Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Gentbrugge:

Buitengebruik gestelde schouw afbreken

Afbraakschouw tot onder het dakvlak, dichten en plaatsen van nieuwe pannen (ik heb dakpannen in mijn bezit, doch geen nokken) + onderdakfolie + vervanging van de dok,... en aansluiten bij buur. Reden van afbraak is waterinsijpeling.

Dakgoten vervangen of herstellen

We merken sinds enkele weken dat er na hevige regen een waterspoor op de voorgevel te zien is, steeds op dezelfde plaats. Zelf kon ik geen lek of schade aan de dakgoot zien. Vorig weekend stelden we vast dat er op de slaapkamer, net onder dak en ter hoogte van de lek, schimmel op de binnenmuur verschijnt. We willen dit zo snel mogelijk laten herstellen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Betreft dakgoot achteraan woning die niet goed afloopt. Bij hevige regen loopt deze over. Dakgoot is 5,5m lang. Moet vervangen of hersteld worden.

Dakgoten herstellen en reinigen

Achteraan afscherming dakgoot herstellen, het hout is hier rot. Ook wat plastiek te vervangen. Vooraan de regenpijp vrijmaken of herstellen.

Dakgoten vervangen of herstellen

Zinken dakgoot moet vernieuwd worden. Er zitten lekken op 2 plaatsen. De gevelbreedte is 4,5 meter.

Extra regenafvoerpijp plaatsen

Plaatsen van een extra regenpijp naar de grond. Dit op een dakgoot van een rijhuis op de tweede verdieping.

Lek in dakgoot herstellen

Wij zoeken iemand om twee dakgoten te vervangen of aanpassen. Het betreft (lekkende) bakgoten van ongeveer 8 meter lang langs de twee kanten van een oude achterbouw. Er zouden ook enkel gaten moeten gedicht worden in het hellende pannendak.

Regenpijp vervangen

Afloop van een plat dak naar regenput, huidige pijp is opgeroest.

Lek in plat dak herstellen

er is een lek thv de lichtkoepel. We hebben een plat dak mer roofing en ik kan zelf niet direct een scheurtje of een gaatje terugvinden.

Nokgording verstevigen

Huis uit jaren '40 met zadeldak. Nokgording heeft een barst over bijna de hele lengte van de balk (meer bepaald 4m van de 4,8m overspanning), tot maximum de helft diep. De barst is tot 0,5 cm dik. Deze nokgording is ook 4cm doorgezakt in het midden. Dimensie nokgording: 160*65mm. Andere gordingen zijn dikker namelijk 220*75mm, op 1,8m afstand en niet doorgebogen. Eén zijde van de mezannine is vastgemaakt aan de verticale kepers van het dak, dus het dak draagt ook de helft van de mezannine (andere zijde van de mezannine steunt op een draagmuur in het midden van de kamer). Hoe nokgording te verstevigen? Een paar jaar geleden nog maar nieuwe dakpannen gelegd, geïsoleerd en gyproc geplaatst, dus bij voorkeur een oplossing te zoeken die dit geheel bewaart.