Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor herstel/afbraak scheefgezakte schoorsteen:

Herstel/afbraak scheefgezakte schoorsteen

Schoorsteen in de nok van ons dak staat scheef. Van in de zolder zien we dat de schoorsteen binnen is afgebroken van de grond tot net onder de nok. Het resterende deel in de nok van het dak wordt ondersteund door amateuristische T-profielen. Ik vermoed dat de schoorsteen moet worden afgebroken.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Ledeberg (Gent) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstel/afbraak scheefgezakte schoorsteen uit heel België:

Klusjes aan huis

Vervangen van oude dakgoot / afbraak of herstel van oude en nieuwe dakgoot hangen . Herstel van houten garagepoort

Herstel (afbraak en opbouw) muurtje in voortuin

Ik woon in Kaulille en heb een klein voortuintje. Nu is er iemand met de wagen tegen mijn muurtje gereden. Gevolg muurtje stuk en voortuin beschadigd. Muurtje zou afgebroken moeten worden en opnieuw geplaatst. Vlak naast het muurtje staan dennenbomen; volgens mij moeten deze er uit om het muurtje te kunnen herstellen. Graag had ik een offerte en verder advies hoe we dit weer in orde kunnen brengen. Vriendelijke groeten, Sonja Stevens

Herstel plat dak, afbraak muur + nieuwe dakgoot

De opdracht betreft het herstellen van een plat dak bestaande uit 2 niveau's. Ongeveer een 16m2 in totaal. Hier dient ook isolatie aan te pas te komen. er dient een muur afgebroken te worden en een golfplaten dak weggehaald to worden (asbest). Na de sloop dient er nieuwe afvoer (dakgoot) gelegd te worden die in de grond gaat en naar de beerput stroomt. (zie tekening)

1.gelijkvloer : gyprocwerken toilet (ook ...

1.gelijkvloer : gyprocwerken toilet (ook herstel plafond) , verdere vernieuwing electriciteit. Keuken : plafond en electriciteit , living : electr, voorkamer : plafond en electr. 2. eerste verdiep : abraak planchettewanden en plaatsen nieuwe gyprocwanden en deuren. plankenvloer nivelleren. event bijkomende badkamer op 1ste verd. 3. 2de verd. nieuwe deuren en nivelleren planken vloer. afbraak oude badkamer , gyprocmuren, nieuw plafond en electri. 4. zolder : isolatie dak en ev. muren met gyproc. vloer zolder verstevigen

Afbraak van de niet dragende muur en ...

Afbraak van de niet dragende muur en verwijderenvan eenniet dragende houten sierbalk aan het plafond, vafbraak van bestaande openhaard met aansluitend TV bank in beton herstellen van de muren en plafond en herstel van de vloer na afbraak.

Herstel en reiniging van de voorgevel, ...

Herstel en reiniging van de voorgevel, afbraak van een schoorsteen acteraan het huis, nieuwe houten ramen en dubbele beglazing, aanpassing dakgoten. Volgens plan opgelegd door de stad brugge.

Terras van appartement blijkt niet meer ...

Terras van appartement blijkt niet meer waterdicht, waardoor waterinsijpeling langs de muren van het onderliggende appartement is opgetreden. Stukadoorswerk moet worden afgekapt en hernieuwd na herstel terras (afbraak betegeling, waterdicht maken + opnieuw betegelen). Het betreft 2 terrassen van ca 9m² (2 appartementen) met mogelijkheid tot renovatie van nog 2 bijkomene appartementen (andere eigenaars).