Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of directe omgeving.

914 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak compleet vernieuwen, hellend dak renoveren en isoleren (Sarkindak), plat dak met lichtstraat heraanleggen, plat dak met lichtstraat heraanleggen, hellend dak renoveren en isoleren, hellend en plat dak renoveren met isolatie, dakkapel maken, nieuw hellend dak plaatsen, hellend dak renoveren en veluxen plaatsen, dakkapel maken om geluid te weren van verkeer, hellend en plat dak isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel huis kunststof, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Vervangen van lichtkoepel door vier wandige lichtkoepel super isolerend

De huidige lichtkoepel met dubbele wand (op een plat dak - buitenmaat ongeveer 160 * 100 cm) is kapot en dient vervangen te worden. In plaats van de huidige dubbelwandige koepel, zou ik graag een super isolerende drie- of vier wandige koepel wensen. Belangrijk: enkel het 'plexi-glas' dient vervangen te worden. De rest van de koepel kan bewaard blijven (dient enkel een keer proper gemaakt te worden).

Plaatsen van lichtkoepel

Het vervangen van een lichtkoepel , type lessenaarsdak , in rijwoning wegens lekkage van bestaande koepel. Graag eerst bezichtigingsdatum afspreken om afmetingen te nemen en verdere afspraken te maken.

Solatube plaatsen in badkamer en keuken

Solatube plaatsen in de badkamer en de living voor meer daglicht te hebben: Afmetingen :1 x 160 eco dichtbij een muur door pannendak pan 44 start 50 cm boven plafond. (1 verlengstuk? ) Koepel evenwijdig met pannen. 1 x 290 eco + 2 x 160 eco door volle muur met crepi op isolatie Standaard plafondplaat.

Hellend dak renoveren en isoleren

Onder de zolder waarop het dak zich bevindt zijn er nog een begane grond en twee verdiepingen. Begrijp is goed dat de stalen dakplaten meteen de isolatie bevatten ? Dan liefst rots- of glaswol in die platen met het oog op optimale akoestische isolatie, omdat het huis aan een drukke weg gelegen is. IK zou gaan voor een optimale isolatiedikte. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 110 vierkante meter: 11,25 diep bij 6,50 breed met een normaal puntgeveldak Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Stalen dakplaten / dakpanplaten Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Ja

Dakherstelling/renovatie en plaatsen velux

Het onderdak aan de noord-kant is aan herstelling toe: - herstellen/vervangen onderdak waar nodig - herstellen/vervangen lood waar nodig - herstellen/vervangen kepers waar nodig Plaatsen van een Velux aan zuid-kant, eventueel herstellen/isoleren Velux aan noord-kant

Aanleggen groendak

De oppervlakte van het dak is ongeveer 20m² maar bevat een glazen koepel van ongeveer 2m². Het groendak moet een draineerlaag, een substraatlaag en een vegetatielaag hebben. Het groendak moet minstens 35l/m² water bufferen.

Herstelling van schouwen nodig

Herstellen van de schouwen van mijn woning, hieronder een korte oplijsting en reeds enkele foto's: Schouw 1: Herstellen, waarschijnlijk heropmetsen - 3 rookkanalen waarvan 2 gebruikt voor mazoutbrander & airco, maar dient hersteld te worden rekening houdend met mogelijke aanpassing naar condensatieketel op aardgas. Schouw 2: Herstellen, waarschijnlijk deel heropmetsen - open haard. Schouw 3: Herstellen, waarschijnlijk deel heropmetsen - fornuis. Schouw 4: Waarschijnlijk enkel hervoegen - Geen foto, maar ook voor open haard. Korte schouw midden (piramide)dak

Herstellen afgeschilferd deel van dak

Juist onder het dak zit er een scheur in mijn gevel , dit zou moeten gecementeerd worden en eventueel geschilderd.

Dakkapel maken

In schuin dak een dakkapel in maken van 4 meter.

Schuin dak te renoveren

Renoveren van een schuin dak ongeveer 45m² incl het plaatsen van nieuwe regenpijpen , dakgoot en velux raam.

Herstellen van lek op plat dak

Boven onze keuken en eetplaats ligt een plat dak met groendak. Momenteel zitten we met een lek boven onze keuken. Bij hevige regenval krijgen we nogal wat water binnen en dit zouden we uiteraard graag zo snel mogelijk laten herstellen.

