Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of directe omgeving.

738 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: vervangen golfplaten dak, dak herstellen, leien dak vervangen door pannen dak, groot zadeldak vervangen en isoleren, nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen, asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak, houten dakconstructie laten maken, dak laten verbouwen, volledig hellend dak te vervangen, isoleren van dak, dakwerken uit te voeren, dakwerken - Renovatie, isoleren van sarking dak en afwerken met leien of dakpannen en velux plaatsen, dakwerken herstelling dak, zadeldak vernieuwen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Dakkapel in kunststof plaatsen

2 meter dakkapel in kunststof te voorzien.

Herstel van dakgoot van buiten

Door sterk wind is mijn dakgoot losgekomen van de buiten kant. Zoals u ziet in de toegevoegde fotos is de L-vormige lat gedeeltelijk los gekomen. Geen loodwerken, enkel de afwerking lans de buiten zijde van de gevel. - dakgoot is 3m ongeveer

Regenbuizen vervangen en aanpassen

Regenbuizen vervangen en aanpassen

Weggewaaide dakpannen herplaatsen

Er zijn 2 dakpannen weggewaaid ,de klus kan gedaan worden zonder op het dak te klimmen want het bevind zich vlak naast een Velux raam. Ik heb nog nieuwe dakpannen.

Regenpijp herstellen of vervangen

Er zit waarschijnlijk een lek in de regenpijp die ingewerkt zit in de voorgevel van een rijwoning. De pijp moet hersteld worden, of een nieuwe regenpijp geïnstalleerd worden die dan aan de buitenkant van de voorgevel zou hangen. De werken moeten zo snel mogelijk uitgevoerd worden wegens verkoop van de woning.

Renovatiewerken dak

Volledige dakrenovatie Dit betreft een hellend dak. Oude schoorsteen afbreken tot aan de nok. Plaatsen van dakramen. Vakman die ter plaatse komt kijken voor een prijsofferte te maken.

Lek dakgoot herstellen

Ik vermoed dat ik een lek heb aan de dakgoot. Vochtige plek na zwaar regenbui net onder de dakgoot. Er zijn 3 verschillende daken met goten. Kunnen jullie eens komen kijken om een offerte te maken?

Dakgoot herstellen oude kapel

Oude kapel gelegen in Gent: Dakgoot herstelling en wellicht ook leien te vernieuwen.

Lek in plat dak

Het dak boven mijn badkamer lekt. Het dak bestaat uit 2 verschillende bedekkingen: zink en roofing(?). De oppervlakte bedraagt ongeveer 6m op 4m.

Afvoerbuizen installeren

Voorgevel van ons appartementsgebouw is 9 meter hoog . We denken dit nodig te hebben: - Zink afvoer buis nature 0,7mm diameter 80mm - Galva scharnierhaak diameter 80mm met pin - Zink tapbuis nature 0,7mm diameter 80mm - Gy stootbuis glad diameter 80mm 100cm. Installeren

Schouwafdekking te plaatsen

Leveren en plaatsen van schouwafdekking (2 kanalen open haard + centrale verwarming gasoil verwarming)

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Graag had ik de oude polycarbonaatplaten vervangen door nieuwe, meer isolerende polycarbonaatplaten. Afmetingen: Lengte +/- 4 m, breedte +/- 2. 60 m. Foto in bijlage. Gelieve mij in eerste instantie per mail te contacteren aangezien ik telefonisch moeilijk bereikbaar ben. Graag per mail, moeilijk bereikbaar.

Renovatie hellend dak en dakgoot

Renovatie hellend dak + dakgoot.

Plat dak plaatsen

Het plaatsen van een plat dak 15-20m² in de achterbouw.

Plaatsen van dakkapel

Dakkapel (B) 2500 x (H) 1300 • Hellingsgraad dak +/- 45° • Pannendak randaanwerking bestaand dak • Dakkapel RAL7016 (Antracietgrijs) • Raamwerk RAL7016 (Antracietgrijs)

Dakgoot uit zink vervangen

Ik dien een lekkende dakgoot van 5 tot 6 meter lengte te laten vervangen. De plaats is niet gemakkelijk bereikbaar.

Daklek herstellen

Wie kan er een lek in mijn dak herstellen. (dakpannen) Zie foto.

Vernieuwen zadeldak

Ik wil het zadeldak van een rijwoning laten vervangen, isoleren + het vervangen van de dakgoten. Het dak is +/- 80 tot 100 jaar oud. De oppervlakte bedraagt +/- 65m². Het huis is momenteel niet bewoond.

Regenpijpen aanleggen

2 regenpijpen moeten aangelegd worden

Herstelling en isolatie dak

There are some leakages in the roof, and they need to be repaired. I also want to know if we can do some isolation on the roof.

Herstellen dak door lekkage

Opzoeken van oorzaak lek in dak en reparatie ervan. Het lekt wanneer het hard regent. Achteraan de steeg, het is een geel huis, zeer belangrijk.

Zinken dak herstellen

Bij hevige regen sijpelt er water door mijn plat dak. De oppervlakte van het dak is ongeveer 7 vierkante meter op een hoogte van 9 meter boven drie dakvensters. Het dak is bedekt met een zinken bedekking van bouwjaar 1965. Het betreft kleine gaatjes of spleetjes.

Herstellen lek in dakgoot

Dringend op zoek naar een vakman voor de herstelling dakgoot/aansluiting regenpijp.

Plaatsen van nieuwe dakgoot, regenpijp en vervangen dakbedekking

Het zou gaan om het plaatsen van een nieuwe dakgoot (+/- 8 m 50 lang) + regenpijp met aansluiting op de riool (huidige regenpijp loopt door het huis naar achter) en het vervangen van de dakbedekking van een plat dak (+/- 2 m 20 x 4m) en 2 lichtkoepels (afmetingen van de openingen in het plafond: 105x105 cm en 73x73 cm) Dit gaat om een plat dak.

Plaatsing onderdak en 2 veluxen + isolatie

Plaatsing onderdak en 2 veluxen + isolatie.