Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen vervangen:

Dakpannen vervangen

Ik wil graag het hele pannendak laten vervangen vanwege lekken. De pannen zijn 50 jaar oud en poreus. De Oppervlakte van het dak is ongeveer 110 m²
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Erembodegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen vervangen uit heel België:

Dak renoveren

130 m² dakpannen , 27 meter zinken dakgoten + oversteek afwerken in hout. Leien dak momenteel - moet vervangen worden.

Bestaande dakkapellen te vervangen

Vakman voor de vervanging van een bestaande dakkapel aan de voorzijde naar 2 nieuwe aan weerszijde van de huidige ( dient dicht gemaakt te worden met recuperatie van dakpannen). Er dienen ook 2 oude aan de achterzijde vervangen te worden. -hoogrendementsbeglazing -vliegenraam -ingebouwd zonnescherm

Schuurtje compleet renoveren

Totaalrenovatie van oud bestaande losstaand schuurtje waarbij enkel de muren blijven bestaan. Heel dakconstructie moet eraf en in andere richting gezet worden. Oude dakpannen moet hergebruikt worden. Delen van metselwerk moet afgebroken worden en opnieuw gedaan worden. Zoveel mogelijk recuperatie van bestaande bruikbare materialen. Sommige dragende structuren moeten vervangen worden. Schuurtje van 30 m².

Dak isoleren en renoveren

Maat dak: 79,25 m² Bestaande dak: Asbest dak op vrijstaand huis gelegen aan bosrand. Biedt u een service voor het verwijderen?. Wensen: Optie 1: Dak geheel vervangen en nieuw dak voorzien van groendak. Optie 2: Dak geheel vervangen en nieuw dak voorzien van dakpannen. Opmerkingen: Het dak dient geïsoleerd te worden.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoten zijn aan vernieuwing toe. Scherp hellend dak. Dakpannen gecementeerd. Zinklaag nog grotendeels intact. Vooral hoeken zijn kapot. Volledige vernieuwing gewenst. Materiaal overeen te komen.

Nokpannen vervangen

Het herstellen van het dak van mijn woning waar door de storm van 10/03/2019 een 12-tal nokpannen zijn losgekomen en bij hun val nog enkele dakpannen beschadigd hebben .

Plaatsen van onderdak, isolatie en vervangen van dakpannen 130m²

Hellend dak van ongeveer 130 m² afnemen oude pannen, aanbrengen van onderdak + isolatie en nieuwe pannen.

Dakpannen en dakgoten vervangen

Ik wil de huidige pannen van mijn zadeldak laten vervangen door gelijkaardige. Oppervlakte dak: +/- 145 m². Dakgoten -2 X 12 m- dienen eveneens vervangen te worden. In de goten dient een net/draadwerk te komen om te verhinderen dat mussen onder de pannen geraken. Panlatten en dakplaten zijn nog in prima staat. De zoldervloer is eveneens geïsoleerd.