Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Dakgoten vervangen of herstellen

Verbreden van de dakgoot aan de voorkant van de woning in zink en het verplaatsen van het tapgat van het midden van de woning naar de linkerkant van de woning als gevolg van het aanbrengen van gevelisolatie. De gevel van de woning is ongeveer 5,5m. Gevelisolatie wordt aangebracht door firma.

Dak tuinhuis herstellen

Ik wil het dak van mijn tuinhuis laten vervangen door golfplaten. Momenteel houten platen met roofing op.

Lekkende goot herstellen

Lekkende dakgoot aan de straatkant aan scheiding tussen de buren repareren.

Gemeenschappelijk dak herstellen

4 aanpalende woningen delen een gemeenschappelijk dak. De bestaande dakbedekking werd niet op een professionele manier uitgevoerd. Indien mogelijk dak te herstellen of een heel nieuw dak plaatsen. Dak met Boomse pannen. Oppervlakte : 4 rijhuisjes: 13 m².in totaal.

Glazen lichtstraat plaatsen

Momenteel is het plat dag nog niet geïsoleerd en liggen er plastieken lichtstraten op. We willen hier een glazen lichtstraat van maken. Het gedeelte loopt over de de keuken en de gang naar de buitendeur voor de tuin. Hoeft zeker niet in 1 stuk te zijn. Mag ook om de zoveel meter een nerf in zitten. Vinden we zelfs beter, gelijkmatiger. Graag in pvc en wit of zwart, zijn we nog niet uit.

Meerdere lekkages in dakgoten herstellen

Oud herenhuis met gewoon dak, dus geen plat. Er zouden 2 herstellingen moeten gebeuren: Dakgoot vooraan heeft een lek dat hersteld moet worden. Dakgoot achteraan heeft ook een serieus te herstellen lek. Het water komt terecht op een lager gelegen plat dakje.

Golfplaten tuinhuis vervangen en dakgoot opnieuw bekleden

Door de storm is het golfplaten dak van het stenen tuinhuis gewaaid, waarbij ook enkele steunbalken werden meegerukt. Vervanging van de steunbalken die niet meer voldoen en opnieuw plaatsen van een lekvrij golfplaten dak. Het gaat om ongeveer 16-20 m². Ook aan de voorgevel van het hoofdgebouw is de dakgootbekleding weggewaaid. Dit moet men ook herstellen.

Dakramen vervangen

Vervangen van 4 dakramen. 2 platdakramen en 2 zolderdakramen. Het gaat om 3 dakramen van het kleinste formaat en 1 van een groter formaat namelijk 1,50 meter.

Dakpannen vervangen

Door het stormweer zijn een paar dakpannen aan de achterkant van mijn huis gevallen en een paar liggen er nu los.

Hellend dak herstellen

Recente storm heeft +/- 9 dakpannen van het dak gewaaid (hellend dak van HOB).