Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Herstellen dakgoot

Ten gevolge van een lek in de dakgoot, heb ik last van een natte muur. Graag had ik de dakgoot laten herstellen/vernieuwen.

Regenpijp vervangen

Door de storm onlangs is de regenpijp afgerukt aan de straatkant. Er moet een nieuwe komen. Aansluiting aan dakgoot is op 12 meter hoogte. Lengte regenpijp is ca 3meter. Komt terecht in collector met dak van de buren.

Schouw op dak afbreken

Aangezien onze (gedeelde) schouw niet meer wordt gebruikt (is beneden al verwijderd) Het gedeelte op het dak laten afbreken en uiteraard ook het dak daarna dichtmaken.

Plat dak renoveren en houten dakterras plaatsen

Op de keuken ligt een plat dak in zink dat aan vervanging toe is. Afbraak schouw, oude lichtkoepel van 180x90 en ook het bestaande plat dak met klein zadeldak. Hierna isoleren met PUR, 16cm. Plaatsen loopglas in plaats van lichtkoepel, 180 x 90 cm. Nieuwe platte dakbedekking, EPDM, over heel het dak van 18 m². Installeren houten dakterras 14,5 m²

Dakgoten vervangen of herstellen

Herstelling van de regenwaterafvoer aan de voorgevel (op +/- 10 à 11 meter hoogte). Deze afvoer loopt langs de zijgevel op het dak van de buren. De buizen zijn losgekomen, waardoor deze opnieuw in elkaar geklikt en verlijmd moeten worden. Om eventuele schade te vermijden naar de toekomst toe, zouden deze eveneens met beugels aan de muur moeten worden vastgemaakt. regenwaterafvoer in zink.

Lichtstraat plaatsen

Isolatie en renovatie bestaand plat dak plus lichtstraat maken 32 m²

Lichtstraat te herstellen of vervangen

Het regent binnen via de dwarsbalken (hout) van onze lichtstraat. De loodslabben aan de muren (buiten) zijn 3 jaar geleden vervangen door wakkaflex en de rubbers op de profielen werden vastgelijmd, maar het water komt nu opnieuw binnen, via de dwarsbalken. Voorlopig ligt er een plastic zeil op, maar dit moet hersteld of vervangen worden. Het dak is ongeveer 1,5m breed en 3 à 4m lang.

Plaatsen van veluxen

Wij wonen in een rijhuis met een hellend dak, de hoogte van de dakgoot is 7,80 m, de nok is op 11,40 m. Wij hebben reeds 5 veluxen en gootstukken besteld. 4 keer 114 cm x 118 cm SK06 GGL drievoudig glas 1 keer 114 cm x 70 cm SK01 GGL drievoudig glas Wij zoeken een dakwerker om dit te plaatsen.

Plaatsen van dakgoot + zinken plat dak + isolatie en 2 lichtkoepels

Plaatsen nieuwe dakgoot, lengte 13 meter. Zinken dak plaatsen er dient ook isolatie te komen en 2 lichtkoepels die buiten formaat zijn, dienen geplaatst te worden. Plat dak ongeveer een 30 m².

Lek in dakgoot herstellen

Herstellen van een lek in de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis bovenaan op de derde verdieping. Er is een lek in de dakgoot waardoor er water langs muur sijpelt. De lengte van de goot is 10,7 meter.