Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Herstel/afbraak scheefgezakte schoorsteen

Schoorsteen in de nok van ons dak staat scheef. Van in de zolder zien we dat de schoorsteen binnen is afgebroken van de grond tot net onder de nok. Het resterende deel in de nok van het dak wordt ondersteund door amateuristische T-profielen. Ik vermoed dat de schoorsteen moet worden afgebroken.

Lek op het dak herstellen

Op het platte dak ter hoogte van de eerste verdieping is momenteel een lek. Het gaat om een kleine scheur van enkele centimeter in de roofing en een klein gaatje in de buitenmuur. Dit geeft binnen in het huis een waterlek.

Herstellen lekkage afvoergoot

Ik wil het lek in de afvoergoot oplossen. Nu blijft het water en de vuiligheid staan. Dit komt doordat er voor vier huizen maar twee afvoerpijpen zijn. Oplossing is: de dakgoot zo aanpassen zodat het water van ons dak kan overvloeien naar de andere afvoerpijpen om zo de riolering in te kunnen gaan. Als dat niet mogelijk is kan er eventueel ook een afvoerpijp gestoken worden in onze afvoer met dan een aansluiting naar de riolering.

Lichtkoepel vervangen

Ik wil een bestaande lichtkoepel van ongeveer 3 jaar oud in een badkamer vervangen door een lichtkoepel die manueel geopend kan worden. Afmetingen: ongeveer 0,50m x 1m.

Dakgoten herstellen en schilderen

Er is een lekkage op de binnenmuur ter hoogte van de dakgoot achter het huis, dus we zouden graag de dakgoot laten herstellen. Deze heeft een lengte van 4 meter. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in het laten schilderen van de behuizing van de dakgoot aan de voorkant. Deze dakgoot is niet lek.

Lekkende goot vervangen

Dakgoot lekt en loopt niet goed af. Dakgoot aan voorzijde van het huis gedeeld voor ongeveer 8m lang. Zinken dakgoot ingewerkt in een corniche.

Regenpijp plaatsen

Wij hebben een verstopte dakgoot, en we zouden indien mogelijk een regenpijp langs de straatkant laten plaatsen.Onze bovenste dakgoot zit verstopt, waardoor er vocht binnen komt, dit zou dus best zo snel mogelijk opgelost worden. Een dakgoot is 5 meter lang, en ongeveer 6 a 7 meter hoog, en de tweede, meest verstopte dakgoot zit een meter hoger en is maar een kleine 2 meter breed. Daarboven hebben we een nieuwe regenpijp nodig ; Momenteel loopt het water van de dakgoot aan de straatkant via een buis door mijn slaapkamer naar onze koer, maar ik heb ondertussen al een vergunning om een regenpijp aan de straatkant te plaatsen.

Vernieuwen en uitbreiden dak

Vernieuwen en uitbreiden van dak. Dakpannen . oppervlakte 30 à40 m². Plannen in bijlage indien mogelijk

Weggewaaide dakpannen herplaatsen

Er zijn dakpannen verschoven op mijn dak, waarschijnlijk te wijten aan felle wind. Een buur had me dit gemeld. Ik heb geen last van binnenkomend water. Deze dakpannen zouden herlegd moeten worden. (zie foto)

Herstelling lek zadeldak/schouw

We zoeken dringend iemand die kan langskomen voor de herstelling van een lek in een zadeldak, waarschijnlijk met de aanhechting van de schouw (Loodslabben?).