kijken. Dit is een zadeldak zonder veluxen.

Dakgoot vernieuwen

Mijn 9 meter lange dakgoot is bedekt met roofing en ik zou het willen veranderen naar epdm of zink .

Velux vervangen en oude schouw wegdoen

Bestaande velux vervangen door een nieuwe velux. Oude schouw weg nemen enkel uitstekend deel dak en dak daar dichten.

Dakgoot herstellen

De dakgoot van de uitbouwveranda is waterdoorlatend. De muur binnen staat nat en er druppelt water binnen onder aan de dakgoot bij grote regenval. De dakgoot moet nagekeken worden en gerepareerd waar nodig. Totale lengte is ongeveer 3m. Dakgoten uit zink.

Groendak aanleggen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een groendak (hellend 43°) Het is voor een rijwoning, momenteel zijn ze bezig met de ruwbouwwerken. Oppervlakte ongeveer 23m². Momenteel is er geen onderdak aanwezig. Dakpannen mogen weg. Schoorsteen is reeds afgebroken. Balk is niet in goede staat.