Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Erembodegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Erembodegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Erembodegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Erembodegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Erembodegem:

Dakpannen vervangen

Ik wil graag het hele pannendak laten vervangen vanwege lekken. De pannen zijn 50 jaar oud en poreus. De Oppervlakte van het dak is ongeveer 110 m²

Pannendak renoveren

Ik zoek een vakman voor de renovatie van het dak van woning, garage en achterbouw. Totale oppervlakte : ongeveer 240 m2. Dakpannen sowieso vervangen, misschien ook onderdak aan vernieuwing toe. Isolatie plaatsen is ook nodig.

Dakgoot in pvc

Ik wil de goot van de woning laten bekleden met pvc. Het is volgens plan ongeveer 5m60. Dit mag met witte pvc zijn.

Dak vernieuwen

Mijn dak is reeds zeer oud en is aan vervanging toe. Het "onderdak" is door een vorige eigenaar van het pand langs binnen aangebracht, waardoor heel de dakconstructie gevoelig is aan vocht. De draagbalken zijn echter wel nog in goede staat, maar er is nu een zichtbaar vochtprobleem. Langs de voorkant kan makkelijk een stelling worden aangebracht, langs de achterkant van het huis is dit zo goed als onmogelijk. De dakpannen zijn ook al van zekere leeftijd, en mogen ook worden vervangen. Er zou ook 1 velux (of ander type dakraam) geïnstalleerd moeten worden. De isolatie wens ik zelf aan te brengen. Afbraak en opbouw van het dak mag opgenomen worden in de offerte.

Herstellen van koepel en dak door lekkage

Lekkage, dak 81 m² met drie koepels waarvan één moet vervangen worden. Koepel moet worden vervangen. Dak ook herstellen is een plat dak. Graag ter plaatse komen kijken. Het regent binnen.

Renovatie van dak

Onderdak en dakvensters hellend dak + isolatie plat dak. Plannen ter beschikking.

Vervanging van lood aan schouw

Vervanging lood aan schouw. Of opspuiten met silicone van voegen Waterinsijpeling in sommige omstandigheden

Ontmossen en nabehandeling dak coating

Ontmossen met reinigingsmiddel en nabehandeling dak coating.

Platte daken isoleren en vervangen

We willen de platte daken van onze bijkeuken en berging laten vervangen en isoleren.

Schade door storm

In mijn keuken is er door waterschade, mijn behang tasso natgeweest en zou moeten herschilderd worden of herbehangen. De verzekering vraagt me een prijsofferte. Het water komt van het dak. Ik zou eerst graag het dak laten maken.