Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor gelijkaardige projecten:
vervangen leien dak door dakpannen en isoleren, omkasting dakgoot herstellen en andere dakwerken, zadeldak renoveren, golfplaten dak vervangen door isolatieplaten, nieuw pannendak plaatsen, rieten dak vervangen door dakpannen, nieuw hellend dak plaatsen, nieuw hellend dak met dakramen en dakkapel plaatsen, nieuw hellend dak en roofing met isolatie plaatsen, vervangen zadeldak en herplaatsen veluxen, leien dak vervangen door pannen , onderdak plaatsen en veluxraam plaatsen, verwijderen van asbestleien en plaatsen van onderdak, dak leggen op aanbouw, nieuw dak leggen op garage, nieuw plat dak leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Dakraam omvormen of nieuw type dakraam plaatsen

Momenteel is er een Velux in van het type GGL08. Dit moet echter een uitzetbaar dakraam worden (scharnier aan bovenzijde). Mocht het huidige raam omvormbaar zijn tot een uitzetbaar type, had ik dit graag laten uitvoeren. Mocht dit niet mogelijk zijn, had ik graag een dakraam type GPL UK08 laten installeren.

Houten corniches vervangen

Vervangen van de houten corniches dak. De voor- en achterkant van mijn huis (telkens zo'n 5,5m)? Het gaat over het vervangen van een houten corniche in dezefde stijl, nieuwe zinc en verven.

Nieuw hellend dak plaatsen

Oude dak vervangen en nieuwe dakgoten plaatsen. Hellend dak. Rijwoning

Dakkapel plaatsen

3,2 meter . Plat dak. Het dak werd onlangs volledig gerenoveerd. De gevel is 5,2 meter breed. Aan beide kanten moet 1 meter uitgespaard worden, dus zal de breedte van de dakkapel ongeveer 3m tot 3,20m bedragen en de hoogte bepaald op basis van het raam dat ongeveer 1,40 meter hoog mag zijn. De hellingsgraad van het dak zou ongeveer 45 graden zijn. Voor de bekleding van de zijkant verkiezen we kunststof.

2 dakvensters plaatsen

Twee dakramen te plaatsen in het dak aan de voorkant van het huis, men moet twee gaten maken aangezien het nu dicht is waar de ramen moeten komen. Ik wil twee valux ramen (GGL UK04 2070) met een grote van 134x98 en uitgevoerd met isolerend kader (EDW 2000). Het is op een zolder op de derde verdieping.

Dak herstellen

Vervangen 10-tal pannen, aansluitingen schouw/dak vernieuwen, nok pannen terug vastleggen, indien nodig zinken dakgoten vernieuwen. Algemene inspectie dak, indien nodig kleine herstelwerkzaamheden. Breedte woning is 5 meter (voor- en achtergevel zijn gelijk). Kroonlijsthoogte is 10,25 meter (!). Stelling vooraan kan op het trottoir, achteraan op plat dak keukenuitbouw.

Plaatsen van lichtkoepel type Skylux

Ik wil graag een lichtkoepel met drie wanden van het type Skylux laten plaatsen. Het strippen gaat reeds gedaan zijn en klaar liggen voor de installatie. Het gaat om een plat dak en ik wil een lichtkoepel van 1 x 2 meter.

Lek in dakgoot herstellen

Ik ben dringend op zoek naar iemand voor het herstellen van een lek in de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis bovenaan op de derde verdieping. Ik vermoed dat er een lek is in de dakgoot en dat er ook water in langs muur sijpelt.

Dakraam vervangen door Velux

Er zou een klein dakraam moeten vervangen worden. Ik zou dit graag willen laten vervangen door een groter raam, een velux indien dit mogelijk is.

Schouw dichtmaken

In functie van een renovatieproject zou een oude schouw bovenaan moeten worden toegemaakt tegen regeninsijpeling en ongedierte. Hoogte schouw vanaf straatniveau is ongeveer 14 à 16 meter. Het gaat om een schuin dak.

Nieuwe dakkoepel plaatsen

Ik wil graag een nieuwe dakkoepel plaatsen aangezien mijn oude kapot is en het binnenregent. De afmetingen langs de buitenkant zijn 102 x 145 cm. Ik wil graag een volledig nieuwe koepel met dichting laten plaatsen.

