Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor herstellen lekkage afvoergoot:

Herstellen lekkage afvoergoot

Ik wil het lek in de afvoergoot oplossen. Nu blijft het water en de vuiligheid staan. Dit komt doordat er voor vier huizen maar twee afvoerpijpen zijn. Oplossing is: de dakgoot zo aanpassen zodat het water van ons dak kan overvloeien naar de andere afvoerpijpen om zo de riolering in te kunnen gaan. Als dat niet mogelijk is kan er eventueel ook een afvoerpijp gestoken worden in onze afvoer met dan een aansluiting naar de riolering.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Ledeberg (Gent) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen lekkage afvoergoot uit heel België:

Schade in badkamer en inkomhal herstellen

We hebben na een lekkage in ons dak problemen in onze badkamer en in onze inkomhal onder de badkamer. Badkamer: komen de voegen tussen de tegels los, vermoedelijk zit hier vocht in de muur. Scheuren in het plafond dienen ook bijgewerkt te worden, (hier is water door gelekt) Inkomhal: plafond van de inkomal vertoont beggende vochtplekken. die doortrekken naar de berging onder de trap in de inkomhal.

Lokaliseren en herstellen van lekkage onder dakterras

Dakterras van 20m² vernieuwen wegens lekkages in kamer. Momenteel ligt er vermoedelijk chape. Terras van 10m² beneden vernieuwen.

Lekkage dakterras herstellen

Bij hevige regenval regent het binnen in de garage. Het lekt zou opgespoord moeten worden en hersteld moeten worden. Materiaal is in EPDM en daarboven ligt padoekhout. Het terras is 60 vierkante meter in opppervlakte.

Daklekkage herstellen

Velux kantelraam sijpelt water in. De lekkage en ons velux zou herstelt moeten worden.

Velux vervangen en daklekkage herstellen

Graag vervangen van 2 veluxen en herplaatsen en vervangen van dakpannen wegens lekkage. Het zijn platte pannen. De veluxen zijn 55x80cm en 115x115cm.

Leidingen herstellen na lekkage

er is water gelekt in de douche en garage - expert verzekering is langsgekomen en joint douche werd gemaakt maar nog niet 100 % opgelost - dus kijken naar leidingen + daarna muur en plafond vervangen in garage - de rest van de garage niet ten laste van de verzekering wil ik ook laten renoveren De leidingen moeten nu eerst nagekeken worden.

Herstellen van koepel door lekkage

Lekkage aan dichting van koepel van 1m x 1m herstellen. Dak en koepel apartementsgebouw reeds vernieuwd. Bij hevige regenval zijn er problemen.

Waterschade herstellen

Waterschade door vermoedelijk lekkage buren herstellen. Oorzaak lekkage nog niet gekend maar vermoedelijk vanuit hun badkamer. Zichtbare zoutkristalvorming op muur. Betreft een opp. van 2-3m x 0.5m (Zichtbaar)