Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gavere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gavere.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gavere of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gavere die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gavere:

Vernieuwen dak asbestleien

Hellend (45°) dak van 35j oud met asbestleien vernieuwen om zonnepanelen te plaatsen. Werd enkele jaren geleden wel volledig gereinigd. Opp te vernieuwen stuk is 9m x 3.5m x 2m. Achterzijde in blauwe trapeziumplaten.

Vernieuwen dak tuinhuis en uitbreken golfplaten

We hebben een gemetst tuinhuis in de tuin waar nu nog oude golfplaten op liggen, vermoedelijk asbest. gezien we deze winter een lek hadden en het dak nood heeft aan vernieuwing zijn we op zoek naar een dakwerker die de oude golfplaten wil uitbreken en afvoeren. daarnaast hadden we graag een aparte prijsofferte ontvangen om het dak te vernieuwen, wat we misschien ook eigenhandig gaan doen. is te zien wat het prijskaartje is. Het tuinhuis is ongeveer 30m² groot met achteraan nog een uitloper van de golfplaten (een afdakje nog). 1) graag prijs voor het uitbreken en afvoeren van +/- 30m² golfplaten 2) graag aparte offerte voor het leggen van een nieuw dak.

Dakgoten vervangen of herstellen

Uitbreken oude goten en plaatsen nieuwe. Het dak is met leien.

Dakkapel plaatsen

Het dak is 15 jaar geleden heraangelegd, maar wij verliezen heel veel ruimte op zolder. Ons doel is door een dakkapel te plaatsen deze ruimte terug te winnen. Eventueel kan ook bekeken worden om ons dak te laten isoleren.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Er is nu 1 regenpijp met een verstopping en deze is hierdoor gespleten, daarom zouden wij graag deze regenpijp dringend hersteld zien. We zouden graag alle dakgoten laten vervangen, het gaat om een 15 m. Hiernaast ook alle regenpijpen willen vervangen, dit gaat om ongeveer 20 m.

Plaatsen van duivenpinnen

Ik wil metalen duivenpinnen plaatsen op een pannendak van ongeveer 11m.

Dak en gevel reiniging

Dak reiniging van een leien dak van 1974 aanslag en mos. Gevel reiniging is wat minder maar mag ook gedaan worden dat is een 50 m². En coating van het dak. Graag starten met de werken vanaf de maand april.

Plaatsen van rieten dak op tuinhuis

Prijsofferte voor een rieten dak op een bestaand tuinhuis. 13m2. Foto's ter beschikking.

PVC bekleding dakgoot vervangen

Door een slechte/zwakke aanhechting van de PVC aan mijn dakgoot van de installateur, komt die op verschillende plaatsen los. Graag had ik totale vervanging van de PVC verkregen van mijn dakgoten.

Dakgoten

Vervangen van bakgoten in zink. Dak is gedekt met leien.