Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gentbrugge:

Daklekkage verhelpen

Er sijpelt water door het plafond van het gelijkvloers. Waarschijnlijk komt het door het terras op de eerste verdieping dat er net boven ligt.

Plat dak plaatsen

Nieuw dakje (<5 m2) dat voorzien is van zelfklevende roofing van aquaplan, maar hier zit ergens een klein lekje in. Om problemen te vermijden dacht ik hierboven gewoon een laag EPDM aan te brengen.

Dak tuinhuis vernieuwen

Het tuinhuis is 3x4 meter. Het dak is aan vervanging toe. Huidige dakbedekking: golfplaten met aan één kant een lichtdoorlaat met plastic platen.

Dak of gevel herstellen na waterschade aan koepel

Sinds ik in mijn woning woon, heb ik geregeld water binnen aan een dakraam in mijn keuken. Ondertussen heb ik al verschillende acties ondernomen, maar het blijft binnen regen. Dit gebeurt enkel bij een combinatie hevige wind en hevige regen (slagregen). Het is op een punt waar 2 daken en een gevel samenkomen waardoor ik momenteel niet weet waar het probleem zich situeert. Ik wil in eerste instantie het probleem zelf aanpakken (lek dichten). Daarna zal ook het pleisterwerk aan de koepel moeten hersteld worden (maar daarvoor moet ik wachten op de verzekeringen).

Vervangen of herstellen van lichtkoepel

Ik had graag een vlakke lichtkoepel laten vervangen of herstellen in een uitbouw met plat dak. Dit aangezien de lichtkoepel lekt bij een regenbui. De koepel heeft een oppervlakte van ongeveer 2,7 m bij 1,1 m. Het frame van de koepel lijkt de oorzaak van de lekken te zijn.

Daklekkage in roofing herstellen

Daklekkage in het platte dak van de woning. Bij slagregen krijgen we water binnen. Er ligt momenteel roofing op het dak. Dakwerker gezocht om de herstelling te maken.

Dakgoten vervangen of herstellen en nazicht dak op lekkage

Dakgoten, isolatie rond de schoorstenen, eventueel controle over lekkage rond de schoornstenen,de toestand bekijken en eventueel een raming makken wat er te herstellen moet. Hellend pannendak.

Buitengebruik gestelde schouw afbreken

Afbraakschouw tot onder het dakvlak, dichten en plaatsen van nieuwe pannen (ik heb dakpannen in mijn bezit, doch geen nokken) + onderdakfolie + vervanging van de dok,... en aansluiten bij buur. Reden van afbraak is waterinsijpeling.

Dakgoten vervangen of herstellen

We merken sinds enkele weken dat er na hevige regen een waterspoor op de voorgevel te zien is, steeds op dezelfde plaats. Zelf kon ik geen lek of schade aan de dakgoot zien. Vorig weekend stelden we vast dat er op de slaapkamer, net onder dak en ter hoogte van de lek, schimmel op de binnenmuur verschijnt. We willen dit zo snel mogelijk laten herstellen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Betreft dakgoot achteraan woning die niet goed afloopt. Bij hevige regen loopt deze over. Dakgoot is 5,5m lang. Moet vervangen of hersteld worden.