Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of directe omgeving.

782 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak en gevel renoveren, dak met dakisolatie plaatsen, dakwerken en isoleren, dakkapellen plaatsen, pannendak renoveren, vervangen daken, nieuwe roofing leggen, dakwerken uitvoeren, dak van boerderij vervangen, dak renoveren, roofing dak en dakgoten vernieuwen, renoveren zadeldak van rijhuis, dakkapel plaatsen, dakramen plaatsen, renoveren dak en plaatsen velux en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Lichtkoepel plaatsen

Betreft plaatsing van een lichtkoepel, voorkeursgrootte 100 cm x 200 cm. Dak is EPDM/Roofing. Zie foto in bijlage als voorbeeld.

Dak en gevel renoveren

Renovatie rijwoning: dak- en gevelwerken en isolatie.

Dak vernieuwen met isolatie en dakvensters

Dak vernieuwen van kleine woning met dakvensters. Met isolatie standaard. Breedte: 4 m 10. Hoogte: 2 m 30 à 2 m 50. Lengte: 8 m.

Dakraam velux laten plaatsen

Ik wil een veluxraam laten plaatsen in een zolderkamer.

Dakkapel plaatsen

We zijn bezig onze woning te renoveren, en 1 van de zaken die we zouden willen doen is het leefbaarder maken van de zolderruimte. Het hellend dak hiervan zal in de loop van het jaar al geïsoleerd worden, maar we zouden ook willen zien of het mogelijk is om een dakkapel te plaatsen om zo meer ruimte en lichtinval te creëren. Daarnaast heeft het dak bij de vorige eigenaar ook waterschade opgelopen, en zou er nagekeken moeten worden of er geen structurele schade aanwezig is die de werken (zowel wat dakkapel betreft als wat de isolatie betreft) in het gedrang zouden brengen. Het gaat om een hellend pannendak met een gevelbreedte van 4m, bereikbaar via het platdak aan de achterkant.

Lichtkoepel herstellen of vervangen

Ik heb in een plat dak een kunststof lichtkoepel zitten van ongeveer 1 op 2 meter. Daar is vorige week iets op gevallen waardoor de bovenste laag gekraakt is. Ik wil ten eerste weten of dit vermaakt kan worden, dan wel vervangen, en wat hier de kost van zou zijn. De gebroken stukken hebben we voorlopig vastgeplakt, op de foto kun je rechtsonder de schade zien.

Lichtstraat in plat dak te vervangen

Wij hadden graag ons huidige lichtstraat, bestaande uit oudere polycarbonaat platen, vervangen daar deze beschadigd zijn door zware hagel. De afmetingen zijn een 240 cm op 380 cm, en onze voorkeur gaat uit naar de plaatsing van gelaagde polycarbonaat spouwplaat.

Lichtstraat te vervangen

Wij willen graag een oude lichtstraat (11 x 1. 65 m) vervangen

Herstellen dak en dakgoten

Er moeten een aantal reparaties aan ons dak in leisteen gebeuren. We wensen volledig nieuwe dakgoten + afvoerbuizen.

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel in kunststof plaatsen. 4m

Dakkapel in kunststof plaatsen

2 meter dakkapel in kunststof te voorzien.

Herstel van dakgoot van buiten

Door sterk wind is mijn dakgoot losgekomen van de buiten kant. Zoals u ziet in de toegevoegde fotos is de L-vormige lat gedeeltelijk los gekomen. Geen loodwerken, enkel de afwerking lans de buiten zijde van de gevel. - dakgoot is 3m ongeveer

Regenbuizen vervangen en aanpassen

Regenbuizen vervangen en aanpassen

Weggewaaide dakpannen herplaatsen

Er zijn 2 dakpannen weggewaaid ,de klus kan gedaan worden zonder op het dak te klimmen want het bevind zich vlak naast een Velux raam. Ik heb nog nieuwe dakpannen.

Regenpijp herstellen of vervangen

Er zit waarschijnlijk een lek in de regenpijp die ingewerkt zit in de voorgevel van een rijwoning. De pijp moet hersteld worden, of een nieuwe regenpijp geïnstalleerd worden die dan aan de buitenkant van de voorgevel zou hangen. De werken moeten zo snel mogelijk uitgevoerd worden wegens verkoop van de woning.

Renovatiewerken dak

Volledige dakrenovatie Dit betreft een hellend dak. Oude schoorsteen afbreken tot aan de nok. Plaatsen van dakramen. Vakman die ter plaatse komt kijken voor een prijsofferte te maken.

Lek dakgoot herstellen

Ik vermoed dat ik een lek heb aan de dakgoot. Vochtige plek na zwaar regenbui net onder de dakgoot. Er zijn 3 verschillende daken met goten. Kunnen jullie eens komen kijken om een offerte te maken?

Dakgoot herstellen oude kapel

Oude kapel gelegen in Gent: Dakgoot herstelling en wellicht ook leien te vernieuwen.

Lek in plat dak

Het dak boven mijn badkamer lekt. Het dak bestaat uit 2 verschillende bedekkingen: zink en roofing(?). De oppervlakte bedraagt ongeveer 6m op 4m.

Afvoerbuizen installeren

Voorgevel van ons appartementsgebouw is 9 meter hoog . We denken dit nodig te hebben: - Zink afvoer buis nature 0,7mm diameter 80mm - Galva scharnierhaak diameter 80mm met pin - Zink tapbuis nature 0,7mm diameter 80mm - Gy stootbuis glad diameter 80mm 100cm. Installeren

Schouwafdekking te plaatsen

Leveren en plaatsen van schouwafdekking (2 kanalen open haard + centrale verwarming gasoil verwarming)

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Graag had ik de oude polycarbonaatplaten vervangen door nieuwe, meer isolerende polycarbonaatplaten. Afmetingen: Lengte +/- 4 m, breedte +/- 2. 60 m. Foto in bijlage. Gelieve mij in eerste instantie per mail te contacteren aangezien ik telefonisch moeilijk bereikbaar ben. Graag per mail, moeilijk bereikbaar.

Renovatie hellend dak en dakgoot

Renovatie hellend dak + dakgoot.

Plat dak plaatsen

Het plaatsen van een plat dak 15-20m² in de achterbouw.

Plaatsen van dakkapel

Dakkapel (B) 2500 x (H) 1300 • Hellingsgraad dak +/- 45° • Pannendak randaanwerking bestaand dak • Dakkapel RAL7016 (Antracietgrijs) • Raamwerk RAL7016 (Antracietgrijs)