Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Dakgoten vervangen of herstellen

Onze dakgoot is versleten. De houten afdekplaat over de ganse lengte (+/- 5m) is aan restauratie toe. Misschien vervanging, maar dat is moeilijk in te schatten (hoog rijhuis).

Regenpijp herstellen

Regenpijp herstellen. Door wind is deel van regenpijp net onder dak aan achterkant van huis weggewaaid. Regen loopt uit de goot langs gevel naar beneden.

Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen uit baksteen verwijderen op een standaard dak uit dakpannen. Oppervlakte ben ik niet zeker, ik vermoed een meter hoog.

Loodpapier vervangen

Het materiaal dat de overgang tussen 2 pannendaken bij rijhuis afdekt is deels afgewaaid.

Dakgoot voorgevel herstellen

Dakgoot voorgevel herstellen. 5m.

Polycarbonaatplaten vervangen afdak

Ik heb een open afdak met golfplaten en zou die willen laten vervangen door polycarbonaat platen. De oppervlakte is ongeveer 3,5 op 4 meter. Er dient geen hoge isolatiewaarde aan gekoppeld.

Dakgoten herstellen

Bevestigen van losgekomen bescherming van de dakrand/dakgoot van 4m.

Lek in dakterras dichten

Er komt water binnen via het lichtpunt in de kamer die zich onder het dakterras bevindt, zie de plaats waar het water binnenkomt in het rood aangeduid op de foto. Lek opsporen en dichten.

Herstellen van lek aan lichtkoepel in plat dak

Graag herstelling rondom een lek in de lichtkoepel van het plat dak. Indien nodig vervanging van de koepel.

Daklekkage verhelpen

geen probleem in deze kamer gehad, maar sinds enkele weken staat er vocht en nu met hevige regen en storm is er al schimmelvorming. Huis wordt verhuurd, dus zou dit zo snel mogelijk willen oplossen. Vermoedelijk een probleem met de dakgoot, verstopt of defect...