Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Regenpijp plaatsen

Wij hebben een verstopte dakgoot, en we zouden indien mogelijk een regenpijp langs de straatkant laten plaatsen.Onze bovenste dakgoot zit verstopt, waardoor er vocht binnen komt, dit zou dus best zo snel mogelijk opgelost worden. Een dakgoot is 5 meter lang, en ongeveer 6 a 7 meter hoog, en de tweede, meest verstopte dakgoot zit een meter hoger en is maar een kleine 2 meter breed. Daarboven hebben we een nieuwe regenpijp nodig ; Momenteel loopt het water van de dakgoot aan de straatkant via een buis door mijn slaapkamer naar onze koer, maar ik heb ondertussen al een vergunning om een regenpijp aan de straatkant te plaatsen.

Vernieuwen en uitbreiden dak

Vernieuwen en uitbreiden van dak. Dakpannen . oppervlakte 30 à40 m². Plannen in bijlage indien mogelijk

Weggewaaide dakpannen herplaatsen

Er zijn dakpannen verschoven op mijn dak, waarschijnlijk te wijten aan felle wind. Een buur had me dit gemeld. Ik heb geen last van binnenkomend water. Deze dakpannen zouden herlegd moeten worden. (zie foto)

Herstelling lek zadeldak/schouw

We zoeken dringend iemand die kan langskomen voor de herstelling van een lek in een zadeldak, waarschijnlijk met de aanhechting van de schouw (Loodslabben?).

Nakijken en herstellen plat dak

Ik heb een platdak van ongeveer 16m², en er is sinds dit weekend ergens een lek. Binnen kreeg ik in het midden van mijn plafond druppels water. Er zitten geen dakkoepels in, en het is een zeer eenvoudige roofing afwerking.

Herstellen plat dak

Nakijken & herstellen dak: bij hevig regenweer sijpelt er regen binnen in de slaapkamer. Schade muur/plat dak buren nakijken: onze klimop heeft mogelijks deze schade veroorzaakt.

Nieuwe pvc goot installeren

Houten goot lekt. Nieuwe goot in pvc te plaatsen. Het gebouw heeft een gelijkvloers en 2 verdiepingen

Lichtstraat vervangen

Ik zou graag de bestaande lichtstraat vervangen door een dakkoepel die open kan met behulp van een afstandsbediening (ivm verluchting). Graag inclusief plaatsing. Het huidige glas is 54x294cm.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoothoek losgekomen. Water loopt binnen. Zinken dakgoot.

Dakraam monteren

Op zoek naar een stielman om een Cabrio velux te plaatsen. Raam zelf is al aangekocht.