Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Haaltert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Haaltert.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Haaltert of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Haaltert die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Haaltert:

Roofing branden en nieuwe stormplanken zetten

Er moet nieuwe roofing op mijn plat dak gebrand worden. Ook moeten mijn afvoeren nagekeken worden, bij storm weer krijg ik water binnen. Een nieuwe stormplank heb ik ook nodig vooraan aan de goot.

Dakramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen laten plaatsen in mijn hellend dak. Afmetingen breedte 78 cm, hoogte 118 cm. Op mijn dak liggen dakpannen en er is een onderdak met harde materie.

Vervangen polycarbonaatplaten veranda

ik wil mijn dak van de veranda volledig laten vernieuwen. Dit zijn polycarbonaatplaten. Dit is 8 meter op 4.5 meter.

Plaatsen van deksteen op schouw

Er zou een nieuwe deksteen op de bestaande schouw geplaatst moeten worden en de schouw ook verhogen met 0,5m vaste buis + afdekkap + de schouw volledig impregneren. Ze is reeds volledig hervoegd geweest.

Daklicht met ventilatie plaatsen

Lichtkoker met ventilatie voor badkamer Solatube - Diam 25 of 35

Vernieuwen dakplaten

Vervangen oude golfplaten door isolerende dakplaten van min 10cm op een licht hellend dak.

Verandadak herstellen

In juli schade aan dak veranda 12 m2 door hagel, wens de polycarbonaatplaten te vervangen, lekt niet maar toch gaatjes in bovenste laag.

Regenpijp herstellen

Graag zou ik mijn regenpijp willen laten herstellen. Waarschijnlijk is er een wagen tegen de regenpijp gereden waardoor ze is ingedeukt.

Plaatsen van Velux ramen

Wij wensen 3 Velux ramen te laten plaatsen in een bestaande nog niet geïsoleerde zolder met pannen. 2 van deze ramen komen, na isolatie en inrichting (deels of volledig door ons zelf) terecht in slaapkamers. Deze moeten zoveel mogelijk lichtinval hebben (dimensies? ) maar ook verduisterd kunnen worden (graag details aangaande wat mogelijk is). De derde Velux komt in de doorloop naar deze kamers. Graag krijgen wij een gedetailleerde offerte waarin zowel werkuren dat materiaal duidelijk vermeld worden.

Plaatsen van dakkapel

Dakkapel 2 meter