Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage verhelpen:

Daklekkage verhelpen

geen probleem in deze kamer gehad, maar sinds enkele weken staat er vocht en nu met hevige regen en storm is er al schimmelvorming. Huis wordt verhuurd, dus zou dit zo snel mogelijk willen oplossen. Vermoedelijk een probleem met de dakgoot, verstopt of defect...
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage verhelpen uit heel België:

Daklekkage verhelpen

Er sijpelt water door het plafond van het gelijkvloers. Waarschijnlijk komt het door het terras op de eerste verdieping dat er net boven ligt.

Daklekkage verhelpen

Lekkage in plat dak. Water komt binnen in de keuken.

Daklekkage verhelpen

Lekkage aan de afloop van het plat dak doorheen de spouwmuur. Ik zou graag de roofing vernieuwen oppervlakte van ongeveer 2 m² op bestaande roofing en loodplaten plaatsen achtergevel over een lengte van ongeveer 5 meter. Waar de lekkage zit moet dichtgemaakt worden.

Daklekkage verhelpen

De oorzaak moet eerst gezocht worden alvorens we het plafond laten herstellen. We zitten met een aantal schimmelplekken plafond slaapkamers en de slaapkamer is ongeveer 9m². We hebben een hellend dak en een aantal dak panelen zijn verschoven misschien ligt het daaraan.

Daklekkage verhelpen

Heden heb ik last van een waterlek ter hoogte van mijn plat dak. Mijn woning is een open bebouwing en boven de keuken en een stuk van de leefruimte is er een plat dak. De woning is 10 jaar oud, maar ik sukkel al enkele jaren met een waterlek dat vermoedelijk via de waterkering op het plat dak zijn weg naar het pleisterwerk in de keuken en de leefruimte vind. Onlangs het plat dak onder water gezet en ben bijna 100% zeker dat de roofing niet lekt. Vorig jaar de muren waterdicht laten maken zonder resultaat. Dus bij deze denk ik dat er in de achtergevel op verdiep en/of de overige 3 (lage) muurtjes op het plat dak een probleem is. De woning is opgetrokken in een nieuwe gevelsteen.

Daklekkage verhelpen bij schoorsteen

Door de storm en veel regen is er een deel van de schoorsteen gebroken (die niet meer gebruikt is, het is gesloten) en komt het veel water door het dak. In de zolder is de muur al beschadig en is er een grote lek. Het kan zijn dat ook op andere plaatsen van de dak nog meer schaden zijn.

Daklekkage verhelpen in hellend dak

Ik krijg op 2 plaatsen druppels binnen en vermoed dat dit van mijn hellend dak komt. Heb hier vroeger ook mee te maken gehad maar dit is 2 jaar opgelost geweest. Sinds de stormen is het probleem terug.

Daklekkage verhelpen aan schoorsteen

Lood vervangen rond schoorsteen