Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor gelijkaardige projecten:
pannendak voor nieuwbouw plaatsen, dakopbouw huis, schuin dak renoveren, dakkapellen maken, hellend dak renoveren zonder isolatie met veluxen, dakbedekking en bijhorende koepel vernieuwen, renovatie dakkapellen, schuin dak, dakkapel huis kunststof, nieuw hellend dak renoveren met twee veluxen en zolderwerken, dakkapel huis kunststof, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren zonder isolatie, hellend dak appartement renoveren en isoleren (Sarkindak)

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Dakraam vervangen door Velux

Er zou een klein dakraam moeten vervangen worden. Ik zou dit graag willen laten vervangen door een groter raam, een velux indien dit mogelijk is.

Schouw dichtmaken

In functie van een renovatieproject zou een oude schouw bovenaan moeten worden toegemaakt tegen regeninsijpeling en ongedierte. Hoogte schouw vanaf straatniveau is ongeveer 14 à 16 meter. Het gaat om een schuin dak.

Nieuwe dakkoepel plaatsen

Ik wil graag een nieuwe dakkoepel plaatsen aangezien mijn oude kapot is en het binnenregent. De afmetingen langs de buitenkant zijn 102 x 145 cm. Ik wil graag een volledig nieuwe koepel met dichting laten plaatsen.

Dakkapel huis kunststof

Plat dak. 2.50

Nieuw hellend dak renoveren met twee veluxen en zolderwerken

Hellend dak renoveren. De oppervlakte 48 m². Ook graag twee veluxen plaatsen , en op zolder kamers maken.

Dakkapel plaatsen op zadeldak

Dakkapel plaatsen op een zadeldak. Graag een houten dakkapel plaatsen.

Hellend dak renoveren en isoleren

Hellend dak renoveren en isoleren. De oppervlakte van het dak is 30 vierkante meter + bijbouw +/- 15 m². vorig jaar gekocht en ik weet alleen dat het huis verbouw is in de jaren 90. Graag ter plaatse komen kijken wil graag weten hoe de toestand van het dak is.

Plaatsen van dakterras

Ik zou een volledig terras op een bestaand plat dak willen laten aanleggen. Het gaat om een bestaand plat dak waar een terras van zo een 18 m² moet komen. Hier moet men ook een venster vervangen door een deur, een additionele deur plaatsen en ook de afsluiting voorzien.

Lekkende schouw herstellen

Ik heb vocht aan het plafond bovenaan de schouw in mijn leefruimte. De schouw is van baksteen en niet meer in gebruik. De schouw gaat door het hellend dak van de leefruimte, rechtstreeks naar buiten. Op de plaats waar ze het plafond raakt zijn de bakstenen vochtig. Het dak is 3 maanden geleden gerenoveerd met nieuwe isolatie en binnenafwerking. Ik zoek iemand die de schouw kan herstellen.

Weggewaaide dakpannen vervangen

1 dakpan is naar beneden gevallen en misschien dat er nog een paar los liggen. We zitten mogelijk ook met een lek aangezien we het horen binnendruppelen indien het hagelt. Het gaat om een zadeldak en we willen het dak dus ook eens gans laten nakijken.

Schoorsteen herstellen of vernieuwen

Ik wil graag mijn schoorsteen laten herstellen of eventueel vernieuwen. Het gaat om een hellend dak met dakpannen. Er is 1 schoorsteen die zeker herstelling nodig heeft en mogelijk nog meerdere die beschadiging kunnen hebben opgelopen.

Velux dakraam vervangen

Bestaand velux dakraam in slaapkamer dient vervangen te worden door een nieuwe met betere isolatie (vooral geluid). Dezelfde afwerking en afmeting in hout.

Lichtkoepel herstellen of vervangen

Er moet bij mij thuis een lichtkoepel vervangen worden (door een nieuwe). Liefst zo spoedig mogelijk want het regent binnen.

Vervangen pannendak en isoleren

Ik wil graag het hele pannendak laten vervangen. De pannen zijn oud ik weet niet precies oppervlakte maar ik denkt ongeveer 90 m² . Graag ook dakisolatie en materialen door de dakwerker.

Afbreken oude schoorsteen

Ik kocht een gerenoveerd huis met een oude schoorsteen op. Deze schoorsteen begint nu wat af te brokkelen. Graag had ik dit laten afbreken en afdichten voor er ongelukken gebeuren.

Afbreken schoorstenen (bovendaks)

Verwijderen en waterdicht maken van 3 schoorstenen op een zadeldak.

Herstellen van regenpijp

De regenpijp moet hersteld worden. Deze lekt bovenaan waardoor er vocht in de muur trekt. Dit moet dus gemaakt worden zodat er geen vocht meer in de muur trekt. Voorlopig de vocht in de muren nog niet te behandelen. Ik zoek een goede vakman om de regenpijp te herstellen.

Lekkende dakgoot herstellen of vervangen

Onze dakgoot lekt en zou graag hebben dat er eens iemand komt kijken.

Koepel vervangen door beloopbare koepel en dakterras in hout aanleggen

Er is een bestaand terras in tegels die rusten op tegel opstaanders en er zit momenteel een gebogen plastieken koepel die open kan naar buiten toe. Die moet er uit en vervangen worden door een beloopbaar plat dakvenster. het terras is ongeveer 10 vierkante meter, maar er zou eveneens een beloopbaar plat dakvenster in geplaatst moeten worden om zodoende het terras zo groot mogelijk te maken. Ook graag een houten terras aanmaken, dit is een dakterras is ongeveer 10 m².

Plaatsen Velux dakraam

Installeren velux dakraam in hellend dak met dakpannen. De minimale luchtdoorlaat dient 1m² te zijn aangezien het moet dienen als brandraam.

Lek aan regenpijp herstellen

Lek in regenpijp. Dit zou hersteld moeten worden.

Plaatsen dakkoepel op een plat dak

Plaatsen van een dak koepel (voor dak betreding). Op een plat dak te plaatsen.

Lek in dakgoot herstellen

De dakgoot lekt. Het betreft een dakgoot aan de achterzijde van een rijhuis, 7 meter lang met een regenpijp van 10 meter.

Lek dak dichten

Aan de voet van ons dakkapel waar deze samenkomt met het schuindak is er een vochtplek. Dit is een puntdak. Volgens mij komt dit door water dat langs de zijkant een weg naar binnen vindt en/of door een slechte afdichting van het dak van de dakkapel.

Lekkend dak in keuken hersellen

Huis van 17 jaar oud. Plat dak boven keuken lekt. Plat dak 12 m².