Regenpijp herstellen

De regenpijp 10 cm onder de dakgoot is losgekomen en moet weer vast in het stuk onder de dakgoot. Ik woon in een herenhuis met drie verdiepingen. De dakgoot boven is wel vrij breed.

Isoleren van plat dak

Plat dak isoleren langs buitenzijde: Isoleren van dak. Totale oppervlakte ongeveer 90 m² - 100 m².

Regenpijp plaatsen

IK wil graag een regenpijp laten plaatsen aan de voorgevel. Het huis heeft 2 verdiepingen. PVC of zink.

Duivenpinnen plaatsen in zinken dakgoot

Plaatsen duivenpinnen voor en achteraan in de zinken dakgoot lengte samen 10 meter hoogte huis 12 meter met de ladder bereikbaar volledige prijs materiaal en plaatsen.

Dakisolatie vervangen, Velux plaatsen en afwerking in Gyproc

Ik wil graag een zolderkamer/mezzanine afwerken. - oude isolatie vervangen door nieuwe conforme isolatie. - winddicht, dampscherm etc - plaatsen nieuwe Velux in het dak - het dak afwerken met gyproc

Afvoer herstellen en dichten lekkage

Er dienen verschillende werken uitgevoerd te worden aan ons dak van onze rijwoning; 1. Afvoer van de voorste helft van ons dak loopt van de voorste bakgoot naar achter door de woning. Dit dient gesupprimeerd te worden door voorste bakgoot in andere richting te laten aflopen, regenpijp naar beneden tegen voorgevel en aansluiten op reeds aanwezig aansluitpunt. 2. Dichten van lekkage aan één van de voorste bakgoten. 3. Maken van gescheiden afvoerkanaal op 2 daken gemaakt in resistrix bedoeld voor groendak.

Lichtkoepel plaatsen

Betreft plaatsing van een lichtkoepel, voorkeursgrootte 100 cm x 200 cm. Dak is EPDM/Roofing. Zie foto in bijlage als voorbeeld.

Dak en gevel renoveren

Renovatie rijwoning: dak- en gevelwerken en isolatie.

Dak vernieuwen met isolatie en dakvensters

Dak vernieuwen van kleine woning met dakvensters. Met isolatie standaard. Breedte: 4 m 10. Hoogte: 2 m 30 à 2 m 50. Lengte: 8 m.

Dakraam velux laten plaatsen

Ik wil een veluxraam laten plaatsen in een zolderkamer.

Dakkapel plaatsen

We zijn bezig onze woning te renoveren, en 1 van de zaken die we zouden willen doen is het leefbaarder maken van de zolderruimte. Het hellend dak hiervan zal in de loop van het jaar al geïsoleerd worden, maar we zouden ook willen zien of het mogelijk is om een dakkapel te plaatsen om zo meer ruimte en lichtinval te creëren. Daarnaast heeft het dak bij de vorige eigenaar ook waterschade opgelopen, en zou er nagekeken moeten worden of er geen structurele schade aanwezig is die de werken (zowel wat dakkapel betreft als wat de isolatie betreft) in het gedrang zouden brengen. Het gaat om een hellend pannendak met een gevelbreedte van 4m, bereikbaar via het platdak aan de achterkant.

Lichtkoepel herstellen of vervangen

Ik heb in een plat dak een kunststof lichtkoepel zitten van ongeveer 1 op 2 meter. Daar is vorige week iets op gevallen waardoor de bovenste laag gekraakt is. Ik wil ten eerste weten of dit vermaakt kan worden, dan wel vervangen, en wat hier de kost van zou zijn. De gebroken stukken hebben we voorlopig vastgeplakt, op de foto kun je rechtsonder de schade zien.

Lichtstraat in plat dak te vervangen

Wij hadden graag ons huidige lichtstraat, bestaande uit oudere polycarbonaat platen, vervangen daar deze beschadigd zijn door zware hagel. De afmetingen zijn een 240 cm op 380 cm, en onze voorkeur gaat uit naar de plaatsing van gelaagde polycarbonaat spouwplaat.

Lichtstraat te vervangen

Wij willen graag een oude lichtstraat (11 x 1. 65 m) vervangen