Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Roofing plaatsen op plat dak

Roofing plaatsen op plat dak van 3m x 8m.

dakgoten vervangen of herstellen

Open regenpijp die van voorzijde over mansardekamer en zolder loopt heraanleggen. Plat dak nakijken.

Lichtstraat in plat dak te vervangen

Het gaat om het vervangen van een bestaande lichtstraat van ongeveer 4500mm x 2500mm. Gelieve afbraak, wegvoeren van oude lichtstraat te includeren. Nieuwe lichtstraat dient aangeleverd te worden door bedrijf/dakwerker zelf.

Polycarbonaat platen plaatsen

2 Meerwandige polycarbonaatplaten plaatsen op plat dak ter vervanging van de huidige. 1 Plaat is 1.2m x 2.5m, opstaand tegen muur. Deze is verkeerd geplaatst. 1 Plaat is ong. 1.2m x 1.7m en ligt plat.

Dakramen plaatsen

Ik had graag 2 wentelende dakramen geplaatst van 114*118 en/of 134*98 met verduisteringsgordijnen.

Nieuwe dakplaten op veranda plaatsen

Vervangen van polycarbonaat platen verandadak. Gaten door stormschade. Oppervlakte van het dak is 3 x 4 platen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot lekt. Graag hadden wij geweten of dit kon gerepareerd worden. Indien niet mogelijk, nieuwe dakgoot. Ons huis kent 3 verdiepingen en is een rijwoning van ongeveer 7m breed.

Herstellen zinken dakgoten

Lek in overgang dakgoot-regenpijp herstellen. Vermoedelijk soldeerwerk. Bij felle regen komt er heel wat water binnen via de spouw en dan door het venster. Buurvrouw heeft ook enkele scheuren in zinken goot die reeds tijdelijk hersteld werd met soort silicone, dus die ook graag solderen.

Polycarbonaatplaten van lichtstraat vervangen

Wij willen de polycarbonaatplaten vervangen van onze lichtstraat met behoud van bestaande structuur. De afmetingen hiervan zijn circa L 3m40 B 1m.

Vervangen van veluxraam afmetingen 134*98 cm

Ik wil één veluxraam laten vervangen - afmetingen 134*98 cm GGL 2070 Energy & Comfort UK04 (134 x 98).