Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gent:

Cementeren van schouw bovendaks

Ik wens 1 schouw (achtergevel) opnieuw te laten cementeren aangezien er een aantal stukken afgevallen zijn en de cementering verweerd is. De andere schouw (voorgevel) wens ik plaatselijk te laten herstellen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Er dient een lek gedicht te worden in een koperen goot van een historisch gebouw

Lek in dakgoot herstellen

Aan de voorkant van mijn huis heb ik gemerkt dat de dakgoot lekt. Bij veel regenval drupt het water er langs onder uit. Ik zou er graag iemand naar laten kijken, en een probleemanalyse laten doen. Dakgoot in zink.

Nieuwe roofing plaatsen en schilderwerken uitvoeren

Bovenop de eetkamer moet er een nieuwe roofing geplaatst worden. Binnenin de eetkamer is er waterschade. Er moet ook geverfd worden in de eetkamer na het vernieuwen van de roofing.

Dakafvoeren controleren en onderhouden

Het betreft een rijwoning met mansardedaken en een loggia. We stellen vast dat er water in de kamers komt. Graag iemand die de afvoeren wil controleren en desnoods een reparatie kan doen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Verbreden van de dakgoot aan de voorkant van de woning in zink en het verplaatsen van het tapgat van het midden van de woning naar de linkerkant van de woning als gevolg van het aanbrengen van gevelisolatie. De gevel van de woning is ongeveer 5,5m. Gevelisolatie wordt aangebracht door firma.

Dak tuinhuis herstellen

Ik wil het dak van mijn tuinhuis laten vervangen door golfplaten. Momenteel houten platen met roofing op.

Lekkende goot herstellen

Lekkende dakgoot aan de straatkant aan scheiding tussen de buren repareren.

Gemeenschappelijk dak herstellen

4 aanpalende woningen delen een gemeenschappelijk dak. De bestaande dakbedekking werd niet op een professionele manier uitgevoerd. Indien mogelijk dak te herstellen of een heel nieuw dak plaatsen. Dak met Boomse pannen. Oppervlakte : 4 rijhuisjes: 13 m².in totaal.

Glazen lichtstraat plaatsen

Momenteel is het plat dag nog niet geïsoleerd en liggen er plastieken lichtstraten op. We willen hier een glazen lichtstraat van maken. Het gedeelte loopt over de de keuken en de gang naar de buitendeur voor de tuin. Hoeft zeker niet in 1 stuk te zijn. Mag ook om de zoveel meter een nerf in zitten. Vinden we zelfs beter, gelijkmatiger. Graag in pvc en wit of zwart, zijn we nog niet uit.