Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Dakraam monteren

Op zoek naar een stielman om een Cabrio velux te plaatsen. Raam zelf is al aangekocht.

Dringende herstelling leien dak

Leien dak lekt en moet hersteld worden. Hierna ook aansluiten op bestaande afvoerbuizen. Alles op zo'n 12m hoogte.

Nieuwe lichtkoepel te plaatsen

Nieuwe lichtkoepel plaatsen op een plat stuk van een dak.

4 dakramen vervangen

Ik wil graag 4 Velux dakramen laten vervangen. De maat is GGL 308. Twee ramen zijn makkelijk te openen, twee zitten hoger in het dak. Het dak heeft gegolfde dakpannen.

Lichtstraat plaatsen

we zouden graag 2 lichtstraten plaatsen waarvan 1 met toegang tot het dak. tevens willen we ook een nieuwe dak plaatsen met isolatie en epdm. Het is een plat dak. Dus een totaalproject.

Verwijderen en dichtmaken van schoorsteen

Graag wens ik de schoorsteen te verwijderen want er komt regen binnen en de schoorsteen schacht is vochtig. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt en is overbodig.

Nieuwe lichtstraat plaatsen

We zouden graag een nieuwe lichtstraat plaatsen. Afmeting min 2 m op 2.5 m met 2 ramen die open kunnen en 1 toegang naar het dak.

Daklekkage opsporen en herstellen

Wij ontdekten een vochtige plek in de nok van ons hellend dak. Met het regenweer van afgelopen week werd de plek ook groter. Er is zowel vocht te zien op de twee schuine wanden van het dak als op de zijgevel. We denken dat er een of meerdere pannen stuk of verschoven zijn, of dat er een lek is aan de schoorsteen van de buren en dat er langs daar water binnensijpelt. Ons hellend dak is zo een 8 meter hoog.

Vervangen van lichtkoepels

2 lichtkoepels die vervangen moeten worden. Plat dak. Lichtkoeples 1 m op 1m. 1 van de lichtkoepels kan open.

Cementeren van schouw bovendaks

Ik wens 1 schouw (achtergevel) opnieuw te laten cementeren aangezien er een aantal stukken afgevallen zijn en de cementering verweerd is. De andere schouw (voorgevel) wens ik plaatselijk te laten herstellen.