Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hamme (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hamme (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hamme (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Hamme (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hamme (O Vl):

Vervangen lichtkoepel door beloopbaar glas

bestaande lichtkoepel vervangen door beloopbaar glas, bestaande koepel is 150 cm op 100 cm, maar mag kleiner gemaakt worden.

Herstellen verandadak

Door de storm vd laatste weken zijn er pannen gevallen op het dak vd veranda , en de beschadigde polycarbonaatplaten( afm : ongeveer 0,88 op 3,6 m ) en bijhorende afdichtingsrubbers dienen vervangen te worden.

Hellend dak vernieuwen en isoleren

Hersteling dak met leien. Het schuine dak is eveneens ook te isoleren.

Pannendak renoveren

Ik wil graag ons pannendak laten vervangen + nieuw onderdak + isolatie. Open bebouwing. Woning = 12m breed. Het dak heeft één dakkapel en twee veluxramen.

Dak van de veranda veranderen naar een glazen lichtstraat

Wij zouden graag aan een bestaande veranda de polycarbonaat panelen inclusief structuur vernieuwen naar een soort van glasstraat. Ruw geschat 30 m².

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Vervangen van de dakbedekking (asfalt singles) van het tuinhuis,(dak gedeeltelijk weggewaaid door het stormweer van 10 maart)

Hellend dak renoveren en isoleren

Een zadeldak zonder velux renoveren en isoleren. Nieuw onderdak plaatsen. Schouw herstellingen. Binnen is het al geïsoleerd. De afmetingen van het dak weet ik niet exact vandaar dat ik dit heb open gelaten.

Herstellen lek lichtkoepel

We hebben 4 lichtkoepels, 3 in de keuken en 1 in de garage. De lichtkoepel in de garage is in slechte staat en lekt, hier willen we een nieuwe plaatsen. De lichtkoepels in de keuken lekken ook soms en hier willen we nieuwe dichtingen laten plaatsen.

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten door sneeuwschade

Door de sneeuwval van de laatste dagen is er één polycarbonaatplaat van mijn pergola die het begeven heeft onder het gewicht van de sneeuw.

Volledige dakrenovatie en isolatie uit te voeren

Volledig dak vernieuwen inclusief constructie: Leien dak. Oppervlakte beide kanten ongeveer 50m² x 50² (40°) - Oppervlakte huis is 10 m op 8 m diep. Schoorsteen moet afgebroken worden. Alsook isolatie plaatsen. Afwerken met een soort van Unidek.