Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Lichtstraat te herstellen of vervangen

Het regent binnen via de dwarsbalken (hout) van onze lichtstraat. De loodslabben aan de muren (buiten) zijn 3 jaar geleden vervangen door wakkaflex en de rubbers op de profielen werden vastgelijmd, maar het water komt nu opnieuw binnen, via de dwarsbalken. Voorlopig ligt er een plastic zeil op, maar dit moet hersteld of vervangen worden. Het dak is ongeveer 1,5m breed en 3 à 4m lang.

Plaatsen van veluxen

Wij wonen in een rijhuis met een hellend dak, de hoogte van de dakgoot is 7,80 m, de nok is op 11,40 m. Wij hebben reeds 5 veluxen en gootstukken besteld. 4 keer 114 cm x 118 cm SK06 GGL drievoudig glas 1 keer 114 cm x 70 cm SK01 GGL drievoudig glas Wij zoeken een dakwerker om dit te plaatsen.

Plaatsen van dakgoot + zinken plat dak + isolatie en 2 lichtkoepels

Plaatsen nieuwe dakgoot, lengte 13 meter. Zinken dak plaatsen er dient ook isolatie te komen en 2 lichtkoepels die buiten formaat zijn, dienen geplaatst te worden. Plat dak ongeveer een 30 m².

Lek in dakgoot herstellen

Herstellen van een lek in de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis bovenaan op de derde verdieping. Er is een lek in de dakgoot waardoor er water langs muur sijpelt. De lengte van de goot is 10,7 meter.

3 Veluxen plaatsen op schuin dak

Ik wil graag 3 veluxen plaatsen op dak van bungalow. Dit is een schuin dak.

Nieuwe golfplaten op dak van tuinhuis plaatsen

De golfplaten zijn gebarsten en moeten dus vernieuwd worden. Gaat om een plat dak van tuinhuis van ongeveer 8 m². Nieuw materiaal opnieuw golfplaten maar stevig zodat men erop kan lopen.

Nakijken en herstellen van schoorsteen en schouw

Nazicht van mijn schoorsteen en herstelling maken aangezien deze begint af te brokkelen. Er valt stof en stenen naar beneden, dus ook de schouw op het dak moet men nakijken en herstellen.

Schouw afbreken en dichtmaken

We zoeken iemand voor het afbreken van 2 schouwen (bovendaks) en om het dak dan weer dichtmaken. We zoeken iemand die dit werk op korte termijn kan uitvoeren. Het uitbreken van de schouwen binnen in de woning doen we zelf.

Lek in roofing plat dak herstellen

Lek in plat dak dat zou moeten worden hersteld. Het gaat om 1 lek in de roofing op de eerste verdieping.

Daklekkage in plat dak herstellen

Een plat dak met epdm-en lichtstraat lekt. (= glaspartij). Langdurig inregenen, geen oorzaak gevonden