Dakkapel plaatsen op zadeldak

Dakkapel plaatsen op een zadeldak. Graag een houten dakkapel plaatsen.

Hellend dak renoveren en isoleren

Hellend dak renoveren en isoleren. De oppervlakte van het dak is 30 vierkante meter + bijbouw +/- 15 m². vorig jaar gekocht en ik weet alleen dat het huis verbouw is in de jaren 90. Graag ter plaatse komen kijken wil graag weten hoe de toestand van het dak is.

Plaatsen van dakterras

Ik zou een volledig terras op een bestaand plat dak willen laten aanleggen. Het gaat om een bestaand plat dak waar een terras van zo een 18 m² moet komen. Hier moet men ook een venster vervangen door een deur, een additionele deur plaatsen en ook de afsluiting voorzien.

Lekkende schouw herstellen

Ik heb vocht aan het plafond bovenaan de schouw in mijn leefruimte. De schouw is van baksteen en niet meer in gebruik. De schouw gaat door het hellend dak van de leefruimte, rechtstreeks naar buiten. Op de plaats waar ze het plafond raakt zijn de bakstenen vochtig. Het dak is 3 maanden geleden gerenoveerd met nieuwe isolatie en binnenafwerking. Ik zoek iemand die de schouw kan herstellen.

Weggewaaide dakpannen vervangen

1 dakpan is naar beneden gevallen en misschien dat er nog een paar los liggen. We zitten mogelijk ook met een lek aangezien we het horen binnendruppelen indien het hagelt. Het gaat om een zadeldak en we willen het dak dus ook eens gans laten nakijken.

Schoorsteen herstellen of vernieuwen

Ik wil graag mijn schoorsteen laten herstellen of eventueel vernieuwen. Het gaat om een hellend dak met dakpannen. Er is 1 schoorsteen die zeker herstelling nodig heeft en mogelijk nog meerdere die beschadiging kunnen hebben opgelopen.

Velux dakraam vervangen

Bestaand velux dakraam in slaapkamer dient vervangen te worden door een nieuwe met betere isolatie (vooral geluid). Dezelfde afwerking en afmeting in hout.

Lichtkoepel herstellen of vervangen

Er moet bij mij thuis een lichtkoepel vervangen worden (door een nieuwe). Liefst zo spoedig mogelijk want het regent binnen.

Vervangen pannendak en isoleren

Ik wil graag het hele pannendak laten vervangen. De pannen zijn oud ik weet niet precies oppervlakte maar ik denkt ongeveer 90 m² . Graag ook dakisolatie en materialen door de dakwerker.

Afbreken oude schoorsteen

Ik kocht een gerenoveerd huis met een oude schoorsteen op. Deze schoorsteen begint nu wat af te brokkelen. Graag had ik dit laten afbreken en afdichten voor er ongelukken gebeuren.

Afbreken schoorstenen (bovendaks)

Verwijderen en waterdicht maken van 3 schoorstenen op een zadeldak.

Herstellen van regenpijp

De regenpijp moet hersteld worden. Deze lekt bovenaan waardoor er vocht in de muur trekt. Dit moet dus gemaakt worden zodat er geen vocht meer in de muur trekt. Voorlopig de vocht in de muren nog niet te behandelen. Ik zoek een goede vakman om de regenpijp te herstellen.

Lekkende dakgoot herstellen of vervangen

Onze dakgoot lekt en zou graag hebben dat er eens iemand komt kijken.

Koepel vervangen door beloopbare koepel en dakterras in hout aanleggen

Er is een bestaand terras in tegels die rusten op tegel opstaanders en er zit momenteel een gebogen plastieken koepel die open kan naar buiten toe. Die moet er uit en vervangen worden door een beloopbaar plat dakvenster. het terras is ongeveer 10 vierkante meter, maar er zou eveneens een beloopbaar plat dakvenster in geplaatst moeten worden om zodoende het terras zo groot mogelijk te maken. Ook graag een houten terras aanmaken, dit is een dakterras is ongeveer 10 m².