Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Ledeberg (Gent) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Ledeberg (Gent).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Ledeberg (Gent) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Ledeberg (Gent) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Ledeberg (Gent):

Plaatsen van een dakgoot

Een dakgoot vervangen voor en achteraan de rijwoning. In totaal ongeveer 12 m op een hoogte van 9 a 10 meter. Type goot nog niet beslist.

Loodpapier vervangen

Het materiaal dat de overgang tussen 2 pannendaken bij rijhuis afdekt is deels afgewaaid.

Herstel/afbraak scheefgezakte schoorsteen

Schoorsteen in de nok van ons dak staat scheef. Van in de zolder zien we dat de schoorsteen binnen is afgebroken van de grond tot net onder de nok. Het resterende deel in de nok van het dak wordt ondersteund door amateuristische T-profielen. Ik vermoed dat de schoorsteen moet worden afgebroken.

Herstellen lekkage afvoergoot

Ik wil het lek in de afvoergoot oplossen. Nu blijft het water en de vuiligheid staan. Dit komt doordat er voor vier huizen maar twee afvoerpijpen zijn. Oplossing is: de dakgoot zo aanpassen zodat het water van ons dak kan overvloeien naar de andere afvoerpijpen om zo de riolering in te kunnen gaan. Als dat niet mogelijk is kan er eventueel ook een afvoerpijp gestoken worden in onze afvoer met dan een aansluiting naar de riolering.

Dringende herstelling leien dak

Leien dak lekt en moet hersteld worden. Hierna ook aansluiten op bestaande afvoerbuizen. Alles op zo'n 12m hoogte.

Lek in dakgoot herstellen

Aan de voorkant van mijn huis heb ik gemerkt dat de dakgoot lekt. Bij veel regenval drupt het water er langs onder uit. Ik zou er graag iemand naar laten kijken, en een probleemanalyse laten doen. Dakgoot in zink.

Dakpannen vervangen

Door het stormweer zijn een paar dakpannen aan de achterkant van mijn huis gevallen en een paar liggen er nu los.

Lichtstraat te herstellen of vervangen

Het regent binnen via de dwarsbalken (hout) van onze lichtstraat. De loodslabben aan de muren (buiten) zijn 3 jaar geleden vervangen door wakkaflex en de rubbers op de profielen werden vastgelijmd, maar het water komt nu opnieuw binnen, via de dwarsbalken. Voorlopig ligt er een plastic zeil op, maar dit moet hersteld of vervangen worden. Het dak is ongeveer 1,5m breed en 3 à 4m lang.

Lek in dakgoot herstellen

Herstellen van een lek in de dakgoot aan de voorzijde van mijn huis bovenaan op de derde verdieping. Er is een lek in de dakgoot waardoor er water langs muur sijpelt. De lengte van de goot is 10,7 meter.

Dakraam vervangen op zolderkamer

Een oude dakraam moet vervangen worden vermits het lekt en niet goed meer sluit , dit is in de zolderkamer.