Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor plaatsen van een dakgoot:

Plaatsen van een dakgoot

Een dakgoot vervangen voor en achteraan de rijwoning. In totaal ongeveer 12 m op een hoogte van 9 a 10 meter. Type goot nog niet beslist.
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Ledeberg (Gent) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van een dakgoot uit heel België:

Nieuwe dakgoot plaatsen en schouw afwerken

Nieuwe dakgoot van 15m x 0.6m aan eenvoudig zadeldak plaatsen. Dakgoot hangt op een hoogte van 2.7m tegen windplank die reeds bevestigd is. Schouw van 0.6m x 0.5m afwerken met zink die aansluit op de dakpannen. Op de 4 hoeken vierkante zinken regenpijpen plaatsen van 2.7m. Dak heeft een oversteek van 0.26m.

Tuinhuis Modern plaatsen

Tuinhuis Modern van 3.55m x 2.95m plaatsen. Incl. dakgoot

Blokhut met extensie plaatsen

De ondergrond van de blokhut Luna 295 x 295 is al aanwezig, deze moet enkel geplaatst worden en de dakgoot moet bevestigd worden aan deze blokhhut.

Tuinhuis Cottage plaatsen

Houten tuinhuis van 3.1m x 4.1m afbreken en afval afvoeren. Tuinhuis Cottage van 3.15m x 3.55m plaatsen. Dakgoot met afwatering in regenwaterton plaatsen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig.

Renoveren van houten dakgoot, voordeur en twee dakkapellen

Wij hebben recent in de voorgevel van onze eigen woning nieuwe ramen laten plaatsen door de firma NV Lanssens. Nu dient nog de originele houten voordeur (gevel is laat 18de eeuws) en dakgoot (hout) en eventueel dakkapellen (hout) aangepakt te worden alvorens deze opnieuw kunnen geschilderd worden.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern 505 cm x 385 cm, met houten vloer van Makro laten plaatsen. Er is een bestaande betonvloer aanwezig op de plaats waar de nieuwe blokhut geplaatst dient te worden. De dakgoot dient ook geplaatst te worden.

Dak tuinhuis vervangen en dakgoten voorzien

Dak tuinhuis van 2.2m x 4.2m vervangen. Momenteel shingles die beschadigd zijn met bijkomend waterschade aan onderdak. Graag vervangen door dakpanplaten. Dakgoot met voorzieningen voor koppeling aan nog te plaatsen regenton installeren.

Tuinhuis plaatsen

graag willen we ons tuinhuis LOUNGE 295x295cm met stalen dak & met condensdoek van Makro laten plaatsen . We wensen plaatsen inclusief dakgoot. Is het eventueel ook mogelijk om het oude tuinhuis (295x295cm) af te breken en mee te nemen.